0

Visit Rovaniemi tietosuojaseloste

1 Rekisterinpitäjä

Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy

Koskikatu 12, 96200 Rovaniemi

+358 16 346 270

 

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen sanna@visitrovaniemi.fi +358 40 576 3414

Talous- ja hallintovastaava Sari Kalla sari@visitrovaniemi.fi +358 44 770 8481

 

3 Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavana Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:ssä toimii Sari Kalla sari@visitrovaniemi.fi +358 44 770 8481.

 

4 Rekisterin nimi

VISIT ROVANIEMI yleinen asiakas-, markkinointi-, viestintä- ja sidosryhmärekisteri.

 

5 Rekisterin julkisuus

Rekisteri on tarkoitettu Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n suorittamaan asiakas-, viestintä- ja markkinointi- sekä sidosryhmäkäyttöön. Rekisteriä ei luovuteta kolmannelle osapuolelle mihinkään tarkoitukseen.

 

6 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn peruste

Henkilötietoja kerätään Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja viestintä- ja sidosryhmätarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn perusteena voi olla yleinen etu, sopimus- ja rekisterin pitäjän oikeutettu etu.

 

7 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi pitää sisällään vastaanottajien nimet ja yhteystiedot.

 

8 Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään Visitrovaniemi.fi verkkosivuilla olevien lomakkeiden kautta, jotka käyttäjät täyttävät itse, sekä erillisten kampanjasivujen kautta, joissa käyttäjä itse täyttää lomakkeen. Asiakastietoja saadaan myös puhelimitse, sähköpostilla, sopimuksella tai muulla vastaavalla tavalla.

 

9 Evästeet

Käyttämällä VisitRovaniemi.fi verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Visitrovaniemi.fi verkkosivustolla kerätään evästeiden kautta tietoa käyttäjistä. Evästeisiin perustuvat tiedot voivat olla mm. sivustolla tehtyjä toimintoja, sivuvierailuita tai tietoja käyttäjän käyttämistä laitteista. Evästeet ovat käyttäjäkohtaisia, mutta käyttäjiä ei voida tunnistaa, ellei käyttäjä ole itse antanut lisätietoja esimerkiksi lomakkeiden kautta. Käyttäjä voi itse vaikuttaa evästeiden käyttöön oman selaimen asetuksien kautta ja/tai tyhjentämällä selaimen evästetiedot.

Sivuillamme on myös linkkejä muihin sivustoihin ja palveluihin. Sivustomme käyttää YouTube API Client-ohjelmaa, jolla videomme saadaan näkyviin sivustollamme. Lisätietoja:  https://www.youtube.com/t/terms ; http://www.google.com/policies/privacy ; https://myaccount.google.com/permissions. Me emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä.

 

10 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

 

11 Tietojen siirto kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle

Tietoja ei siirretä kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle.

 

12 Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojen käsittely on suojattu rakenteellisella suojauksella ja riittävällä valvonnalla. Henkilöstö on sitoutunut salassapitovelvoitteisiin.

 

13 Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Lisäksi hänellä on riittävän tarkan ja yksilöidyn tarkastuspyynnön tehtyään oikeus saada tietoonsa itseään koskevat tiedot.

 

14 Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamista

Rekisterinpitäjän on korjattava asianomaisen osoittama virheellinen tieto henkilötietorekisterissä. Rekisteröity voi myös vaatia rekisterinpitäjää poistamaan itseään koskevat tiedot rekisteristä. Tietosuojavastaava johtaa toimenpiteen käsittelyä.

 

15 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, automaattista päätöksentekoa ja profilointia. Mikäli rekisteröity katsoo, että Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy ei toimi tietosuojalain mukaisesti, rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetun toimistoon osoitteessa www.tietosuoja.fi.

 

16 Tietojen poistaminen ja säilytysaika

Tietojen säilytysaika on 3 vuotta suostumuksen saamisen jälkeen. Tiedot poistetaan ylikirjoittamalla. Rekisterin tietojen oikeellisuus tarkistetaan säännöllisesti.

Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy poistaa rekisteristä asiakkaan tiedot myös, jos asianomainen itse lakiin perustuen vaatii Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:tä poistamaan häntä koskevat tiedot. Tietoja ei kuitenkaan poisteta, jos laissa määrätään eri tavalla tai toimivaltainen viranomainen on käynnistänyt prosessin, joka edellyttää Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy säilyttämään tietoja tai muu taho on hakenut Suomen oikeudelta turvasuojaamispäätöstä tiedoille.

 

17 Tietosuojaselosteen hyväksyntä

Tietosuojaseloste on hyväksytty jatkuvana ja tarkastettu 3.11.2020.

Today we celebrate Finnish Independence Day!🇫🇮 Happy 104th birthday, Finland!🎊

Today we celebrate Finnish Independence Day!🇫🇮 Happy 104th birthday, Finland!🎊

2 days ago
View on Instagram |
1/6
Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland
Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland
Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland

Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland

2 days ago
View on Instagram |
2/6
The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle
The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle
The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle

The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle

3 days ago
View on Instagram |
3/6
Traveling to Rovaniemi for Christmas and worried about the latest restrictions? This is a touchy subject to us all, so let's keep it civil. 
Let's keep each other and ourselves safe and follow the instructions. Together we can make this season an enjoyable one.❤️

By presenting a valid corona passport or certificate(proof of vaccination series, a negative COVID-19 test carried out up to 72 hours prior to arrival or laboratory test certified recovery from COVID-19 within the past six months), you are allowed to follow through your plans to experience a holiday of your dreams in the magical city of Rovaniemi.

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #onlyinlapland #finland #lapland #suomi #laplandfinland #arcticcircle

Traveling to Rovaniemi for Christmas and worried about the latest restrictions? This is a touchy subject to us all, so let's keep it civil.
Let's keep each other and ourselves safe and follow the instructions. Together we can make this season an enjoyable one.❤️

By presenting a valid corona passport or certificate(proof of vaccination series, a negative COVID-19 test carried out up to 72 hours prior to arrival or laboratory test certified recovery from COVID-19 within the past six months), you are allowed to follow through your plans to experience a holiday of your dreams in the magical city of Rovaniemi.

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #onlyinlapland #finland #lapland #suomi #laplandfinland #arcticcircle

4 days ago
View on Instagram |
4/6
The Arctic Capital of Lapland - Rovaniemi under the magical Northern Sky 💚

Rovaniemi is one of the best places in the world to marvel the Northern Lights, and the local photographers get to enjoy the nights of lovely lights, just few steps or a short drive from the city center. 

This picture is by a local talent @sampulainen 

To join a Northern Lights tour in Rovaniemi and to try out the local way of life - Go to  https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/activities/ 

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #northernlights #auroraborealis #revotulet #lappi #napapiiri #lapinpääkaupunki #arcticcapital #locallife #localtalent

The Arctic Capital of Lapland – Rovaniemi under the magical Northern Sky 💚

Rovaniemi is one of the best places in the world to marvel the Northern Lights, and the local photographers get to enjoy the nights of lovely lights, just few steps or a short drive from the city center.

This picture is by a local talent @sampulainen

To join a Northern Lights tour in Rovaniemi and to try out the local way of life – Go to https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/activities/

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #northernlights #auroraborealis #revotulet #lappi #napapiiri #lapinpääkaupunki #arcticcapital #locallife #localtalent

6 days ago
View on Instagram |
5/6
Dashing through the snow in Rovaniemi Lapland Finland 🥰❄ Ready for December??

We are, and so much happening here in Rovaniemi this week, like Christmas Markets and Concerts have a look: https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/events/ 

Picture: Had a wonderful 1st Advent walk to Rovaniemi Local Heritage Museum @rovaniemenkotiseutumuseo 

#rovaniemi #visitrovaniemi #cityofrovaniemi #lapland #laplandfinland #snow #winter #december #christmas #christmasmarket #localheritagemuseum #finland #onlyinlapland

Dashing through the snow in Rovaniemi Lapland Finland 🥰❄ Ready for December??

We are, and so much happening here in Rovaniemi this week, like Christmas Markets and Concerts have a look: https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/events/

Picture: Had a wonderful 1st Advent walk to Rovaniemi Local Heritage Museum @rovaniemenkotiseutumuseo

#rovaniemi #visitrovaniemi #cityofrovaniemi #lapland #laplandfinland #snow #winter #december #christmas #christmasmarket #localheritagemuseum #finland #onlyinlapland

1 week ago
View on Instagram |
6/6