0

Visit Rovaniemi tietosuojaseloste

1 Rekisterinpitäjä

Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy

Koskikatu 12, 96200 Rovaniemi

+358 16 346 270

 

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen sanna@visitrovaniemi.fi +358 40 576 3414

Talous- ja hallintovastaava Sari Kalla sari@visitrovaniemi.fi +358 44 770 8481

 

3 Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavana Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:ssä toimii Sari Kalla sari@visitrovaniemi.fi +358 44 770 8481.

 

4 Rekisterin nimi

VISIT ROVANIEMI yleinen asiakas-, markkinointi-, viestintä- ja sidosryhmärekisteri.

 

5 Rekisterin julkisuus

Rekisteri on tarkoitettu Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n suorittamaan asiakas-, viestintä- ja markkinointi- sekä sidosryhmäkäyttöön. Rekisteriä ei luovuteta kolmannelle osapuolelle mihinkään tarkoitukseen.

 

6 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn peruste

Henkilötietoja kerätään Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja viestintä- ja sidosryhmätarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn perusteena voi olla yleinen etu, sopimus- ja rekisterin pitäjän oikeutettu etu.

 

7 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi pitää sisällään vastaanottajien nimet ja yhteystiedot.

 

8 Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään Visitrovaniemi.fi verkkosivuilla olevien lomakkeiden kautta, jotka käyttäjät täyttävät itse, sekä erillisten kampanjasivujen kautta, joissa käyttäjä itse täyttää lomakkeen. Asiakastietoja saadaan myös puhelimitse, sähköpostilla, sopimuksella tai muulla vastaavalla tavalla.

 

9 Evästeet

Käyttämällä VisitRovaniemi.fi verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Visitrovaniemi.fi verkkosivustolla kerätään evästeiden kautta tietoa käyttäjistä. Evästeisiin perustuvat tiedot voivat olla mm. sivustolla tehtyjä toimintoja, sivuvierailuita tai tietoja käyttäjän käyttämistä laitteista. Evästeet ovat käyttäjäkohtaisia, mutta käyttäjiä ei voida tunnistaa, ellei käyttäjä ole itse antanut lisätietoja esimerkiksi lomakkeiden kautta. Käyttäjä voi itse vaikuttaa evästeiden käyttöön oman selaimen asetuksien kautta ja/tai tyhjentämällä selaimen evästetiedot.

Sivuillamme on myös linkkejä muihin sivustoihin ja palveluihin. Sivustomme käyttää YouTube API Client-ohjelmaa, jolla videomme saadaan näkyviin sivustollamme. Lisätietoja:  https://www.youtube.com/t/terms ; http://www.google.com/policies/privacy ; https://myaccount.google.com/permissions. Me emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä.

 

10 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

 

11 Tietojen siirto kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle

Tietoja ei siirretä kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle.

 

12 Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojen käsittely on suojattu rakenteellisella suojauksella ja riittävällä valvonnalla. Henkilöstö on sitoutunut salassapitovelvoitteisiin.

 

13 Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Lisäksi hänellä on riittävän tarkan ja yksilöidyn tarkastuspyynnön tehtyään oikeus saada tietoonsa itseään koskevat tiedot.

 

14 Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamista

Rekisterinpitäjän on korjattava asianomaisen osoittama virheellinen tieto henkilötietorekisterissä. Rekisteröity voi myös vaatia rekisterinpitäjää poistamaan itseään koskevat tiedot rekisteristä. Tietosuojavastaava johtaa toimenpiteen käsittelyä.

 

15 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, automaattista päätöksentekoa ja profilointia. Mikäli rekisteröity katsoo, että Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy ei toimi tietosuojalain mukaisesti, rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetun toimistoon osoitteessa www.tietosuoja.fi.

 

16 Tietojen poistaminen ja säilytysaika

Tietojen säilytysaika on 3 vuotta suostumuksen saamisen jälkeen. Tiedot poistetaan ylikirjoittamalla. Rekisterin tietojen oikeellisuus tarkistetaan säännöllisesti.

Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy poistaa rekisteristä asiakkaan tiedot myös, jos asianomainen itse lakiin perustuen vaatii Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:tä poistamaan häntä koskevat tiedot. Tietoja ei kuitenkaan poisteta, jos laissa määrätään eri tavalla tai toimivaltainen viranomainen on käynnistänyt prosessin, joka edellyttää Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy säilyttämään tietoja tai muu taho on hakenut Suomen oikeudelta turvasuojaamispäätöstä tiedoille.

 

17 Tietosuojaselosteen hyväksyntä

Tietosuojaseloste on hyväksytty jatkuvana ja tarkastettu 3.11.2020.

Kotisaari Island💚deep in the history of Rovaniemi the legendary lumberjack town, now offers @savuraflakotisaari -Island Restaurant, like in the good old days, and just a boat ride away from the city centre. This unique restaurant opens for service 1st of July 2022.

Rovaniemen Kotisaaren tulipesässä palaa jälleen liekki, kun @savuraflakotisaari avaa ovensa 1.7.2022. Rovaniemi on tunnettu legendaarinen uittolaiskaupunki ja Kotisaari tulikin tunnetuksi tukkilaisten tukikohtana ja tukkilaishistoria elää vahvana saaren rakennuksissa. Kattaus sisältää venekyydin, ja saapua voit myös omalla veneellä.

📸 @thelostpassportblog 

#rovaniemi #visitrovaniemi #kotisaari #kotisaariisland #savuraflakotisaari #restaurant #laplandhotels #lapland #laplandfinland #finland #arcticcicrcle #midnightsun #laplandmidnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #napapiiri
Kotisaari Island💚deep in the history of Rovaniemi the legendary lumberjack town, now offers @savuraflakotisaari -Island Restaurant, like in the good old days, and just a boat ride away from the city centre. This unique restaurant opens for service 1st of July 2022.

Rovaniemen Kotisaaren tulipesässä palaa jälleen liekki, kun @savuraflakotisaari avaa ovensa 1.7.2022. Rovaniemi on tunnettu legendaarinen uittolaiskaupunki ja Kotisaari tulikin tunnetuksi tukkilaisten tukikohtana ja tukkilaishistoria elää vahvana saaren rakennuksissa. Kattaus sisältää venekyydin, ja saapua voit myös omalla veneellä.

📸 @thelostpassportblog 

#rovaniemi #visitrovaniemi #kotisaari #kotisaariisland #savuraflakotisaari #restaurant #laplandhotels #lapland #laplandfinland #finland #arcticcicrcle #midnightsun #laplandmidnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #napapiiri
Kotisaari Island💚deep in the history of Rovaniemi the legendary lumberjack town, now offers @savuraflakotisaari -Island Restaurant, like in the good old days, and just a boat ride away from the city centre. This unique restaurant opens for service 1st of July 2022. Rovaniemen Kotisaaren tulipesässä palaa jälleen liekki, kun @savuraflakotisaari avaa ovensa 1.7.2022. Rovaniemi on tunnettu legendaarinen uittolaiskaupunki ja Kotisaari tulikin tunnetuksi tukkilaisten tukikohtana ja tukkilaishistoria elää vahvana saaren rakennuksissa. Kattaus sisältää venekyydin, ja saapua voit myös omalla veneellä. 📸 @thelostpassportblog #rovaniemi #visitrovaniemi #kotisaari #kotisaariisland #savuraflakotisaari #restaurant #laplandhotels #lapland #laplandfinland #finland #arcticcicrcle #midnightsun #laplandmidnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #napapiiri
2 days ago
View on Instagram |
1/6
Rovaniemi nature slowly getting a green summer look! 🥰💚 The past days have been +20 degrees and the new leafs on trees are unfolding. There is magic in the air on the Arctic Circle! 💚🌞

#Rovaniemi #visitrovaniemi #arcticcircle #midnightsun #suomi #laplandfinland #lapland #finland #supboard #summer #keskiyönaurinko #kesä #water #onlyinlapland #lappi #suppailu
Rovaniemi nature slowly getting a green summer look! 🥰💚 The past days have been +20 degrees and the new leafs on trees are unfolding. There is magic in the air on the Arctic Circle! 💚🌞 #Rovaniemi #visitrovaniemi #arcticcircle #midnightsun #suomi #laplandfinland #lapland #finland #supboard #summer #keskiyönaurinko #kesä #water #onlyinlapland #lappi #suppailu
4 days ago
View on Instagram |
2/6
Lapland Summer Tips for tourists 😍☀ Fall in love with Rovaniemi and have a look at interesting sights and places to visit, fun things to do and effortless equipment rental.

https://www.visitrovaniemi.fi/attraction/summer-tips-for-tourists-2022/

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #lumberjackscandlebridge #jätkänkynttiläsilta #napapiiri #lappi #kesä #summer #midnightsun #laplandmidnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #summertips #holiday
Lapland Summer Tips for tourists 😍☀ Fall in love with Rovaniemi and have a look at interesting sights and places to visit, fun things to do and effortless equipment rental. https://www.visitrovaniemi.fi/attraction/summer-tips-for-tourists-2022/ #rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #lumberjackscandlebridge #jätkänkynttiläsilta #napapiiri #lappi #kesä #summer #midnightsun #laplandmidnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #summertips #holiday
6 days ago
View on Instagram |
3/6
Ready for those Midnight Sunlit nights of the Arctic! 🤩🙌🌞 This is an absolute must: Horseback riding under the Midnight Sun of Lapland!

📸 @laenlammentila 

Keskiyön auringon vaellusratsastusretket myynnissä nyt! 🤩🙌🌞

#Rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #arctic #MidnightSunLapland #midnightsun #horseriding #horsebackriding #ratsastus #vaellusratsastus #keskiyönaurinko #lappi #kesä #summer
Ready for those Midnight Sunlit nights of the Arctic! 🤩🙌🌞 This is an absolute must: Horseback riding under the Midnight Sun of Lapland! 📸 @laenlammentila Keskiyön auringon vaellusratsastusretket myynnissä nyt! 🤩🙌🌞 #Rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #arctic #MidnightSunLapland #midnightsun #horseriding #horsebackriding #ratsastus #vaellusratsastus #keskiyönaurinko #lappi #kesä #summer
1 week ago
View on Instagram |
4/6
What a better place to be in Lapland summer, than on a beach terrace; offering food and drinks, karaoke, live music and pair dancing in a river view, under the Midnight Sun– the combination of Finnish Happiness.

@valdemariofficial restaurant and beach terrace summer season begins today on 18th of May! 🥰

Located on the riverbank Valdemari serves a large terrace with Lapland`s fantastic views. And when the Midnight Sun is shining the whole night long,

Check out Rovaniemi summer terraces: https://www.visitrovaniemi.fi/rovaniemi-summer-terraces/ link in story!

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #restaurant #arcticcircle #valdemari #ravintolavaldemari #lumberjackscandlebridge #jätkänkynttiläsilta #kemijoki #ounaskoskenuimaranta #kesäterassi #midnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #suomi #finnishhappiness
What a better place to be in Lapland summer, than on a beach terrace; offering food and drinks, karaoke, live music and pair dancing in a river view, under the Midnight Sun– the combination of Finnish Happiness.

@valdemariofficial restaurant and beach terrace summer season begins today on 18th of May! 🥰

Located on the riverbank Valdemari serves a large terrace with Lapland`s fantastic views. And when the Midnight Sun is shining the whole night long,

Check out Rovaniemi summer terraces: https://www.visitrovaniemi.fi/rovaniemi-summer-terraces/ link in story!

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #restaurant #arcticcircle #valdemari #ravintolavaldemari #lumberjackscandlebridge #jätkänkynttiläsilta #kemijoki #ounaskoskenuimaranta #kesäterassi #midnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #suomi #finnishhappiness
What a better place to be in Lapland summer, than on a beach terrace; offering food and drinks, karaoke, live music and pair dancing in a river view, under the Midnight Sun– the combination of Finnish Happiness.

@valdemariofficial restaurant and beach terrace summer season begins today on 18th of May! 🥰

Located on the riverbank Valdemari serves a large terrace with Lapland`s fantastic views. And when the Midnight Sun is shining the whole night long,

Check out Rovaniemi summer terraces: https://www.visitrovaniemi.fi/rovaniemi-summer-terraces/ link in story!

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #restaurant #arcticcircle #valdemari #ravintolavaldemari #lumberjackscandlebridge #jätkänkynttiläsilta #kemijoki #ounaskoskenuimaranta #kesäterassi #midnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #suomi #finnishhappiness
What a better place to be in Lapland summer, than on a beach terrace; offering food and drinks, karaoke, live music and pair dancing in a river view, under the Midnight Sun– the combination of Finnish Happiness. @valdemariofficial restaurant and beach terrace summer season begins today on 18th of May! 🥰 Located on the riverbank Valdemari serves a large terrace with Lapland`s fantastic views. And when the Midnight Sun is shining the whole night long, Check out Rovaniemi summer terraces: https://www.visitrovaniemi.fi/rovaniemi-summer-terraces/ link in story! #rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #restaurant #arcticcircle #valdemari #ravintolavaldemari #lumberjackscandlebridge #jätkänkynttiläsilta #kemijoki #ounaskoskenuimaranta #kesäterassi #midnightsun #keskiyönaurinko #yötönyö #lappi #suomi #finnishhappiness
2 weeks ago
View on Instagram |
5/6
Finnish Lapland and the Magic of the never setting sun. Experience the arctic summer nature and activities; Midnight Sun in all its beauty and madness.

#MidnightSunLapland #LaplandMidnightSunAmbassador #Lapland

#Rovaniemi #VisitRovaniemi #yllas #visityllas #levilapland #visitlevi #exploreinari #laplandnorth
#lapland #laplandfinland #finland #arctic #arcticcircle #midnightsun #lappi #keskiyönaurinko #yötönyö
Finnish Lapland and the Magic of the never setting sun. Experience the arctic summer nature and activities; Midnight Sun in all its beauty and madness. #MidnightSunLapland #LaplandMidnightSunAmbassador #Lapland #Rovaniemi #VisitRovaniemi #yllas #visityllas #levilapland #visitlevi #exploreinari #laplandnorth #lapland #laplandfinland #finland #arctic #arcticcircle #midnightsun #lappi #keskiyönaurinko #yötönyö
2 weeks ago
View on Instagram |
6/6