0
  • Aktiviteetit
  • Tapahtumat
  • Käyntikohteet
  • Ravintolat
  • Ostokset
  • Muut
    palvelut

Rovaniemellä yhdistyvät lappilainen ja kansainvälinen keittiö, ja puhtaat raaka-aineet edustavat lappilaista luontoa parhaimmillaan. Lapin oma ruokaperinne tuodaan esille niin keskustan laaturavintoloissa kuin luonnon helmassa nuotion ääressä.
Mikäli menojalkaa vipattaa, kaupungin lukuisat ruoka- ja musiikkiravintolat, pubit ja yökerhot viihdyttävät aamun pikkutunneille saakka.
Joulua odotellessa voit maistella jouluisia herkkuja useiden ravintoloiden pikkujoulu- ja joululounaspöydistä. Tutustu tarjontaan täällä.
 

Talvi
Kevät
Kesä
Syksy
Koko vuosi
Ravintolat Amarillo
Amarillo

Ruokaa, juomaa ja rentoa bailaamista! Amarillon herkut ja bileet löytyvät Koskikadun varrelta Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydestä.

Ravintolat Arctic Boulevard
Arctic Boulevard

Ravintola Arctic Boulevardin on tunnelmallinen ilmapiiri houkuttelee rentoutumaan hyvän ruoan ja arktisten makujen parissa Rovaniemellä.

Tilausravintolat Arctic Fantasy Keskiaikaravintola Wanha Autti
Arctic Fantasy Keskiaikaravintola Wanha Autti

Tilausravintolassa tarjolla keskiaikaisin reseptein valmistettua ruokaa ja keskiaikatyyppisiä oluita sekä muita juomia,

Tilausravintolat Arctic SnowHotel Ice Restaurant
Arctic SnowHotel Ice Restaurant

Jääravintolan puitteet itsessään on ainutlaatuinen kokemus ja paikallisista raaka-aineista valmistetut herkulliset ateriat kruunaavat elämyksen, minkä muistaa pitkään.

Tilausravintolat Arktikum Café
Arktikum Café

Näyttelyiden ja tapahtumien lomassa Arktikum Café on virkistävä paikka istahtaa ja nauttia kattavasta kahvi- ja leivostarjonnasta.

Ravintolat Bar & Grill ZoomUp
Bar & Grill ZoomUp

Ravintola ZoomUp tarjoaa päivällä buffetlounasta ja illalla herkkuja kansainvälisestä keittiöstä ja grillistä. Ravintola Hotel Santa Clausin yhteydessä.

Baarit ja yökerhot Bull Bar & Grill
Bull Bar & Grill

Bull Bar & Grill tarjoilee suussa sulavat ribsit ja herkulliset hampurilaiset höystettynä musiikilla. Ravintola sijaitsee Arctic City Hotel yhteydessä.

Ravintolat Buusti Lounge & Deli
Buusti Lounge & Deli

Santasportin keilahallin yhteydessä oleva Buusti Lounge & Deli tarjoilee monipuolisia ruokavaihtoehtoja pieneen ja vähän isompaankin nälkään. Buustissa on tarjolla raikkaita salaatteja, herkullisia hampurilaisia, maukasta keittoa sekä täytettyjä leipiä.

Ravintolat Café & Bar 21
Café & Bar 21

Cafe & Bar 21 on tyylikäs ja moderni kahvila, josta on tullut paikallisten suosikki niin lounas- kuin ilta-aikaankin.

Baarit ja yökerhot Café & Bar Zoomit
Café & Bar Zoomit

Cafe & Bar Zoomit sijaitsee Rovaniemen keskustan ytimessä, Santa's Hotel Santa Clausin yhteydessä. Zoomitissa istuessasi voit seurata kävelykadun vilinää.

Kahvilat Cafe Catering Soppa & Sumppi
Cafe Catering Soppa & Sumppi

Cafe Soppa ja Sumppi on gluteeniton & kasvisvoittoinen ravintola. Meillä voit nauttia niin leivonnaisista kuin päivittäin vaihtuvasta lounasbuffeesta.

Kahvilat Café Koti
Café Koti

Cafe Koti on nimensä mukaisesti Rovaniemen kotoisin kahvila. Moderni ja valoisa kahvila kaupungin sydämessä tarjoaa mahtavat puitteet viihtymiseen.

Kahvilat Café Linna
Café Linna

Cafe Linna sijaitsee Santa's Hotel Santa Clausin yhteydessä Rovaniemen kävelykadun varrella. Kahvila tarjoaa juomia ja herkkuja tuoreista raaka-aineista.

Kahvilat Cafe Rovaniemi
Cafe Rovaniemi

Cafe Rovaniemeltä saat kahvit,täytetyt sämpylät,keitot ja salaatit mukaan tai paikanpäällä syötäväksi. Kaikki tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia ja teemme ruokia myös tilauksesta.

Kahvilat Coffee House Rovaniemi
Coffee House Rovaniemi

Coffee House Rovaniemi tarjoilee kupillisen kuumaa suosikkikahviasi sekä herkulliset bagelit, croissantit ja foccacciat aivan Rovaniemen keskustassa.

Ravintolat Frans & Chérie Bistro
Frans & Chérie Bistro

Frans & Chérie on rennon ranskalainen bistro, josta löydät niin a la cartea, lounasta kuin baarinkin. Kabinetissamme on mahdollisuus järjestää illallisia tai kokouksia isommallekin ryhmälle.

Baarit ja yökerhot Irish Pub Oliver`s Corner & Night Club
Irish Pub Oliver`s Corner & Night Club

Viihtyisän pubimme viskivalikoima on laaja ja oluthanarivistö pitkä. Lisäksi tarjolla on urheilukanavat, ja yökerhon puolella on bändejä, karaokea ja hyvää musiikkia.

Tilausravintolat Joulukan yksityisillallinen Kota Ravintolassa
Joulukan yksityisillallinen Kota Ravintolassa

Tähtitaivaan tuike ja aidon tulen kajo johdattavat Joulukan Kota Ravintolaan, jossa kolmen ruokalajin illallinen tarjoillaan puisilla ottimilla.

Tilausravintolat Joulukka ravintola
Joulukka ravintola

Taianomaisessa Joulukassa voit nauttia herkullisen, mieleenpainuvalla oheisohjelmalla maustetun hetken lounaan tai päivällisen parissa.

Ravintolat Joulutalon kahvila-ravintola
Joulutalon kahvila-ravintola

Joulutalon Kahvila-Ravintola on suosittu lounasravintola sekä viihtyisä, koko perheen kahvila ja illanviettopaikka Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä.

Kahvilat Kahvila Ensilumi
Kahvila Ensilumi

Kahvila Ensilumi on tyylikäs lappihenkinen kahvila, jossa voit nauttia paikallisia herkkuja.

Tilausravintolat Karhunpesä
Karhunpesä

Karhupesällä kesyttämätön erämaa on kaikkialla ympärilläsi. Hirsipirtti sijaitsee vain 30 km päässä Rovaniemen keskustasta.

Ravintolat Käyrämön Keidas
Käyrämön Keidas

Käyrämön Keidas, Santa China Center, on suosittu Suomen pohjoisin kiinalainen ravintola, joka on tunnettu hyvästä ruuastaan. Keidas sijaitsee 68 km Rovaniemeltä Sodankylän suuntaan E-4 tien varrella.

Ravintolat Kesärafla Sauna
Kesärafla Sauna

Rovaniemen kesäterassien ykkönen, Kesärafla Sauna, palvelee asiakkaita kesäkuun alusta elokuun puoliväliin saakka. Hiiligrillissä paistuvat herkulliset burgerit ja saunan lämpöön pääsee pyyhemaksua vastaan.

Tilausravintolat Konttaniemen Porotilan ravintola
Konttaniemen Porotilan ravintola

Valmistamme perinteitä kunnioittaen lappilaista kotiruokaa. Ravintola sijaitsee porotilalla noin 7 km Rovaniemeltä.

Tilausravintolat Korundi Café & Restaurant
Korundi Café & Restaurant

Korundi kahvila palvelee päivittäisiä näyttelykävijöitä sekä konserttien ja tapahtumien yhteydessä.

Tilausravintolat Kotisaari
Kotisaari

Vanhoina hyvinä aikoina Kotisaari oli tunnettu tukkilaisten tukikohta ja vain meidän kanssamme voit päästä tähän idylliseen saareen. Tukkilaishistoria elää saaren rakennuksissa.

Tilausravintolat Lapland Hotels Sky Ounasvaara Ravintola
Lapland Hotels Sky Ounasvaara Ravintola

Sky Ounasvaaran ravintolassa voit kulinaaristen nautintojen lomassa ihastella maisemaikkunoista horisonttiin levittäytyvää Rovaniemen upeaa luontoa.

Ravintolat Lapland Restaurant Kotahovi
Lapland Restaurant Kotahovi

Tule tutustumaan pohjoisen makuihin Lappi-tyylisessä Lapland Restaurant Kotahovi -ravintolassa, jota pyörittää rovaniemeläinen Körkön perhe.

Ravintolat Lappiravintola Gaissa
Lappiravintola Gaissa

Lappiravintola Gaissan keittiö keskittyy lappilaiseen ja suomalaiseen ruokaan sekä lähialueen raaka-aineisiin ja perinteisiin resepteihin.

Tilausravintolat Lumikartano
Lumikartano

Lumikartanossa toimii tilausravintola erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen sekä Arctic SnowHotellin Vastaanotto.

Tilausravintolat Lumimaan Igluravintola
Lumimaan Igluravintola

Vietä ikimuistettava ilta Lumimaan iglu-ravintolassa. Nauti herkullisesti höyryävää kuumaa keittoa, Lapin eksoottisia ruokia tai jännittäviä makuelämyksiä Lumimaan omalta ruokalistalta.

Baarit ja yökerhot Mökki-kattoterassi
Mökki-kattoterassi

Mökki-kattoterassi antaa kaikille mahdollisuuden nauttia mökkitunnelmasta keskellä kaupunkia: voit pelailla mölkkyä, tanssia, joogata, katsella elokuvia, käydä paljussa tai vain nauttia auringosta kattoterassin illassa.

Ravintolat Monte Rosa
Monte Rosa

Ravintola Monte Rosan tunnelmallinen ilmapiiri kutsuu sinua rentoutumaan ja nauttimaan hyvistä lappilaisista ja kansainvälisistä mauista. Ravintola sijaitsee City Hotelin yhteydessä.

Tilausravintolat Nova Skyland Hotelli ja ravintola
Nova Skyland Hotelli ja ravintola

Nova Skyland hotellin päärakennuksessa sijaitsevassa ravintolassamme voit nauttia aasialais-lappilaisia makuja aamusta iltamyöhään.

Baarit ja yökerhot Oluthuone
Oluthuone

Oluthuone – Viihtyisä kahvila ja olutravintola keskellä kaupunkia.

Ravintolat Pikkujoulut ja joululounaat Rovaniemellä 2018
Pikkujoulut ja joululounaat Rovaniemellä 2018

Pikkujoulut ja joululounaat Rovaniemellä - joulun odotukseen!

Tilausravintolat Porohovi
Porohovi

Porohovi on vuonna 2004 avattu 200 paikkainen tilausravintola. Porohovi soveltuu hyvin isojen ryhmien lounas- ja illalliskäyttöön.

Tilausravintolat Poropirtti
Poropirtti

Poropirtti sijaitsee Ounasjoen rannalla, 14 km Rovaniemeltä pohjoiseen. Poropirtti tarjoaa viihtyisät puitteet lounaita, illallisia, tapahtumia ja teemailtoja varten.

Ravintolat Rakas Restaurant & Bar - local food with love
Rakas Restaurant & Bar - local food with love

Arctic TreeHouse Hotelin Rakas ravintolan Skandinaavinen Bistro menu koostuu lähituottajien upeista raaka-aineista. Makunautinnon kruunaa isot panoraama ikkunat jotka kutsuvat sinut osaksi ympäröivää luontoa.

Ravintolat Ravintola Bord
Ravintola Bord

Nauti herkullinen ateria uudessa tyylikkäässä ja tunnelmallisessa Ravintola Bordissa Scandic Rovaniemi Cityssä. Ruokalistalta löytyy klassikoita, paikallisia herkkuja ja street food –hengessä valmistettuja annoksia.

Tilausravintolat Ravintola Leiripaikka
Ravintola Leiripaikka

Ravintola Leiripaikka palvelee asiakkaitaan virkistävällä aamiaisella, kokoustilana sekä tilausravintolana.

Tilausravintolat Ravintola Metsäkartano
Ravintola Metsäkartano

Metsäkartano on juhlava tilausravintola Joulupukin Pajakylän läheisyydessä, Rovaniemellä ja se sopii loistavasti mm. häihin, juhliin ja illallisiin.

Ravintolat Ravintola Nili
Ravintola Nili

Ravintola Nili on lämminhenkinen, ainutlaatuinen ja aito lappiravintola Rovaniemen ydinkeskustassa. Nili tarjoaa puhtaista, maailman parhaista lähialueen raaka-aineista alusta alkaen itse valmistettua herkullista lappilaista ruokaa.

Ravintolat Ravintola Pohjanhovi
Ravintola Pohjanhovi

Ravintola Pohjanhovi on Scandic Pohjanhovin viihtyisä seurustelu- ja ruokaravintola Rovaniemellä, Kemijoen rannassa. Tämä ravintola on klassikko!

Tilausravintolat Ravintola Poro-Pekan Pirtti
Ravintola Poro-Pekan Pirtti

Tilausravintola Poro-Pekan Pirtti sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa perinnemaisemassa Ounasjoen rannalla, 50 km päässä Rovaniemen keskustasta.

Tilausravintolat Ravintola Thulia
Ravintola Thulia

Ravintola Thulia on tunnelmallinen lappilainen iltaravintola Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsissa, Rovaniemellä, lähellä Ounasvaaran Hiihtokeskusta.

Ravintolat Ravintola Valdemari
Ravintola Valdemari

Ravintola Valdemari sijaitsee heti Jätkänkynttilän kupeessa, kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Valdemari on 200-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jonka lämpöisessä ja leppoisassa tunnelmassa viihdyt varmasti.

Ravintolat Reindeer Cafe Restaurant Sirmakko
Reindeer Cafe Restaurant Sirmakko

Tervetuloa poroperheemme lappilaishenkiseen kahvila-ravintolaan Joulupukin pajakylään napapiirille.

Ravintolat Ristorante Rosso
Ristorante Rosso

Rosso on tuttu italialainen klassikko. Nauti rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista.

Ravintolat Roi Thai Ravintola
Roi Thai Ravintola

Sawatdii kha - Thaimaan makuja ja iloista palvelua keskellä napapiiriä. Tule kokeilemaan lempeän tulinen Tom Yam keitto tai valitse oma suosikkisi listaltamme. Tervetuloa!

Kahvilat Rovaniemi Café
Rovaniemi Café

Rovaniemi Cafe toimii Rovaniemen Lentoasemalla. Palveluksessasi ovat ennen turvatarkastusta monipuoliset kahvila-ravintolapalvelut ja turvatarkastuksen jälkeen kahvila- ja myymäläpalvelut.

Ravintolat Santa's Igloos Arctic Circle Ravintola Arctic Eye
Santa's Igloos Arctic Circle Ravintola Arctic Eye

Santa's Igloos Arctic Circle ravintolan menuissa pohjoisen keskiyönauringon alla kypsyneet puhtaat maut kohtaavat idän vivahteikkaat ja mausteisen rikkaat maut.

Tilausravintolat SantaPark ravintola
SantaPark ravintola

SantaParkista löytyy sopivat tilat niin pienemmille porukoille kuin isompaan juhlaankin: keskusaukean Kota-ravintolaan mahtuu juhlijoita jopa 1200.

Ravintolat Snowman World jääravintola
Snowman World jääravintola

Maailman ainoa jääravintola Napapiirillä, Joulupukin kotikonnuilla. Kauniit jääveistokset, jännittävät yksityiskohdat ja paikallisista raaka-aineista koottu menu luovat unohtumattoman kokemuksen.

Ravintolat Three Elves Restaurant
Three Elves Restaurant

Three Elves ravintola tarjoaa Lappilaisia makuja vuoden jokaisena päivänä. Ravintola sijaitsee Napapiirillä, Joulupukin Pajakylässä. 

Baarit ja yökerhot Uitto Pub
Uitto Pub

Uitto Pub on mukava, rento ja legendaarinen pubi Rovaniemen ydinkeskustassa, jossa iloinen henkilökuntamme tarjoilee erikoisoluita ja drinkkejä.

Tilausravintolat Villa Maria
Villa Maria

Villa Maria on perinteinen ja uniikki vierastalo Ounasjoen rannassa. Kaunis ja suomalaisia perinteitä vaalivat rakennukset tarjoavat kodikkaan miljöön lounaille, illallisille, tapahtumille ja teemailtoihin.

Ravintolat Wakkanai Sushi
Wakkanai Sushi

Rovaniemi on Suomen pohjoisin kaupunki, mistä löytyy ympärivuotisesti sushi-ravintola. Ravintolakonseptimme maustaakin japanilaistyylisen ruoan osin lappilaisilla raaka-aineilla.

Baarit ja yökerhot Yökerho Doris Night
Yökerho Doris Night

Yökerho Doris Night tarjoaa kaupungin parhaat bileet! Monipuolista yöviihdettä riehakkaista opiskelijabileistä aina Suomen eturivin artisteihin Rovaniemellä.

Baarit ja yökerhot Yökerho ja Karaoke Bar
Yökerho ja Karaoke Bar

Pohjanhovin yökerhossa mukaansatempaava tanssimusiikkia ja iso tanssilattia. Karaoke Baarissa puolestaan lauletaan ja tanssitaan.