0
suunnittele

Liikkuminen Rovaniemellä

Rovaniemi on suhteellisen pieni kaupunki, jossa välimatkat ovat lyhyitä. Keskusta-alueella kätevimmät liikkumismuodot ovat kävely ja pyöräily. Mikäli mielesi tekee keskustan ulkopuolelle eikä käytössäsi ole kulkuvälinettä, paikallisbussilla pääset kätevästi lähikohteisiin.
Rovaniemen kartan palveluineen löydät täältä. Mikäli tarvitset Rovaniemen matkailukarttaa, saat sen tästä pdf-muodossa.

Bussit

Rovaniemen julkinen paikallisliikenne on yhtä kuin bussit. Rovaniemen paikallisliikenteen aikataulut, reitit ja lippuhinnat löytyvät osoitteesta www.linkkari.fi

Muutama hyödyllinen bussiyhteys:

Santa’s Express – suora bussilinja Joulupukin Pajakylään, Santaparkiin/Arctic Treehouse Hotelliin, Santa’s Igloos Arctic Circleen ja lentokentälle:

Aikataulu 7.8. – 26.10.2019

Ranuan eläinpuistoon pääsee kaukoliikenteen bussilla. Aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Taksiyhtiöt

Suosittelemme ao. Rovaniemellä toimivia taksiyhtiöitä:

Lähitaksi Rovaniemi, puh: 0200 88 000; sähköposti: info@lahitaksirovaniemi.fi 

Rovaniemen taksipalvelu, puh: 060 030 030 / 029 009 1090; sähköposti: info@rovaniementaksipalvelu.fi

Getting around - transport in Rovaniemi, Lapland, Finland - Santa Line taxi sevices

Yhteydet lentokentälle

Kätevä Airport Taxi -yhteys lentoasemalta kaupunkiin ja kaupungista lentokentälle (koskien Finnairin ja Norwegianin lentoja sekä talvikaudella 2018-2019 myös EasyJetin lentoja) maksaa 7 euroa henkilöä kohden.

Bussi lähtee linja-autoasemalta 1 tunti ja 20 minuuttia ennen lennon lähtöä. (HOX! Sunnuntain klo 05.40 lähtevälle koneelle EI ajeta vuoroa!)

Reitti keskustasta lentoasemalle:

Linja-autoasema – Hotelli Scandic Rovaniemi City – Hotel Santa Claus – Arctic City Hotel  – Hotelli Sokos Vaakuna – Hotelli Scandic Pohjanhovi – Arctic Light Hotel  – lentoasema.

Kuljetus lentoasemalta keskustaan:

Välittömästi Finnairin (AY) ja Norwegianin (DY) vuorojen saapumisen jälkeen. Reitti ajetaan edellä mainittujen hotellien kautta tarpeen mukaan, ja kuljetukset kotiosoitteisiin ovat mahdollisia lisämaksusta.

Tarvitsetko kuljetusammattilaista Rovaniemellä?

Katso luotettavat kumppanimme alta.

Kuljetusyritykset Rovaniemellä

Bussit Tilausajo V-M Mikkola
Tilausajo V-M Mikkola

Tilausajo V-M Mikkola on paikallinen lappilainen kuljetusyritys. Olemme palvelleet asiakkaita jo yli 25 vuotta. Hoidamme tilausajot kaikkialle Suomeen ja  Scandinaviaan.

Autovuokraamot Autovuokraamo Scandia Rent
Autovuokraamo Scandia Rent

Scandia Rent autovuokraamo palvelee asiakkaitaan 24/7. Me suomalaisena autovuokraamona haluamme keskittyä parhaaseen palveluun ja edulliseen hintatasoon.

Autovuokraamot Avis autovuokraamo
Avis autovuokraamo

Tarjoamme ensiluokkaista palvelua ja tuomme varaamasi auton juuri sinne minne sen haluat, juuri silloin kuin haluat.

Autovuokraamot Budget autovuokraamo
Budget autovuokraamo

Budget-autovuokraamo – luotettavaa autonvuokrausta jo vuosikymmenten ajan. Tarvitsetpa autoa itsellesi tai koko porukalle, meiltä löydät kaiken kokoisia autoja aina henkilöautoista minibusseihin.

Bussit Eskelisen Lapin Linjat
Eskelisen Lapin Linjat

Eskelisen Lapin Linjat on yksi suurimmista Lapin linjaliikenne- ja tilausajoyhtiöistä. Reittiverkostomme ulottuu Oulusta ja Rovaniemeltä pohjoisen Atlantin ja Jäämeren ranta-alueille mm. Nordkapiin, Tromssaan ja Vesisaareen.

Autovuokraamot Europcar autovuokraamo
Europcar autovuokraamo

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, Asiakkaitamme palvelee 180 autovuokrauksenammattilaista 30 paikkakunnalla. Ystävällistä ja joustavaa palvelua on saatavilla viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Autovuokraamot Hertz autovuokraamo
Hertz autovuokraamo

Hertzin monipuolisesta ja luotettavasta autovalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto joka tarpeeseen pikkuautosta koko perheen loma-autoon.

Bussit Kutilan Liikenne
Kutilan Liikenne

Kutilan Liikenne Oy on yli 65- vuotta vanha paikallinen perheyritys.

Bussit Liikenne O. Niemelä
Liikenne O. Niemelä

Meillä on kokemusta bussimatkojen järjestelyistä kotimaassa ja ulkomailla. Kalustomme on nykyaikainen ja runsaasti varusteltua ja mikä tärkeintä aina kunnossa ja turvallinen.

Autovuokraamot Sixt autovuokraamo
Sixt autovuokraamo

Sixt on nuorekas ja innovatiivinen autovuokraamoketju, joka toimii yli 100 maassa. Sixtin palveluun voit luottaa, kun tarve vaatii autoa.

Taksit Lähitaksi Rovaniemi
Lähitaksi Rovaniemi

Lähitaksi Rovaniemi on Lapin alueella toimiva taksien tilausvälitysyhtiö, jonka välitykseen kuuluu Rovaniemellä 72 autoa.

Taksit Rovaniemen Taksipalvelu - kuljetuspalvelut
Rovaniemen Taksipalvelu - kuljetuspalvelut

Rovaniemen Taksipalvelu on lappilainen henkilökuljetusyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat taksikuljetukset sekä tilaus- ja edustusajot.

icon

Psst… Miten asiointi sivuillamme sujuu? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään sivustoamme.

Osallistu kyselyyn