Elämyksellisiä, maailmanluokan tapahtumia

Rovaniemi on ainutlaatuinen kohde, joka jo sijaintinsa vuoksi houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Täällä järjestät unohtumattomia, maailmanluokan tapahtumia ja kokouksia. Meiltä löydät laadukkaita kokoustiloja, riittävästi majoituskapasiteettia, monipuolisia ravintolapalveluita sekä laajan valikoiman elämyksellistä, paikalliseen elämäntapaan ja pohjoisen kulttuuriin pohjautuvaa oheisohjelmaa.

Rovaniemi on isännöinyt kansainvälisen tason tapahtumia jo pitkään. On kyse sitten kansainvälisistä kampanjalanseerauksista, kokouksista, konferensseista, urheilutapahtumista jne., niin Rovaniemen kaltaista paikkaa et löydä mistään muualta.

Tapahtumia vuoden ympäri

Rovaniemi on paljon muutakin kuin luminen talvikausi. Napapiirillä joulua vietetään vuoden jokaisena päivänä, joten joulun tunnelmaa voi aistia myös lämpiminä kesäpäivinä tai syksyn pimenevinä iltoina. Täällä tapahtumavieraat voivat ihailla keväisen luonnon heräämistä päivän pidentyessä tai jokiemme jäiden lähtöä aitiopaikalta.

Onpa kokous- tai tapahtumapaikkasi sitten kaupungin keskustassa tai vähän kauempana, olet vain askeleen päässä Lapin luonnon tarjoamista elämyksistä. Kesän yötön yö, jolloin aurinko ei laske lainkaan, on monelle tapahtuma- ja kokousvieraalle ainutkertainen kokemus. Ja kun kesän vehreys vaihtuu syksyn väreihin, voi meillä ihailla oranssin, punaisen ja keltaisen sävyissä hehkuvaa luontoa sekä revontulten tanssia öisellä taivaalla. Joten jos haluat järjestää ikimuistoisen, ainutkertaisen tapahtuman, olet tervetullut Rovaniemelle!

Auditorio, iglu vai joku muu monipuolisista kokoustiloistamme?

Rovaniemeltä löytyy yli 100 erilaista tilaa, jotka soveltuvat kokouksiin, seminaareihin, konferensseihin tai yritystapahtumiin. Rovaniemellä on myös erilaisiin urheilutapahtumiin soveltuvia pieniä ja isompia tapahtumapaikkoja. Isompia tapahtumia varten meiltä löytyy monitoimiareena, jonka maksimikapasiteetti on 5000 osallistujaa.

Haluaisitko järjestää tapahtumasi perinteisen kokoustilan sijaan vaikkapa erämaamökissä keskellä Lapin karua luontoa, Joulupukin kotiluolassa, konserttisalissa, taidemuseossa, veneessä, iglussa tai vaikkapa saunassa? Meillä se onnistuu.

Huomioithan, että jos suunnittelet tapahtumaa talvikaudelle, majoitusvaraukset on tehtävä vähintään vuotta tai kahta vuotta etukäteen. Rovaniemi, Joulupukin virallisena kotikaupunkina®, on talvisin erittäin varattu majoituksen suhteen.

Kysy lisää

Lisätietoja Rovaniemen kokous- ja tapahtumajärjestelyihin liittyvistä asioista voit kysyä sähköpostilla tai WhatsAppilla Events Sales Manager Katja Koskiselta katja@visitrovaniemi.fi, +358 40 553 5011.

Huomioithan, että uudistettu ”Tapahtumat ja kokoukset” -sivumme on vielä keskeneräinen ja sisältö täydentyy.