0

Uutiset

Lentoyhtiö Eurowingsin uusi suora lentoreitti Düsseldorfista tuo matkailijan revontulten maahan Rovaniemelle

Lukuisat Arktiset elämykset odottavat Eurowingsin matkustajia Düsseldorfista Lapin Arktisessa pääkaupungissa Rovaniemellä, Napapiirillä. Eurowingsin suora lentoreitti talven ihmemaahan Rovaniemelle on nyt virallisesti avattu.

Julkaistu: 05.12.2021

Air Francen siivin voi tänä talvena lentää Pariisista suoraan keskelle Joulun ihmemaata Rovaniemelle

Joulun satumaa ei ole koskaan ollut näin helposti saavutettavissa ranskalaisille matkailijoille. Air France on nyt virallisesti avannut suoran lentoreitin Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta Rovaniemelle.

Julkaistu: 04.12.2021

Rovaniemen Youtuben Joulupukin Pajakylän Live on tavoittanut jo reilut 10 miljoonaa katsojaa

Ihmiset eri puolilla maailmaa ovat olleet todella kiinnostuneita seuraamaan liveä Joulupukin Pajakylän keskusaukiolta, jossa kävijät saavat myös ylittää maagisen Napapiirin rajan. Viimeisen kuukauden aikana on kameralla ollut yli 1,1 miljoonaa katselua.

Julkaistu: 02.12.2021

Rovaniemi valmistautuu Joulunavaukseen Napapiirillä

Rovaniemi avaa Joulukauden lauantaina 20.11.2021. Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä. Rovaniemen Joulunavaus on vuosittainen juhlava tilaisuus, joka avaa perinteisesti Joulukauden tunnelmallisessa Joulupukin Pajakylässä, jakaen joulumieltä ja hyvää tahtoa lapsille ja lapsenmielisille ympäri maailman.

Julkaistu: 12.11.2021

easyJet lentää Italiasta Milanosta Rovaniemelle Suomen Lappiin talvikaudella 2021-2022

Lentoyhtiö easyJet on ilmoittanut aloittavansa suorat lennot Milanon Malpensan lentoasemalta Rovaniemelle joulukuussa 2021.

Julkaistu: 01.11.2021

Rovaniemeläinen Lappiravintola Nili juhlii 15-vuotista taivaltaan

Nilin ainutlaatuinen tunnelma vie sinut tuntureille ja erämaihin. Ravintolan henkilökunta on sydämellistä ja aito lappilainen vieraanvaraisuus kietoo sinut miellyttävään ravintolaelämykseen, jonka täydentävät tarinat sekä tieto nauttimiesi annosten takaa, ja raaka-aineiden alkuperästä.

Julkaistu: 23.09.2021

Arctic SnowHotel & Glass Igloos – Paikallinen majoituspalveluyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Rovaniemeläinen majoituspalveluyritys Arctic SnowHotel & Glass Igloos pyrkii teoillaan ja valinnoillaan säilyttämään ja suojelemaan luontoa paitsi ympärillään niin myös globaalisti. Yritys tekee ympäristöystävällisiä valintoja sekä kannustaa henkilökuntaa kehittämään hotellin toimintaa päivittäisessä toiminnassa koulutuksen ja henkilöstöjohtamisen avulla.

Julkaistu: 21.09.2021

Rovaniemi nousi jälleen otsikoihin kun The Most Amazing Vacation Rentals Netflix-sarja tuo katsojan ekologisen perheyrityksen Ollero Eco Lodgen vieraaksi

Netflixin maailmanlaajuinen miljoonayleisö saa nyt mahdollisuuden kurkistaa yhteen maailman upeimmista loma-asunnoista Rovaniemen Ollerossa, kun juontajat Luis, Megan ja Jo avantouivat ja ihastelevat maisemaa lasi-iglusta jäätyneellä Ounasjoella.

Julkaistu: 15.09.2021

Rovaniemi avaa komeasti revontulikauden

Rovaniemellä on alkanut jälleen uusi upea revontulikausi. Rovaniemellä revontulia voi nähdä elokuun lopusta aina huhtikuulle asti, ja paikalliset valokuvaajat ovat räjäyttäneet jälleen Rovaniemen sosiaalisen median vihreäksi mitä upeammilla revontulikuvilla. Kysyimme myös teidän lukijoiden iloksi, ammattivalokuvaajan vinkkejä ja fiiliksiä alkaneeseen kauteen.

Julkaistu: 29.08.2021

Air France lentää Pariisista Rovaniemelle talvikaudella 2021-2022

Air France kertoo tiedotteessaan, että yhtiö lentää Pariisista Rovaniemelle noin kaksi kertaa viikossa 4. joulukuuta 2021 alkaen. Reittiä operoidaan talvikaudella 5. maaliskuuta 2022 asti.

Julkaistu: 05.08.2021

NorthCape4000 – Uskomaton Pyöräseikkailu

Vehreistä ja lämpimistä Välimeren oloista, Euroopan halki, läpi laaksojen ja vuoristoteiden, ikivanhojen kaupunkien ja kylien kautta, Lapin metsiin Joulupukkia tapaamaan Napapiirille, ja siitä Nordkappiin Magerøyan saarelle Pohjois-Norjaan. NorthCape4000 – uskomaton pyöräseikkailu.

Julkaistu: 04.08.2021

Beyond Arctic – Paikallinen matkailupalveluyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Rovaniemeläisen Sustainable Travel Finland sertifioidun matkailupalveluyritys Beyond Arcticin palveluissa korostuvat korkea laatu, sekä aidot elämykset Lappilaisessa luonnossa. Yrityksen arvoja ovat luonnon kunnioittaminen, sekä kestävän matkailun ylläpitäminen ja kehittäminen.

Julkaistu: 03.08.2021

Tapahtumien superviikonloppu Rovaniemellä elokuussa 2021

Rovaniemellä tapahtuu elokuussa, kun kaksi suurtapahtumaa nousee pystyyn samalle viikonlopulle. Maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti järjestetään Rovaniemellä 21.-22.8.2021, ja pohjoisen suurin rockfestari Simerock kajauttaa joenrannassa 3-päiväisenä 20.-22.8.2021.

Julkaistu: 15.07.2021

Eurowings lentää Suomen Lappiin Rovaniemelle Revontulten äärelle talvikaudella 2021-2022

Eurowings lisää reittiyhteyksiään ja lentää Suomen Lappiin Rovaniemelle, Revontulten äärelle 5. joulukuuta 2021 alkaen.

Julkaistu: 10.07.2021

Luxury Action tarjoaa luksusmatkoja tarjolla nyt myös perheille

Luxury Action on luonut uuden matkailukonseptin, joka avaa luksusmatkat pienryhmille, perheille ja yksilöllisiä matkoja suosiville.

Julkaistu: 02.07.2021

Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021

Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.

Julkaistu: 23.06.2021

Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla

Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.

Julkaistu: 23.06.2021

Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla

Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Julkaistu: 02.06.2021

Kevät on saapunut Napapiirille

Joulupukin lämmin kevättervehdys Napapiiriltä, Joulupukin kotikaupungista Rovaniemeltä. Luonto alkaa heräillä talven horroksesta, muuttolinnut ovat palanneet kotiin ja pienet poronvasat ottavat ensiaskeleitaan.

Julkaistu: 26.05.2021

Bearhill Husky – Paikallinen koiravaljakkoretkiä järjestävä perheyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Täällä koirat ovat perhettä ja eläinten kunnioitus sekä kestävä kehitys luovat yrityksen arvot. Bearhill Huskyn tilalta voi varata myös majoituksen perinteisestä saunamökistä. Mökki sijaitsee järven rannalla. 

Julkaistu: 27.04.2021

Vogue – Rovaniemi on satumainen matkakohde

Rovaniemi ja Joulun taika päätyivät Dunnin valitsemana Voguen listalle -Seitsemän satumaista kohdetta perheille. Voguella on 24,9 miljoonaa kuukausittaista lukijaa, ja lisäksi Vogue saavuttaa  yli 230 miljoonaa digitaalista kävijää sekä sosiaalisen median seuraajaa kanavissaan.

Julkaistu: 15.04.2021

Napapiiri-Jukola järjestetään Rovaniemellä 21.-22.8.2021

Napapiiri-Jukolan järjestäjät joutuivat ottamaan suuren vastuun tapahtuman siirrosta, mutta päätös osoittaa myös ainutlaatuista Jukola-henkeä. Toivottavasti suunnistajat vastaavat haasteeseen ja tulevat Rovaniemelle. Järjestäjät tarvitsevat kaiken tuen tapahtuman toteuttamiseen, kertoo Jukolan johtoryhmän puheenjohtaja Juhani Sihvonen.

Julkaistu: 15.04.2021

Wild About Lapland – Paikallinen safariyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Wild About Lapland on Rovaniemellä toimiva safariyritys, joka tarjoaa pakoa arjen hälinästä ja väkijoukoista. Wild About Laplandin arvoihin kuuluu aina elämyksen lisäksi opettaa asiakkaille erätaitoja ja tietoja ympäröivästä luonnosta.

Julkaistu: 13.04.2021

Rovaniemen ravintolat avaavat jälleen ovensa asiakkaille

Valtioneuvosto on päättänyt, että Rovaniemen ravintolat saavat avata ovensa 29.3.2021 alkaen terveysturvallisuutta noudattaen.

Julkaistu: 30.03.2021

Rovaniemi – Silmäätekevien irtiotto arjesta

Rovaniemellä on tämän talven hangilla lomaansa viettämästä tavattu lukuisia kotimaisia julkisuuden henkilöitä kuten Alma, Pete Parkkonen, Shirly Karvinen sekä  Chachi ja Jukka Hildén. Joulupukin Virallinen Kotikaupunki on saanut vieraakseen useita silmäätekeviä, joko etätöiden tai arjesta irtioton merkeissä. Laura Lepistö vietti puolisonsa Tommi Huovisen kanssa etätöiden merkeissä Rovaniemellä viikon helmikuussa.

Julkaistu: 16.03.2021

Santa Claus Golfilla ennätyksellinen golftalvi

Joulupukin virallisessa kotikaupungissa Rovaniemellä pelataan golfia paitsi kesällä, myös talvella. Santa Claus Golf avasi talvigolfkenttänsä Ounasvaaralla helmikuun alussa, ja jo nyt hätyytellään ennätyslukemia.

Julkaistu: 15.03.2021

Elämysravintola Santamuksen tarina jatkuu

Santamuksessa voit viettää kokous- ja illallistilaisuuksia, saunailtoja ja perhejuhlia – myös suositut get together -illat tekevät paluun jolloin yksittäisetkin asiakkaat pääsevät kokemaan Santamus-elämyksen.

Julkaistu: 13.03.2021

Ollero Eco Lodge – Paikallinen ekologisia majoituspalveluita tarjoava perheyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Ollero Eco Lodge on perheyritys ja tarjoaa Sustainable Travel Finland sertifioidusti ekologisia majoitus- ja elämysmatkailupalveluita Ounasjoen rannalla, jossa luonto ja hiljaisuus ympäröivät Olleroa jokaisessa ilmansuunnassa. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan ympäristöystävällisiä tuotteita ja vain paikallisia ja ekologisia raaka-aineita. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jälkiä ympäristöön ei synny.

Julkaistu: 11.03.2021

Arctic Rally Finland Powered By Capitalbox houkutteli miljardien yleisön jo ennen kisan starttia

Sukella vielä lumiseen kisatunnelmaan ja katso After Movie>> Tapahtuman potentiaalinen globaalin uutismedian tavoittavuus oli lopulta lähes 5 miljardia näyttökertaa. Uutismedian potentiaalisen media-arvon ollessa huikeat 44 miljoonaa euroa tapahtumaviikolta ja saman verran jo tapahtumaa edeltävältä ajalta, puhutaan tapahtumien osalta poikkeuksellisen kovasta media-arvosta

Julkaistu: 09.03.2021

Finnair – Kevätretki Arktiseen Pääkaupunkiin

Finnair lennättää Lapin pääkaupunkiin nyt alkaen 42€. Täydellinen yhdistelmä arktista luontoa ja kulttuurielämyksiä odottaa sinua napapiirillä Rovaniemellä! Pohjoisen keväthanget tarjoilevat vielä mahdollisuuden moniin talvisiin aktiviteetteihin, ja voit kruunata vierailusi viettämällä yösi lumesta ja jäästä rakennetussa hotellissa tai upeassa lasi-iglussa. Finnair lupaa että varata voi nyt luottavaisin mielin – voit tarvittaessa muuttaa matkustuspäiviäsi Finnairin joustavan varauskäytännön mukaisesti.

Julkaistu: 04.03.2021

Virtuaalisafarit – Lapland Safariksen luontoretkille voi nyt lähteä kotisohvalta!

Lapland Safariksen virtuaalisafarit tulevat myyntiin viikolla 9. Ensimmäisessä vaiheessa tarjolla on neljä ohjelmavaihtoehtoa, jotka voi varata samaan tapaan www.laplandsafaris.com verkkokaupasta kuin yhtiön tarjoamat normaalit safarit.

Julkaistu: 03.03.2021

Aurinkomatkat avaa myyntiin Rovaniemen kesän yöttömät yöt 2021

Aurinkomatkat uutisoi juuri avaavansa kesän pakettimatkojen myynnin Rovaniemelle. Kotimaan matkojen ympärivuotisen paketoinnin ansiosta matkalle lähtö helpottuu ja tuo kotimaan kiinnostavimmat matkakohteet parempaan tietoisuuteen. Laatua arvostaville Rovaniemi on kesän ehdoton ykköskohde. Lapin pääkaupungin vetovoima perustuu korkeaan palvelutasoon, kulttuurikohteiden rikkauteen, palkittuihin majoituksiin sekä ainutlaatuisiin elämyksiin. Rovaniemi on Arktisen designin sekä kulinarismin koti.

Julkaistu: 03.03.2021

Teimme yhdessä historiaa – Arctic Rally Finland Powered By Capitalbox oli menestys

Ott Tänak ja Martin Järveoja sijoittuivat Hyundaillaan ensimmäisiksi, perässään hienosti kakkosina Toyotan Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen ottaen johdon WRC kokonaistilanteessa. Kolmanneksi ajoivat Hyundain Thierry Neuville & Martijn Wydaeghe. Tänään ajetussa viimeisessä erikoiskokeessa Toyota-kuski Kalle Rovanperä nappasi mestaruuskilpailun kokonaistilanteen johdon voittaen viimeisen live TV Wolf Power Stagen ja viisi bonus pistettä. Suomalaisilla on triplasti syytä juhlaan sillä WRC2 luokassa EsaPekka Lappi sekä Janne Ferm veivät ykkössijan ja puolestaan WRC3 luokan voiton veivät Teemu Asunmaa ja Marko Salminen.

Julkaistu: 28.02.2021

Arctic Rally Finland – Tiimit Tervetuloa Napapiirille

Rovaniemellä juuri startannut ralliviikko ja viikon lopussa ajettava, kaikkien aikojen ensimmäinen Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox -kisa houkutteli Lappiin rallimaailman huippunimiä. Tiistaina ralliväki tutustui tarkemmin isäntäkaupunkiin Rovaniemeen sekä kansainvälisesti tunnettuun Joulupukin Pajakylään. Lue kuinka rallimaailman huiput testasivat myös Rovaniemen ”bucket list” -aktiviteetit napapiirillä.

Julkaistu: 23.02.2021

MM-Ralliviikko starttaa Rovaniemellä – Tunturirallin konkari Tomi Tuominen ”tulossa on kaikkien aikojen kaunein MM-ralli”

Rallimaailman tämän talven ykköstapahtuma ja kaikkien aikojen ensimmäinen Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox ajetaan Rovaniemellä tänä viikonloppuna! Haastattelimme Tunturirallin suomalaiskonkaria Ylen rallitoimittaja Tomi Tuomista. Tuominen on kisannut 17 kertaa Tunturirallissa Rovaniemen ja Kemijärven ympäristöissä, joten halusimme kuulla mitä tunturissa lähes kaiken nähneellä miehellä on mielessä MM-ralliviikon kynnyksellä.

Julkaistu: 22.02.2021

MM-Rallin vaikutukset Santasportilla 22.-28.2.

MM-rallin osakilpailu Arctic Rally Finland aiheuttaa erityisiä järjestelyjä Santasportilla 22.-28.2.2021 välisenä aikana. Tapahtuman kisakeskus on parhaillaan rakentumassa Santasportin alueelle, jossa tulee varautua erilaisiin liikennejärjestelyihin sekä uusiin kulkureitteihin maanantaista 22.2. alkaen.

Julkaistu: 18.02.2021

Kalle Rovanperä hehkuttaa Rovaniemen talvisia ajomaastoja

Monte Carlon rallissa neljänneksi ajanut Toyota-kuski Kalle Rovanperä hehkuttaa Rovaniemen talvisia ajomaastoja. Ylelle antamassaan haastattelussa Rovanperä toteaa että ”varmasti kisasta tulee yksi mahtavimmista näille uusille WRC-autoille. Nämä tiet ovat juuri sellaisia, joilla näillä autoilla on nautinnollista ajaa. Varmasti nähdään kova kamppailu”.

Julkaistu: 16.02.2021

Hyundain irlantilaiskuski Craig Breen hehkuttaa Rovaniemeä talven ihmemaaksi

Graig Breenin mukaan FIA WRC on onnistunut valinnassaan sillä Arctic Rally Finland tarjoilee Rovaniemellä täydelliset puitteet. Breen vaikuttui Rovaniemestä jo testeissä:”Paikka on ällistyttävä, lunta on niin paljon ja olosuhteet ovat hyytäävät, siis täydelliset puitteet järjestää WRC-kisa.”

Julkaistu: 15.02.2021

Rovaniemi houkutteli Rallin MM-Sarjan tähtikaartin Arctic Rally Finland Powered By Capitalbox -Kisaan

Tämän kuun lopussa ajettavassa, kaikkien aikojen ensimmäisessä Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox -kisassa nähdään rallimaailman huippunimiä. Ykkösniminä rallin hallitseva maailmanmestari sekä MM-pistejohdossa oleva Sébastien Ogier ja kartanlukijansa Julien Ingrassia. Lapin lumilla nähdään kaikkiaan 21 suomalaista kuljettajalahjakkuutta, joiden odotetaan pitävän kovaa vauhtia kotikisassaan. WRC2- ja WRC3-luokkiin yhteensä 32 ilmoittautunutta ja oman lisämausteensa tuovat sähköautojen Extreme E -sarjan Ekström ja Kristoffersson.

Julkaistu: 15.02.2021

Lämmitykseltään hiilidioksidivapaa Rovaniemen lentoasema

Lentoasemayhtiö Finavia ja Napapiirin Energia ja Vesi (Neve) ovat sopineet Rovaniemen lentoaseman lämmittämisestä kaukolämmöllä, jonka tuotannossa ei synny hiilidioksidipäästöjä.

Julkaistu: 12.02.2021

Happiness from Finland -projekti tuo tunnettuutta Rovaniemelle USA:n markkinoilla

Visit Rovaniemi on mukana Visit Finlandin järjestämässä Happiness from Finland -kampanjassa, jonka tarkoituksena on lisätä tunnettuutta suomalaisille brändeille USA:n markkinoilla.

Julkaistu: 12.02.2021

Condé Nast Traveler nosti Rovaniemen eläkeläisten unelmakohteeksi

Condé Nast Traveler nosti Rovaniemen yhdeksi maailman parhaista eläkeläisten matkakohteista. Rovaniemen poroajelu nostettiin kokemuksena Kilimanjaron vierelle lauseella “usher in your golden years by cavorting with reindeer or climbing Mount Kilimanjaro”. Tunnustus nostaa Rovaniemen elämykset maailman kuuluisimpien elämysten joukkoon. Condé Nast Traveler tavoittaa kuukausitasolla kaksi ja puoli miljoonaa lukijaa.

Julkaistu: 11.02.2021

Terveysturvallisuudesta huolehtiminen on nyt kaikkien yhteinen asia, kun Rovaniemi saa ensimmäisen kerran järjestettäväkseen rallin MM-osakilpailun

Rallimaailman tämän talven ykköstapahtuma järjestetään Rovaniemellä koronaturvallisesti. Ilman yleisöä käytävän kisan terveysturvallisuuden eteen on valjastettu MM-rallin vastuullisen järjestäjän, AKK-Motorsport ry:n ja ralliorganisaation lisäksi paikalliset terveysviranomaiset, Rovaniemen kaupunki sekä Visit Rovaniemi, joka toimii linkkinä paikallisiin matkailuyrityksiin ja palveluntuottajiin.

Julkaistu: 04.02.2021

Jäätävää menoa! Arctic Rally Finlandin reitti julkaistu

Kaikkien aikojen ensimmäinen Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox lähestyy!  26. – 28.2. ajettavan tapahtuman kilpailureitti aikataulu ovat varmistuneet, ja Rovaniemellä valmistaudutaan nyt täyttä vauhtia tuomaan rallin MM-sarjaan aimo annos kovavauhtista toimintaa lumella ja jäällä.

Julkaistu: 02.02.2021

Ralli SM-kauden avauskilpailu 2021 avasi hienosti Rovaniemen historiallisen rallitalven

Ralli SM-kauden 2021 avauskilpailu, 56. Arctic Lapland Rally ajettiin maaliin lauantaina 16.1. Rovaniemellä. Avaus siivittää Rovaniemen rallitalven hyvään alkuun, ja MM-ralli kisataan Rovaniemellä 26.-28.2.2021.

Julkaistu: 18.01.2021

MM-ralli Rovaniemelle 26.-28.2.2021

Rovaniemen MM-ralli on suunniteltu ajettavaksi kolmipäiväisenä: kisa starttaa perjantaina 26.2. aamulla testierikoiskokeella ja varsinaisen rallin ensimmäiset erikoiskokeet ajetaan illalla. Lauantaina 27.2. kisa jatkuu kolmella kahteen kertaan ajettavalla EK:lla Rovaniemen ympäristössä.

Julkaistu: 14.01.2021

Rovaniemelle huikeaa näkyvyyttä – Huippunäyttelijöiden tähdittämä I Remember elokuva saa ensi-iltansa jouluaattona Kiinassa

Lapissa kuvattu romanttinen draama I Remember kertoo työkavereista, jotka matkaavat työmatkallaan Suomeen ja päätyvät Helsingin kautta Lappiin.

Julkaistu: 22.12.2020

Kiinnostus Rovaniemen Joulupukin Youtube-kanavaa kohtaan vahvassa kasvussa COVID-19 aikoina

Santatelevision Youtube-kanava täyttää kymmenen vuotta, ja sen katsojamäärät ovat nousseet tänä jouluna 50%.

Julkaistu: 21.12.2020

Visit Rovaniemi ja HUAWEI yhdistivät voimansa tuodakseen Joulupukin koteihin ympäri maailman

Kaikki tiedämme, kuinka matkustaminen Joulupukin luokse Suomen Lappiin on ollut maailman lapsille tänä vuonna mahdotonta, joten HUAWEI yhteistyössä Visit Rovaniemen sekä Joulupukin Pajakylän tonttujen kanssa, on loihtinut mielikuvituksellisen tavan tuoda Joulupukki maailman lasten koteihin ja puhelimiin.

Julkaistu: 18.12.2020

Joulu tulee tänäkin vuonna! Ole mukana virtuaalisesti ja katso suorana, kun Joulupukki lähtee matkalleen maailman ympäri!

Rovaniemen jokavuotinen kohokohta jakaa tänä vuonna jouluiloa koko maailmalle, kun Joulupukki Matkaan Jo Käy -virtuaalitapahtuma lähetetään suorana Visit Rovaniemen Facebook-sivulla ja Livestreamissa 23. joulukuuta kello 19.

Julkaistu: 18.12.2020

Gordon Ramsay, Gino D’Acampo ja Fred Sirieix: Desperately Seeking Santa -erikoisjakso kuvattiin Suomen Lapissa!

ITV:n lähetyksessä eilen illalla, näimme Gordon Ramsayn, Gino D´Acampon ja Fred Sirieuxin: Desperately Seeking Santa -erikoisjakson välittävän Suomen Lapin talven taikaa katsojille ympäri Yhdistyneen kuningaskunnan.

Julkaistu: 17.12.2020

Rovaniemen matkailutoimijat vaativat nopeutettua käsittelyä matkustusrajoituksille

Rovaniemen matkailutoimijat vetoavat maan hallitukseen, jotta se kiirehtisi tartuntatautilain matkustusrajoituksia koskevan esityksen tuomista eduskuntaan.

Julkaistu: 15.12.2020

Visit Finlandin Neighbour in the North – Museokampanjasta suuri hitti Venäjällä

Rovaniemen kulttuurikohteet olivat mukana kun kampanjan ensimmäinen osuus käynnistyi johtavassa venäläisessä sosiaalisessa mediassa ”Odnoklassniki.ru” alkukesästä 2020. Arktikum tiedekeskus ja museo sekä Kulttuuritalo Korundi olivat seitsemän muun museon kanssa mukana. Kampanja sai еrittäin lämpimän vastaanoton Venäjällä sekä videoiden katselumäärien että mediaosumien muodossa, Business Finland uutisoi,

Julkaistu: 10.12.2020

Samsungin kampanja tuo perheet Joulupukin luo Rovaniemelle

Etätapaaminen Joulupukin kanssa sekä Instagram Storiesiin tuotava AR-filtteri tuovat joulufiiliksen myös niille, jotka eivät tänä vuonna pääse autenttisiin joulumaisemiin.

Julkaistu: 10.12.2020

Finnairin ensimmäinen virtuaalilento Joulupukin luo Rovaniemelle tuo joulun taikaa koteihin

Pukin luo Rovaniemelle voi tulevina joulunpyhinä matkustaa kotisohvalta käsin, sillä Joulupukin virallinen lentoyhtiö Finnair tekee kahdeksan virtuaalilentoa Rovaniemelle 25.12. alkaen.

Julkaistu: 08.12.2020

Rovaniemen revontulet loimusivat Tel Avivin yllä

Visit Rovaniemi toi tervehdyksen Suomen ja Israelin 70-vuotisten diplomaattisuhteiden virtuaaliseen juhlistamiseen Tel Avivissa. Juhlallisuudet järjestettiin aiemmin täällä viikolla, tiistaina 24. marraskuuta, jolloin Visit Rovaniemen revontulivideo projisoitiin Tel Avivin keskeisellä paikalla.

Julkaistu: 01.12.2020

Husky & Yoga Nature kääntää vuoden 2020 edukseen – Paikallinen jooga ja luontopalveluiden edelläkävijä palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Tämä paikallinen yritys todellakin avaa oman elämänsä sekä kestävän kehityksen elämäntyylinsä vieraidensa koettavaksi, ja nyt vieläpä Sustainable Travel Finland sertifioidusti.

Julkaistu: 27.11.2020

Rovaniemelle koko kaupungin elävä joulukalenteri

Rovaniemeläisten yhdessä toteuttaman, elävän joulukalenterin uusi luukku avautuu päivittäin ja luukuista paljastuu erilaisia jouluisia  esityksiä, tapahtumia, hyväntekeväisyyslahjoituksia ja haastetempauksia. 

Julkaistu: 12.11.2020

Visit Rovaniemi kutsui kotimaisia vaikuttajia tutustumaan alkutalven matkailutarjontaan – Rovaniemi InstaCamp osoittautui menestykseksi

Rovaniemi InstaCamp -kampanjan tavoitteena oli kirkastaa mielikuvaa Rovaniemestä nimenomaan kotimaiselle yleisölle. Vaikuttajat Julia Kivelä, Daniel Taipale, Saara Rahkamaa ja Sami Takarautio tavoittavat sosiaalisen median kanavissaan miltei puoli miljoonaa ihmistä.

Julkaistu: 12.11.2020

Visit Rovaniemellä Sustainable Travel Finland -ohjelman toiseksi aktiivisin yritysverkosto

Visit Rovaniemellä on koko Suomen toiseksi aktiivisin yritysverkosto STF -ohjelmassa. Määrällisesti enemmän yrityksiä STF- ohjelmaan on lähtenyt vain Helsingissä. Rovaniemeltä mukaan lähteneitä yrityksiä on tällä hetkellä 31.

Julkaistu: 12.11.2020

Rinteenkulma on vuoden kauppakeskus 2020

Kauppakeskus Rinteenkulma on voittanut vuoden 2020 Kauppakeskusteko -kilpailun. Tuomaristolta satoi kiitosta erityisesti Rinteenkulman panostuksesta alueellisiin vahvuuksiin sekä paikalliseen tarjontaan.

Julkaistu: 10.11.2020

Rovaniemeläisyritys on saanut lisää Muumi-tuotteita yksinoikeudella – nyt myös verkkokaupasta

Valley Shopissa, Joulupukin Pajakylässä on tarjolla lisää ikiomia, yksinoikeudella putiikin uudessa verkkokaupassa myytäviä muumimukeja.

Julkaistu: 29.10.2020

Rovaniemen Joulunavaus -viikonloppu 6.-8.11.2020

Suuren live-tapahtuman sijaan Joulupukki avaa tänä vuonna joulukauden lauantaina 7.11. klo 19.00 virtuaalisesti.

Julkaistu: 26.10.2020

Visit Rovaniemi kutsuu ylpeänä mukaan Changed by Rovaniemi – Brändifilmin julkistamiseen!

Changed by Rovaniemi – With a heart full of hope. Rovaniemi on Joulupukin virallinen kotikaupunki ja täällä taika on totta vuoden jokaisena päivänä. 

Julkaistu: 01.10.2020

Lonely Planet listasi Rovaniemen Euroopan talvimatkailukohteiden ykköseksi!

Rovaniemi on Euroopan paras talvimatkailukohde 2020. Rovaniemi, Joulupukin virallinen kotikaupunki on noussut otsikoihin Lonely Planetin TOP 10 listan julkistamisen jälkeen.

Julkaistu: 30.09.2020

Rovaniemi-viikon kuvakilpailun voittajat arvottu

Rovaniemi-viikon kuvakilpailu keräsi viikon ajan kuvia sosiaalisessa mediassa Rovaniemellä koetuista pienistä ja suurista elämyksistä.

Julkaistu: 14.09.2020

Joulupukin pääposti avaa ovensa jälleen marraskuussa

Joulupukin pääposti avaa ovensa Napapiirillä jälleen maanantaina 2.11.2020.

Julkaistu: 09.09.2020

Lapin vahvat verkostot on luotu mallintamaan Covidin aikainen terveysturvallinen matkailuympäristö

Lapin talousalueen yhteinen etu – avataan Suomi matkailulle. Saadaanko aikaan lakimuutos joka sallii Covidin aikaisen terveysturvallisen matkailuympäristön?

Julkaistu: 02.09.2020

Maailman medioissa trendaa nyt Rovaniemi

Lapin pääkaupungista tehdyt julkaisut tavoittavat maailmanlaajuisesti miljoonia ihmisiä: Rovaniemi on nyt kovassa nosteessa kansainvälisessä mediassa. Amerikka seurasi kun Perulainen muusikko jäi Rovaniemelle jumiin matkustusrajoitusten vuoksi, Amerikassa ihmetellään myös kuinka paljon elintilaa ihmisillä on ympärillään napapiirillä, CN Traveler listasi Rovaniemen Arctic Treehouse Hotelin yhdeksi Euroopan kauneimmista, venäläiset saivat lohtua Joulupukin terveisistä pandemian aikana, video Rovaniemen Lumiukkomaailmasta ihastuttaa miljoonia ja monta muuta otetta kansainvälisestä mediasta osoittavat, kuinka tämä arktinen kaupunki, kaukana pohjoisella napapiirillä, loistaa vetovoimaisella kulttuurillaan sekä ilmiöillään. 

Julkaistu: 24.08.2020

Visit Rovaniemen matkailuneuvonta avasi ovensa upouusissa tiloissa

Visit Rovaniemen matkailuneuvonta avasi ovensa 31.8.2020 Pohjolan Osuuspankin uusissa tiloissa, osoitteessa Koskikatu 12.

Julkaistu: 14.08.2020

Rovaniemen ravintolatarjontaan uusi tulokas – Gustav on lämminhenkinen, rento ja tyylikäs kokonaisuus.

Gustavissa tarjoillaan omaperäistä, mutta silti yksinkertaisen nerokasta ruokaa, hyvistä raaka-aineista valmistettuna kohtuulliseen hintaan. Tarjolla on arkipäivisin lounasta pöytään tarjoiltuna ja tiistaista lauantaihin à la carte keittiö palvelee iltaisin. Suunnitelmissa on hyviä esiintyjiä viikonlopun ohjelmistoon, paljastaa Kotila.

Julkaistu: 14.08.2020

Rovaniemi mukana – Lapin ykköskohteet loivat yhdessä Lappi Road Tripin

Korona laittaa Suomen matkailubisnestä uusiksi. Myös Lapin keskeiset matkailualueet ovat yhdistäneet voimansa ja elämyksensä ideoimalla kotimaisia automatkailijoita houkuttelevan uutuustuotteen, Lappi Road Tripin. Matka alkaa Rovaniemeltä, etenee Ylläksen ja Levin kautta kulkien Inarista Utsjoelle jatkaen matkaa Suomen pohjoisimpaan paikkaan Nuorgamiiin.

Julkaistu: 02.07.2020

Rovaniemi käynnisti vastuullisen matkailun ohjelman

Visit Rovaniemi on käynnistänyt laajan Sustainable Travel Finland -ohjelman, jonka ajatuksena tarjota rovaniemeläisille yrityksille ja kohteille konkreettinen kestävän matkailun työkalupakki. Sen avulla kestävien toimenpiteiden ja valintojen omaksuminen alueen tai yrityksen arkeen helpottuu.

Julkaistu: 16.06.2020

Tästä kiireellä pystytetystä hirsimökistä sai alkunsa Joulupukin Pajakylä: Rooseveltin majan 70-vuotispäivää vietetään 11.6.2020

Yhdysvaltain presidentin puoliso Eleanor Roosevelt matkusti vuonna 1950 Suomen Lappiin tutustumaan sodanjälkeiseen jälleenrakentamiseen. Tästä yllätysvierailusta lähti liikkeelle koko Rovaniemen matkailun menestyksellinen tarina, kun reilussa viikossa urakoitu Napapiirin Maja valmistui 11.6.1950 rouva Rooseveltin vierailun kunniaksi. Joulupukin Pajakylän ensimmäinen vetonaula oli syntynyt. 

Julkaistu: 11.06.2020

Kaikkien aikojen Jukola – Napapiiri-Jukola järjestetään 19.-20.6.2021 Rovaniemellä

Napapiiri-Jukolasta on kehkeytymässä totisesti kaikkien aikojen Jukola kun maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti siirtyy koronaviruksen takia vuodella eteenpäin.

Julkaistu: 08.04.2020

Santa Claus Golf avaa talvigolfkentän lauantaina 8.2.

Rovaniemellä pelataan golfia paitsi kesällä, myös talvella. Santa Claus Golf avaa talvigolfkenttänsä Ounasvaaralla lauantaina 8.2.2020.

Julkaistu: 07.02.2020

Visit Rovaniemi etsii controlleria / talouden moniosaajaa tiimiinsä

Visit Rovaniemi etsii nyt matkailuhenkiseen tiimiinsä reipasta controlleria täysipäiväiseen työsuhteeseen Rovaniemelle! Hakuaika päättyy 9.2.2020

Julkaistu: 24.01.2020

Rovaniemi kakkoseksi Vuoden matkailualue -vertailussa

Rovaniemi on tänään palkittu Matka 2020 -messuilla

Julkaistu: 16.01.2020

Rovaniemen matkailumenestys jatkuu: Aktiviteettien online-kauppa ylitti miljoonan euron rajan ja yrityksillä rohkeita majoitusinvestointeja

Rovaniemen matkailumenestys jatkuu: Aktiviteettien online-kauppa ylitti miljoonan euron rajan ja yrityksillä rohkeita majoitusinvestointeja

Julkaistu: 16.01.2020

Turkish Airlines avasi suoran lentoyhteyden Rovaniemelle

Turkish Airlines aloitti lennot Rovaniemelle. Reitti on ensimmäinen pitkä suora lentoyhteys Rovaniemelle ja ensimmäistä kertaa Rovaniemelle voi nyt matkustaa reittilennoilla business-luokassa. 

Julkaistu: 05.12.2019

Napapiirin eksotiikkaa ja huippuraviurheilua Rovaniemellä 14.12.

Lapissa koetaan jotain ainutlaatuista lauantain 14.12.2019 Arctic Horse Racessa. Rovaniemen ravirata Mäntyvaara tarjoaa koko lauantaipäivän ajan ennen kokemattomia elämyksiä hevosten ympärillä.

Julkaistu: 26.11.2019

Joulupukin Pajakylään on saatu yksinoikeudella revontuliteemainen Muumi-muki

Nyt Rovaniemen joulumatkailijoille on tarjolla ikioma, yksinoikeudella Joulupukin Pajakylän Moomin Valley Shopissa myytävä muumimuki, jossa yhdistyvät tutut muumihahmot, talviset tunturimaisemat ja revontulet.

Julkaistu: 25.11.2019

Uusi bussilinja Rovaniemen Rovaniemen keskustasta Pajakylään ja Napapiirin retkeilyalueelle

Joulukuun 1. päivästä lähtien Rovaniemen matkailijoiden on aiempaa helpompi päästä linja-autolla Joulupukin Pajakylään sekä edelleen Apukkaan, Kämppäkartano Vaattunkiin tai Napapiirin retkeilyalueelle saakka.

Julkaistu: 25.11.2019

easyJet avasi uuden suoran lentoyhteyden Manchesterin ja Rovaniemen välille

Englantilainen lentoyhtiö easyJet avasi eilen uuden suoran reittilennon Manchesterista Rovaniemelle. Lentoja tullaan operoimaan talvikauden ajan, ensi tammikuuhun asti Airbus A320-koneilla kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin.

Julkaistu: 22.11.2019

Ounasvaaran laskettelukausi käynnistyy perjantaina

Ounasvaaran hiihtokeskuksen kausi käynnistyy perjantaina 15.11. upean talvisissa tunnelmissa. Maisemaa valkaisee runsas luonnonlumi ja laajalti tykitetyt rinteet. Laskettavaa onkin heti kauden alusta asti enemmän kuin aiemmin.

Julkaistu: 14.11.2019

Visit Rovaniemi etsii uusia tiimiläisiä: haussa sisällöntuottaja ja markkinoinnin suunnittelija

Visit Rovaniemi etsii nyt matkailuhenkiseen tiimiinsä ammattitaitoista Content Creator & Communication Specialistia ja Digital Marketing Designeria työsuhteeseen Rovaniemelle! Hakuaika päättyy 20.10.2019. 

Julkaistu: 30.09.2019

Jopa yli 100 miljoonan yleisö Rovaniemen kesälle – Vaikuttajat tahkoavat Rovaniemestä haluttua kesäkohdetta

Toista kertaa toteutettu Rovaniemi Summer Ambassador –kesäkampanja tavoitti eri viestintävälineiden kautta jopa yli 105 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Julkaistu: 24.09.2019

Vuoden odotetuinta Bollywood-elokuvaa kuvattiin Rovaniemellä

Rovaniemi toimii War –elokuvan huikean action-kohtauksen näyttämönä. Bollywoodin vuoden isoimman action-elokuvan on tuottanut intialainen Yash Raj Films, joka on Bollywoodin suurin elokuvien tuotanto- ja levitysyhtiö.

Julkaistu: 11.09.2019

Rovaniemi saa oman ruokatapahtuman – Smaku-viikoilla makupaloja saa paikallisissa ravintoloissa

Smaku on koko kansan ruokatapahtuma, joka tekee paikkakunnan ravintolakulttuuria tunnetuksi matkailijoiden lisäksi paikallisille. Huippusuosiota Porvoossa jo neljän vuoden ajan saavuttanut tapahtuma tuodaan marraskuussa Rovaniemelle.

Julkaistu: 06.09.2019

Arctic TreeHouse Hotelille Green Key -sertifikaatti

Rovaniemeläiselle Arctic TreeHouse Hotelille on myönnetty Green Key -sertifikaatti ensimmäisenä yksityisomisteisena hotellina Lapissa.

Julkaistu: 28.06.2019

Joulupukki kävi Roomassa ja nyt Ferrarit saapuvat vastavierailulle Pajakylään

Rovaniemelle saapuu lähes 30 Ferraria heinäkuussa. Autot ja niiden kuljettajat saapuvat vastavierailulle, sillä Joulupukki kävi Roomassa jo toukokuussa.

Julkaistu: 05.06.2019

Tuuppa talkoilemaan! Napapiiri-Jukolan talkoolaishaku käynnissä

Talkoolaisten rekrytointi on käynnissä vuoden 2020 Napapiiri-Jukolaan. Ilmoittadu mukaan ja ole osa unohtumatonta kokemusta!

Julkaistu: 14.05.2019

Tarjolla lähiruokaa ja juomavettä kannuista – Vastuullisuus näkyy ministerikokouksen järjestelyissä

Rovaniemellä 6.–7.5. järjestettävä Arktisen neuvoston ministerikokous on järjestetty mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Julkaistu: 03.05.2019

Esko Lotvonen: Vaikuttava arktinen prosessi on tuonut tuloksia – toiminta jatkuu ja yhteistyö tiivistyy

Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen toivottaa blogitekstissään kaikki arktisten kokousten osanottajat lämpimästi tervetulleiksi Rovaniemelle.

Julkaistu: 03.05.2019

Kuuntele miltä Lappi kuulostaa – Suomen Lapin äänimaisema on nyt kaikkien kuunneltavissa

Sound of Lapland tuo Suomen Lapin terapeuttisen äänimaiseman kaikkien kuunneltavaksi. Ensimmäinen single on julkaistu.

Julkaistu: 24.04.2019

Rovaniemen kaupunginjohtaja ryhtyy onnellisuusoppaaksi

Visit Finlandin Rent a Finn -kampanja kutsuu matkailijoita eri puolilta maailmaa kokemaan suomalaista luonnonläheistä elämäntapaa. Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen on valittu yhdeksi onnelllisuusoppaaksi.

Julkaistu: 18.03.2019

Visit Rovaniemen vaikuttajakampanja tavoitti 38,5 miljoonaa ihmistä – Kesän 2019 haku on nyt auki

Rovaniemi Summer Ambassador –kampanja toi kesällä 2018 Rovaniemelle 18 vaikuttajaa ja media-alan ammattilaista, joiden julkaisut tavoittivat yhteensä lähes 40 miljoonaa ihmistä kaikkialta maailmasta. Kesälle 2019 on tarjolla paikka 15 Rovaniemi Summer Ambassadorille eli Rovaniemen kesälähettiläälle.

Julkaistu: 27.02.2019
Today we celebrate Finnish Independence Day!🇫🇮 Happy 104th birthday, Finland!🎊

Today we celebrate Finnish Independence Day!🇫🇮 Happy 104th birthday, Finland!🎊

2 days ago
View on Instagram |
1/6
Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland
Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland
Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland

Hold on, Santa Claus is about to take off!✈️🎅🏼

Today Eurowings new direct flight route from Düsseldorf opened and brought the first travelers to Winter Wonderland Rovaniemi. We are happy!😊

Great new openings achieved when working together with @eurowings, @finaviaofficial & @ourfinland🙌🏼

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #eurowings #finavia #onlyinlapland #lapland #arcticcircle #santaclaus #visitfinland

2 days ago
View on Instagram |
2/6
The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle
The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle
The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle

The route from Charles de Gaulle airport in Paris to winter wonderland Rovaniemi is now officially opened!

This winter Air France flies to Lapland Rovaniemi, in the middle of a Christmas fairytale, from Paris! Every new route opened, is another step closer to our winter season recovery.

🇫🇷Cette saison, Air France vous rapproche plus que jamais de la Laponie!🇫🇷

#visitrovaniemi #rovaniemi #airfrance #finavia #finland #ourfinland #onlyinlapland #lapland #arcticcircle

3 days ago
View on Instagram |
3/6
Traveling to Rovaniemi for Christmas and worried about the latest restrictions? This is a touchy subject to us all, so let's keep it civil. 
Let's keep each other and ourselves safe and follow the instructions. Together we can make this season an enjoyable one.❤️

By presenting a valid corona passport or certificate(proof of vaccination series, a negative COVID-19 test carried out up to 72 hours prior to arrival or laboratory test certified recovery from COVID-19 within the past six months), you are allowed to follow through your plans to experience a holiday of your dreams in the magical city of Rovaniemi.

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #onlyinlapland #finland #lapland #suomi #laplandfinland #arcticcircle

Traveling to Rovaniemi for Christmas and worried about the latest restrictions? This is a touchy subject to us all, so let's keep it civil.
Let's keep each other and ourselves safe and follow the instructions. Together we can make this season an enjoyable one.❤️

By presenting a valid corona passport or certificate(proof of vaccination series, a negative COVID-19 test carried out up to 72 hours prior to arrival or laboratory test certified recovery from COVID-19 within the past six months), you are allowed to follow through your plans to experience a holiday of your dreams in the magical city of Rovaniemi.

#visitrovaniemi #rovaniemi #ourfinland #onlyinlapland #finland #lapland #suomi #laplandfinland #arcticcircle

4 days ago
View on Instagram |
4/6
The Arctic Capital of Lapland - Rovaniemi under the magical Northern Sky 💚

Rovaniemi is one of the best places in the world to marvel the Northern Lights, and the local photographers get to enjoy the nights of lovely lights, just few steps or a short drive from the city center. 

This picture is by a local talent @sampulainen 

To join a Northern Lights tour in Rovaniemi and to try out the local way of life - Go to  https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/activities/ 

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #northernlights #auroraborealis #revotulet #lappi #napapiiri #lapinpääkaupunki #arcticcapital #locallife #localtalent

The Arctic Capital of Lapland – Rovaniemi under the magical Northern Sky 💚

Rovaniemi is one of the best places in the world to marvel the Northern Lights, and the local photographers get to enjoy the nights of lovely lights, just few steps or a short drive from the city center.

This picture is by a local talent @sampulainen

To join a Northern Lights tour in Rovaniemi and to try out the local way of life – Go to https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/activities/

#rovaniemi #visitrovaniemi #lapland #laplandfinland #finland #arcticcircle #northernlights #auroraborealis #revotulet #lappi #napapiiri #lapinpääkaupunki #arcticcapital #locallife #localtalent

6 days ago
View on Instagram |
5/6
Dashing through the snow in Rovaniemi Lapland Finland 🥰❄ Ready for December??

We are, and so much happening here in Rovaniemi this week, like Christmas Markets and Concerts have a look: https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/events/ 

Picture: Had a wonderful 1st Advent walk to Rovaniemi Local Heritage Museum @rovaniemenkotiseutumuseo 

#rovaniemi #visitrovaniemi #cityofrovaniemi #lapland #laplandfinland #snow #winter #december #christmas #christmasmarket #localheritagemuseum #finland #onlyinlapland

Dashing through the snow in Rovaniemi Lapland Finland 🥰❄ Ready for December??

We are, and so much happening here in Rovaniemi this week, like Christmas Markets and Concerts have a look: https://www.visitrovaniemi.fi/see-do/events/

Picture: Had a wonderful 1st Advent walk to Rovaniemi Local Heritage Museum @rovaniemenkotiseutumuseo

#rovaniemi #visitrovaniemi #cityofrovaniemi #lapland #laplandfinland #snow #winter #december #christmas #christmasmarket #localheritagemuseum #finland #onlyinlapland

1 week ago
View on Instagram |
6/6

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?