0
majoitu

Lumimajoitus

Tarkastele alta, mitä vaihtoehtoja valitsemasi majoitusmuoto Rovaniemellä tarjoaa.

 • Hotellit
 • Lomakylät
 • Lumimajoitus
 • Mökit
 • B&B:t
  ja
  huoneistot
 • Hostellit
  ja
  matkakodit
 • Leirintäalueet
 • Näytä kaikki
Hotellit Arctic TreeHouse Hotel
Arctic TreeHouse Hotel

Tervetuloa Arctic TreeHouse Hotellille nauttimaan yleellisestä mukavuudesta.
Tarjoamme ihka uutta tapaa kokea Napapiiri ja sen luonto, voit nauttia revontulista pesämäisissä, suurella sydämellä ja huolellisesti suunnitelluissa sviiteissämme.

Mökit Aapishovi
Aapishovi

Aapishovin edustus- ja majoitustilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Ounasjoen rannalla lähellä Rovaniemeä.

B&B:t ja huoneistot Aakenus Apartments
Aakenus Apartments

Aakenus-huoneistot käsittää kolmetoista viihtyisää, eri tasoista ja kokoista kalustettua huoneistoa eri puolilla Rovaniemen keskustaa.

B&B:t ja huoneistot Aaria Bed & Breakfast
Aaria Bed & Breakfast

Bed & breakfast Aariassa asut aivan kaupungin tuntumassa rauhallisessa ympäristössä ja kodinomaisessa majoituksessa.

Mökit Ahosen Lomamökit
Ahosen Lomamökit

Ahosen Lomamökit tarjoaa hyvin varusteltuja ja korkeatasoisia saunallisia mökkejä järven rannalla n. 30 km Rovaniemen keskustasta.

Hotellit Arctic Glass Igloos - Lasi-iglut
Arctic Glass Igloos - Lasi-iglut

Lasi-iglut sijaitsevat Rovaniemellä, Arctic SnowHotelin yhteydessä. Iglussa tuntuu kuin nukkuisi ulkona, mutta sisällä on lämmintä ja suloista.

Hotellit Arctic Light Hotel
Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on uusi perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä, lähellä keskustan kauppakeskuksia, ravintoloita ja ohjelmatarjontaa.

Lumimajoitus Arctic SnowHotel - Lumihotelli
Arctic SnowHotel - Lumihotelli

Arctic SnowHotel & Glass Igloos on eksoottinen mahdollisuus yöpyä lumihuoneessa kauniin ja rauhallisen Lapin luonnon keskellä Rovaniemellä.

B&B:t ja huoneistot B&B Kiltatupa
B&B Kiltatupa

B&B Kiltatupa tarjoaa kodikasta huoneistomajoitusta Rovaniemen Auttin idyllisessä kylässä, Kemijoen rannalla, tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustassa.

B&B:t ja huoneistot B&B Kotitie
B&B Kotitie

B&B Kotitie tarjoaa oivan majoituksen 2-4 henkilölle rauhallisessa ympäristössä vain muutaman minuutin kävelyn päässä Rovaniemen keskustasta.

Mökit Bear's Den
Bear's Den

Karhupesällä kesyttämätön erämaa on kaikkialla ympärilläsi. Hirsipirtti sijaitsee vain 30km päässä Rovaniemen keskustasta.

B&B:t ja huoneistot Casa Arctica
Casa Arctica

Casa Arcticassa voit asua tunnelmallisessa vierastalossa, saunallisessa huoneistossa tai modernissa studiossa lähellä Rovaniemen keskustaa.

Hotellit City Hotel Rovaniemi
City Hotel Rovaniemi

Perheomisteinen City Hotel Rovaniemi sijaitsee keskeisellä paikalla Rovaniemen keskustassa. Hotellissa ihastuttaa poikkeuksellinen mukavuus ja henkilökohtainen palvelu.

B&B:t ja huoneistot Forenom kalustetut asunnot
Forenom kalustetut asunnot

Forenomin kalustetuissa asunnoissa asut kuin kotonasi – juuri sen aikaa, kun tarvitset. Asunnoissa on kaikki varusteet lyhyeen tai pitkään asumiseen Rovaniemen keskustassa.

Hostellit ja matkakodit Guesthouse Borealis
Guesthouse Borealis

Guesthouse Borealis on edullinen ja ystävällinen aamiaismajoitusta tarjoava perheyritys Rovaniemellä, jossa koko perhe huolehtii vieraidensa hyvinvoinnista.

Hostellit ja matkakodit Guesthouse Outa
Guesthouse Outa

Guesthouse Outa on edullinen ja mukava matkustajakoti aivan Rovaniemen keskustassa, Lapissa.

Hostellit ja matkakodit Hostel Café Koti
Hostel Café Koti

Hostel Cafe Kodissa on 24 huonetta ja 3 dormia, yhteensä 79 petipaikkaa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet ja aamupala sisältyy hintaan.

Hotellit Hotelli Aakenus
Hotelli Aakenus

Hotelli Aakenus on perhehotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Rovaniemen keskustan lähellä ja tarjoaa edullista, mutta tasokasta majoittumista kotoisessa ympäristössä.

Lomakylät Joulupukin Lomakylä
Joulupukin Lomakylä

Joulupukin Lomakylä tarjoaa hotellitason saunallisia mökkejä Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä, vain 8 km päässä Rovaniemen keskustasta.

B&B:t ja huoneistot Kotimaailma
Kotimaailma

Viihtyisiä, täysin kalustettuja ja varusteltuja tilavia huoneistoja Rovaniemen keskustan alueella. Huoneistoissamme voit laittaa ruokaa, saunoa ja pestä pyykkiä.

B&B:t ja huoneistot Kätkävaaran Luontokeskus
Kätkävaaran Luontokeskus

Kätkävaaran Luontokeskus on luonnonläheinen majoituspaikka Rovaniemen ja Kemin puolivälissä aivan merkittävien luonnonsuojelualueiden kupeessa.

Mökit Lakituvat -lomahuoneistot
Lakituvat -lomahuoneistot

Tyylikkäissä ja hyvinvarustelluissa Lakituvat-lomahuoneistoissa on mukava viettää lomaa Rovaniemellä. Mökit sijaitsevat aivan Ounasvaaran luonnonkauniilla huipulla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Santasportin välissä.

Hotellit Lapland Hotel Bear's Lodge
Lapland Hotel Bear's Lodge

Lapland Hotel Bear's Lodge on erämaahotelli lähellä Rovaniemeä, jossa on helppo löytää omaa rauhaa rentouttavaan lomaan, tuloksekkaaseen kokoukseen tai tärkeään juhlapäivään.

Lomakylät Lapland Hotel Ounasvaara Chalets
Lapland Hotel Ounasvaara Chalets

Lapland Hotel Ounasvaara Chalets tarjoaa hotellitason loma-asuntoja ja perinteisiä lappilaisia herkkuja Ravintola Thuliassa, vain 3 km päässä Rovaniemen keskustasta.

Hotellit Lapland Hotel Sky Ounasvaara
Lapland Hotel Sky Ounasvaara

Ounasvaaran huipulla, luonnon keskellä sijaitseva hotellimme on oiva kohde lapinmatkaajalle, joka haluaa kokea kaiken: kulttuuria, kulinarismia sekä liikuntaa lappilaisessa luonnossa.

Lomakylät Lomakylä Gulo Gulo
Lomakylä Gulo Gulo

Lomakylä Gulo Gulon kymmenessä paritalossa on 20 nykyaikaisin mukavuuksin varustettua lomahuoneistoa kahdessa kerroksessa Ranuan Eläinpuiston naapurissa.

Mökit Loma-Vietonen
Loma-Vietonen

Loma-Vietonen tarjoaa korkeatasoista majoitusta erilaisissa majoitumuodossa, lomahuoneistoista saunallisiin mökkeihin, keskellä Lapin luontoa.

B&B:t ja huoneistot Majoitus Kotareitti
Majoitus Kotareitti

Majoitus Kotareitin paritalohuoneistot sijaitsevat Rovaniemen keskustassa Ounasvaaran juurella. Paritalohuoneistot ovat nykyaikaisia ja hyvin varustettuja.

Mökit Mummola Travels
Mummola Travels

Mummola Travels tarjoaa kotimajoitusta ja neljän sukupolven elämää samassa pihapiirissä Napapiirin yläpuolella Kittilän Kaukosessa.

Mökit Mustikkakumpu
Mustikkakumpu

Hyvätasoinen huvila Mustikkakumpu (4+2 hlö) sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta rauhallisella ja kauniilla paikalla järven rannalla.

Mökit Napapiirin Järvilomat
Napapiirin Järvilomat

Napapiirin Järvilomat on raikas ja rauhallinen lomapaikka kauniin Vietosen rannalla, 60 kilometriä Rovaniemeltä länteen.

Mökit Napapiirin Saarituvat
Napapiirin Saarituvat

Napapiirin Saarituvat, rauhallinen ja luonnonkaunis mökkikylä tarjoaa majoituspalvelua viihtyisissä punaisissa tuvissa Kemijoen rantamaisemassa.

Hotellit Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna on kansainvälinen ja lappilaisen vieraanvarainen hotelli Rovaniemen ydinkeskustassa, lähellä palveluja ja Ounasvaaran ulkoilumahdollisuuksia.

Leirintäalueet Ounaskoski Camping
Ounaskoski Camping

Ounaskoski Camping sijaitsee Rovaniemen keskustan kauneimmalla alueella Kemijoen itärannalla. Leirintäalue tarjoaa palveluita telttailijoille ja karavaanereille.

Mökit Ounasvaaran Lakituvat
Ounasvaaran Lakituvat

Ounasvaaran Lakitupien loma-asunnot sijaitsevat Ounasvaaran laella luonnonkauniissa maisemissa, Rovaniemellä lähellä ulkoilureittejä ja latuja sekä muita liikuntapalveluja.

Mökit Palojärven Lomakeskus
Palojärven Lomakeskus

Palojärven lomakeskus on monipuolinen leiri-, koulutus-, majoitus- ja juhlapaikka Rovaniemellä, 40 km päässä keskustasta kauniin Palojärven rannalla.

Mökit Poro-Pekan Pirtti
Poro-Pekan Pirtti

Poro-Pekan Pirtin majoitustilat sijaitsevat 50 km Rovaniemen keskustasta kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa perinnemaisemassa Ounasjoen rannalla.

Mökit Pyrykieppi
Pyrykieppi

Pyrykieppi on tasokas vuonna 2009 rakennettu vapaa-ajan mökki. Se sijaitsee pienessä Songan kylässä 33 km päässä Rovaniemen keskustasta.

B&B:t ja huoneistot Päämaja
Päämaja

Päämajalta löytyvät majoitustilat 1-14 hengelle. 5 makuuhuonetta, joissa jokaisessa petipaikat 1-3 henkilölle, ja näiden lisäksi päämajan muut palvelut tottakai käytössänne.

Hotellit Rantasipi Hotel Pohjanhovi
Rantasipi Hotel Pohjanhovi

Rantasipi Pohjanhovi on Lapin legenda, monipuolinen ja aidosti paikallinen hotelli- ja ravintolakokonaisuus, jossa myös kansainväliset vieraat viihtyvät.

Hotellit Rantasipi Polar
Rantasipi Polar

Rantasipi Polar on kotoisa ja viihtyisä kansainvälinen sesonkihotelli, joka palvelee marraskuusta maaliskuuhun Rovaniemen keskustassa.

Leirintäalueet Ranua Zoo Camping
Ranua Zoo Camping

Ranua Zoo Camping sijaitsee aivan Ranuan Eläinpuiston naapurissa, Ranualla. Camping-alue on melko uusi ja siellä on hyvät palvelut karavaanareille.

B&B:t ja huoneistot Rovaniemen Niemeläntalo
Rovaniemen Niemeläntalo

Rovaniemen Niemeläntalo tarjoaa majoitusta vanhassa pihapiirissä, joka koostuu päärakennuksesta ja kuudesta huoneistosta Rovaniemen Viirinkankaalla.

B&B:t ja huoneistot Santalux huoneisto 1
Santalux huoneisto 1

Santalux huoneisto on täysin remontoitu 74 m2 asunto 1-7 henkilölle Rovaniemen keskustassa palvelujen lähellä. Asunnossa oma sauna, parveke ja WiFi.

B&B:t ja huoneistot Santalux huoneisto 2
Santalux huoneisto 2

iihdy kodikkaasti keskellä kaupunkia täysin remontoidussa 73 m2 huoneistossa.

Hotellit Santasport Sporthotel
Santasport Sporthotel

Hotellitasoiset ja tyylikkäät Sporthotel-huoneet sijaitsevat Santasport Lapin Urheiluopiston päärakennuksen yhteydessä.

Hotellit Santa's Hotel Rudolf
Santa's Hotel Rudolf

Santa's Hotel Rudolf on kodikas ja savuton hotelli vain 600 m päässä kaupungin ytimestä. Hotelli on osa perheomisteista Santa's Hotels -ketjua.

Hotellit Santa's Hotel Santa Claus
Santa's Hotel Santa Claus

Hotel Santa Claus on Santa’s Hotels ketjuun kuuluva laadukas hotelli, joka sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa Lordinaukion ja kävelykadun varrella.

Hotellit Santa’s Igloos Arctic Circle
Santa’s Igloos Arctic Circle

Santa’s Igloos Arctic Circle tarjoaa laadukkaita lasi-igluja ympärivuotiseen käyttöön Joulupukin Pajakylän tuntumassa, Napapiirillä Rovaniemellä.

Hotellit Scandic Rovaniemi
Scandic Rovaniemi

Scandic Rovaniemi sijaitsee kävelykadun varrella aivan Rovaniemen keskustassa lähellä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Lumimajoitus Snowbrick
Snowbrick

Snowbrick tarjoaa palvelua, jossa voit opastettuna rakentaa lumi-iglun ja majoittua siinä yön yli. Iglukylä sijaitsee Sinetässä, 20 km päässä Rovaniemeltä.

Lumimajoitus Snowman World Igluhotelli
Snowman World Igluhotelli

Snowman World Igluhotelli sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä! Lumihuoneissa lämpötila on nollan alapuolella, joten arktinen elämys on taattu.

Mökit Sonkamökit
Sonkamökit

Sonkamökit koostuvat Sonkalammen sekä Palojärven rannalla maaseudun rauhassa sijaitsevista mökeistä, joista matkaa Rovaniemen palvelujen äärelle on vain noin 30 km.

Mökit Uitonpuisto Villa
Uitonpuisto Villa

Uitonpuisto Villa tarjoaa lomallesi perinteisen hirsitalon nykyaikaisilla mukavuuksilla 50 min päässä Rovaniemeltä ja 15 min päässä Ranuan Eläinpuistosta.

Mökit Ukonloma
Ukonloma

Ukonloma -vuokramökit sijaitsevat rauhallisella paikalla erämaalampien rannalla. Rovaniemen kaupungin keskustaan on matkaa autolla vain 11 km.

Mökit Villa Hanhi
Villa Hanhi

Villa Hanhi on rauhallinen vuokramökki ja täydellinen lomakoti Ounasvaaran alueella, Joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä.

Mökit Villa Somosenranta
Villa Somosenranta

Villa Somosenranta on kaunis luksushuvila Raudanjoen kuvankauniilla rannalla luonnonrauhassa, vain 20 km päässä Rovaniemen keskustasta.

Leirintäalueet Wanha Autti Camping Rovaniemi
Wanha Autti Camping Rovaniemi

Wanha Autti Camping sijaitsee idyllisessä Auttin kylässä Rovaniemellä. Leirintäalue tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia ympäri vuoden.