0

Wild About Lapland – Paikallinen safariyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Wild About Lapland on Rovaniemellä toimiva safariyritys, joka tarjoaa pakoa arjen hälinästä ja väkijoukoista. Wild About Laplandin vastuullisuuden arvoihin kuuluu aina elämyksen lisäksi opettaa asiakkaille erätaitoja ja tietoja ympäröivästä luonnosta. Retket on rajoitettu kahdeksalle hengelle jotta kokemus olisi asiakkaalle aina mahdollisimman yksilöllinen ja sidottu yhteen luonnon rauhan kanssa. Wild About Lapland on sitoutunut muun muassa vastuullisen matkailuyrityksen julistukseen, joka takaa vastuullisen toiminnan.

Canoeing with Wild About Lapland in Rovaniemi, Finland

Paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimiaan saavuttaakseen Sustainable Travel Finland sertifioinnin, jonka ohjelma tarjoaa kehityspolun ja konkreettiset työkalut, kuten ohjelmalle luodut valmennukset, e-oppaan ja digitaalisen työympäristön, joiden avulla matkailualan yritykset kykenevät muokkaamaan toimintaansa entistä vastuullisemmaksi.

Aiemmin paikallinen kestävän kehityksen majoitusyritys pääsi otsikoihin kun – Ollero Eco Lodge – Paikallinen ekologisia majoituspalveluita tarjoava perheyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä. Rovaniemi tarjoaa tulevaisuuden matkailijoille uutta luksusta, vastuullisuutta.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?