0

Visit Rovaniemi pääsi tasaluvulle: 200. yritys liittyi

Rovaniemen matkailun sanansaattaja Visit Rovaniemellä on nyt tasalukuinen määrä osakkaita, kun Wild Blueberry liittyi osakkaaksi ollen 200. jäsenyritys.

”Täytimme viime vuonna kymmenen vuotta. Hieman yli 10 vuotta kesti, ennen kuin 200. osakas saatiin mukaan. Se on huikea tulos. Tämä on meille viesti siitä, että verkostoituminen toimii matkailussa ja yritykset saavat voimaa toisistaan”, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen sanoo.

Wild Blueberry on Rovaniemen Norvajärvellä toimiva perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sauna- ja mökkielämyksiä. Suurin osa matkailualalla toimivista rovaniemeläisyrityksistä on Visit Rovaniemen osakkaita.

”Talven menestystarina Rovaniemestä on jo olemassa. Nyt verkoston luomaa voimaa käytetään Rovaniemen kesämatkailun vauhdittamiseen”, Kärkkäinen jatkaa.

Jäsenyritykset saavat Visit Rovaniemen kautta näkyvyyttä, minkä lisäksi heidän palveluitaan myydään organisaation kautta. Matkailumarkkinointi on yhä enemmän digitalisoitunutta. Visit Rovaniemen tavoitteena on kannustaa osakkaitaan tarttumaan rohkeasti digitalisaation mahdollisuuksiin.

Jäsenyrityksen omistavat Visit Rovaniemen osakkeista 49 prosenttia. Loput 51 prosenttia omistaa Rovaniemen kaupunki. Visit Rovaniemi suunnittelee ja toteuttaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa Rovaniemen matkailumarkkinointia.

Lisätietoja:

Sanna Kärkkäinen
sanna (at) visitrovaniemi.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?