0

Visit Rovaniemi kisaa Suomen parhaiden nettisivujen -kilpailussa

Finnish Web Awards palkitsee maamme parhaat verkkosivustojen suunnittelijat ja tekijät. Visit Rovaniemen nettisivut on valittu kisaamaan ammattilaisten sarjassa, jossa kilpakumppanit ovat Suomen huippubrändejä muun muassa Nesteestä, Alkoon, Fazeriin ja Keskoon. Kilpailun ensimmäinen vaihe on avoin netissä tapahtuva äänestys, joka on auki syyskuun loppuun asti.  Äänestää voi kuka tahansa netin käyttäjä. Suosikkisivujaan voi äänestää kerran vuorokaudessa.

Visit Rovaniemen omistaman sivuston visuaalisen ilmeen on suunnitellut rovaniemeläinen mainostoimisto Puisto sekä  sisällöllisen suunnittelun ja rakenteen Visit Rovaniemi. Teknisestä toteutuksesta on vastannut  Digia Oy, joka myös ilmoitti sivuston kilpailuun.

Visit Rovaniemen sivustolla on vierailtu viimeisen vuoden aikana 750 000 kertaa. Sivujen pääkielet ovat suomi ja englanti, mutta tarjolla on lisäksi suppeammat perusversiot seitsemällä kielellä eli kiinaksi, japaniksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi ja venäjäksi.

Finnish Web Awards -kilpailun ensimmäinen vaihe on avoin netissä tapahtuva äänestys, joka on auki syyskuun loppuun asti. Nettiäänten perusteella valitaan kunkin kilpailusarjan finalistit, jotka julkistetaan  1. lokakuuta 2017. Lopullisen päätöksen palkittavista sivustoista ja tekijöistä tekee tuomaristo, joka koostuu merkittävistä suomalaisista yrityselämän vaikuttajista. Tuomarointi tapahtuu 3.10 ja palkintojen jako marraskuussa.

ANNA ÄÄNESI VISIT ROVANIEMELLE
https://fwa.fi/sivusto?id=29

Kaikki FWA-ehdokkaat:
https://fwa.fi/index.html

Finnish Web Awards on kilpailu ammattilaisille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat Suomen parhaita nettisivuja. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja 10-vuotisjuhlan kunniaksi uusittu kilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ammattilaisille. 

FWA haluaa nostaa esiin verkkosivujen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä. FWA:n tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla.

LISÄTIETOJA:

Visit Rovaniemi, Kaisa Heiskari
puh. 0400 479 954
kaisa.heiskari (at) visitrovaniemi.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?