0

Visit Rovaniemi etsii controlleria / talouden moniosaajaa tiimiinsä

Visit Rovaniemi etsii nyt matkailuhenkiseen tiimiinsä reipasta controlleria täysipäiväiseen työsuhteeseen Rovaniemelle! Hakuaika päättyy 9.2.2020

Napapiirillä revontulten alla sijaitsee Joulupukin virallinen kotikaupunki Rovaniemi. Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy eli Visit Rovaniemi vastaa Rovaniemen matkailun markkinointiviestinnästä, Rovaniemen Joulubrändistä, matkailuneuvonnasta, kokousmarkkinoinnista ja –myynnistä sekä alueen matkailun edistämisestä. Visit Rovaniemi on reilun 200 paikallisen yrityksen sekä Rovaniemen kaupungin omistama matkailun alueorganisaatio, joka on saanut uutterasta työstään muun muassa seuraavat tunnustukset:

 • Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto
 • Vuoden matkailuyritys (SMAL ry)
 • Vuoden viestintäteko 2017 (ProCom ry)
 • Kuntamarkkinoinnin SM 2016

Visit Rovaniemi etsii nyt matkailuhenkiseen tiimiinsä reipasta controlleria täysipäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaan sijaisuus) Rovaniemelle!

Tehtävässä vastaat yrityksen talouden ja hallinnon operatiivisista tehtävistä sekä yrityksen taloudesta yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Raportoit taloudesta toimitusjohtajalle ja varmistat myös, että yrityksen myynnillä ja markkinoinnilla on riittävän vahva tuki taloudellisiin asioihin liittyen. Huolehdit lisäksi meidän noin yhdeksän henkisen yrityksen palkka-aineistojen valmistelusta, työresurssin suunnittelusta sekä lomien ja tasoitusvapaiden järkevästä sijoittelusta. Jos pääset aloittamaan työsi maaliskuussa, saat hyvän ja kattavan perehdytyksen toimea nyt hoitavalta henkilöltä, joka on akuuteissa asioissa tukenasi myös vanhempainvapaan aikana. Tehtäviä on vanhempain vapaan ajalle siirretty myös tilitoimistolle sekä yrityksen johdolle.

Tehtävässäsi vastaat tarkemmin muun muassa:

Talouden osalta:

 • laskujen tarkistuksesta (InvoiceReady)
 • myyntilaskutuksesta (Tikon) ja mahdollisten saatavien seurannasta
 • päivittäisten rahavirtojen käsittelystä ja raportoinnista
 • talouden tuki myynnille ja markkinoinnille
 • osaamisestasi riippuen joko tilitoimiston tai sinun tehtäviisi kuuluu myös talouden raportointi toimitusjohtajalle muun muassa kassankierto, rahoitus sekä rullaavan talouslaskelman seuranta

Hallinnolliselta puolelta:

 • lomien ja tasoitusvapaiden kirjanpito, suunnittelu ja sopiminen sekä palkka-aineistojen valmistelu
 • sopimuspuolen avustavat tehtävät
 • johdon ja hallinnon muut avustavat tehtävät

Tärkeimmät toiveemme sinusta ja osaamisestasi:

 • kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä ymmärrystä yrityksen taloudesta
 • tarkkaa ja huolellista työntekoasennetta
 • sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa
 • kiinnostusta sekä Rovaniemeä että matkailualaa kohtaan
 • arvostamme myös controllerin työkokemusta

Tarjoamme sinulle pääsyn matkailun kasvuympäristöön alansa edelläkävijäyrityksessä sekä asiantuntijatehtävän osaavassa tekijätiimissä ja yhteistyössä Lapin parhaiden matkailuyritysten kanssa.

Rovaniemi tarjoaa asuin- ja työpaikkana upeat puitteet: eloisa kaupunki yhdessä kauniin ja puhtaan luonnon kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet muun muassa ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin.

Visit Rovaniemi on yhdeksän reippaan markkinointi- & myyntiosaajan tehotiimi, joka työskentelee hymyllä ja huumorilla kiivastahtisella ja palkitsevalla matkailualalla. Sinulla on omat selkeät vastuusi tiiviissä työyhteisössä, mutta avokonttorissa työskennellessä apu löytyy tarvittaessa läheltä. Meistä lisää voit lukea täältä.

Mikäli tunnet kuuluvasi Joulupukkiin uskovaan joukkoomme, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, koska paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n kanssa. Työ edellyttää työskentelyä Rovaniemellä.

Jätäthän hakemuksesi Baronan hakujärjestelmään viimeistään 09.02.2020 mennessä, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Haku tapahtuu Baronan kautta täällä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220
seniorkonsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446
etunimi.sukunimi@barona.fi.

 

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?