0

Visit Rovaniemellä Sustainable Travel Finland -ohjelman toiseksi aktiivisin yritysverkosto

Julkaistu: 12.11.2020

Visit Rovaniemellä on koko Suomen toiseksi aktiivisin yritysverkosto STF -ohjelmassa. Määrällisesti enemmän yrityksiä ohjelmaan on lähtenyt vain Helsingissä. Rovaniemeltä mukaan lähteneitä yrityksiä on tällä hetkellä 31.

Visit Rovaniemen käynnistämän, Sustainable Travel Finland -ohjelman ajatuksena on tarjota rovaniemeläisille yrityksille ja kohteille konkreettinen kestävän matkailun työkalupakki. Sen avulla kestävien toimenpiteiden ja valintojen omaksuminen alueen tai yrityksen arkeen helpottuu.

“Toivotamme kaikki halukkaat lämmöllä mukaan kestävän matkailun kehittämiseen Rovaniemellä. Vastuullisuuden ja kestävyyden arvot ovat se kivijalka, jolle kriisin jälkeinen matkailun elvytys, nousu ja kehitys rakennetaan”, sanoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Maksuttomaan Sustainable Travel Finland -ohjelmaan voi lähteä mikä tahansa matkailuyritys tai -alue, eikä kestävän kehityksen mukaisia toimenpiteitä tarvitse vielä olla tehtynä hakuvaiheessa.  Itse ohjelma tarjoaa kehityspolun ja konkreettiset työkalut, kuten ohjelmalle luodut valmennukset, e-oppaan ja digitaalisen työympäristön, joiden avulla Sustainable Travel Finland -merkin saavuttaminen mahdollistuu.

Sustainable Travel Finland -kehityspolun aloittaminen tai -merkin hakeminen ei maksa yrityksille tai alueille, vaikka toimenpiteistä saattaakin aiheutua kuluja ja työ vaatii aikaa ja henkilöresursseja.

Rovaniemellä ensimmäinen kestävän matkailun STF -merkki on jo myönnetty Arctic TreeHouse Hotellille.

Mukaan ehtii vielä! Lisätietoja Sustainable Travel Finland -ohjelmasta täältä.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?