0

Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021

Jukolan viesti palaa Lappiin 27 vuoden tauon jälkeen, kun Napapiiri-Jukola 2021 järjestetään Rovaniemellä elokuun auringon alla 21.-22.8.2021. Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.

Napapiiri-Jukola 2021 pääsihteeri Sami Leinosen mukaan kesän aikana seurataan tiiviisti koronatilanteen kehittymistä ja toivotaan, että tilanne pysyy maltillisena aina elokuun loppuun saakka. Leinonen lisää, että paikallisten viranomaisten kanssa käydään keskusteluja tapahtuman terveysturvallisuussuunnitelmaan liittyen. Tärkein tavoite on tarjota noin 13 000 ilmoittautuneelle suunnistajalle, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille turvallinen Napapiiri-Jukola.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu Napapiiri-Jukolaan 2021‼️

Ilmoittautumista on jatkettu 6.8. klo 23.59 saakka. Osallistumismaksu on Venlojen osalta 272 euroa/joukkue ja Jukolan osalta 476 euroa/joukkue.

Varaa paikkasi, kun suunnistajat kisaavat Suomen Lapissa tänä kesänä yhden vuoden tauon jälkeen. Keskikesän yöttömän yön aurinko vaihtuu elokuisen täyden kuun ja tähtien loisteeseen.

Kokoa joukkue kaveriporukastasi, työkavereistasi tai vaikkapa sukulaisistasi ja ilmoittaudu mukaan. Osanottajilta ei edellytetä Suomen Suunnistusliiton lisenssiä tai kuulumista suunnistusseuraan.

Uudistettu harjoitustarjonta

Tervetuloa harjoittelemaan Napapiiri-Jukolaan uudistetulla harjoitustarjonnalla kesällä 2021!

 

Lisätietoja Napapiiri-Jukolasta sinulle antaa:

Napapiiri-Jukola 2021 pääsihteeri Sami Leinonen

p. +358 50 557 8003 / sami.leinonen(at)jukola.com

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?