0

Teleportti Koivusaareen ja 99 muuta näkymää suomalaisiin maisemiin ja tunteisiin

100 Moods From Finland -projekti on taltioinut vuoden aikana sata hetkeä Suomesta. Nämä uniikit hetket ovat aitoja paloja Suomesta eri vuodenaikoina laajalla skaalalla aina tiettömiltä erämailta paikkoihin, jotka ovat jo monille tuttuja. Projekti on kutsunut mukaan viisi henkilöä, jotka ovat omalta osaltaan rakentaneet Suomi-kuvaa positiivisella ja aidolla otteella. Kukin heistä on saanut valita Suomesta oman paikkansa, jonka tunnelma on taltioitu 360° -videoksi. 

Yksi mukaan kutsutuista on itse Joulupukki, joka valitsi omaksi paikakseen Rovaniemellä sijaitsevan Koivusaaren.

”Koivusaari on viehättävä saari keskellä Rovaniemeä. Paikka on lintuharrastajien ja retkeilijöiden suuressa suosiossa. Mielestäni saari on mukavan rento paikka vierailla, varsinkin jos pidät kalastamisesta ilman koukkua. Se on paikka, jossa voit vain rentoutua ja nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta.” 

100 Moodsin myötä Koivusaaren pääsee kokemaan digitaalisesti 360°-videon avulla. Katsoja voi ihastella Lapin kesää käännellessään älypuhelimellaan tai tietokoneellaan kuvaa eri suuntiin.

Katso 360° -video:

 

Projektin aikana on kertynyt kuvauspäiviä yli 100, ajokilometrejä auton mittariin on kertynyt yli 20 000, ja materiaalia on työstetty ja viilattu projektia pyörittävän luovan talon Flatlight Creative Housen tiloissa yli 1000 tuntia. 100 Moods From Finland on rovaniemeläisyhtiön intohimoprojekti, johon yhteistyökumppaneiksi ovat lähteneet Suomi 100, Nokia, Genelec, Visit Rovaniemi, Ruka-Kuusamo ja Lapin Suomi 100.

Digitaalisen kokemuksen ohella tärkeä osa projektia on kupolinmuotoinen esitystila. Se on ilahduttanut yleisöä jo mm. Berliinissä Pohjoismaiden lähetystöjen juhannusjuhlilla sekä Porissa, Suomi Areenan yhteydessä. Tilan suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Flatlight Creative Housen kanssa on vastannut Treeform.

Projektin tavoitteena on viedä Suomea maailmalle täysin uudella tavalla. Vuosi huipentuu Ambassador -kampanjaan. Lähettiläät paljastetaan viikko kerrallaan huipentuen itsenäisyyspäivään.

LISÄTIEDOT

Miikka Niemi, CEO & Creative Director
+358 50 577 0347 / miikka ( at ) flatlight.fi

Pauliina Silvén-Alamartimo, Project Coordinator
+358 40 355 1811/ pauliina ( at ) flatlight.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?