0

Suomen Lappi lumoaa The Bachelor -sarjassa

Poikamies Nick Viall ja häntä kilpaa hurmaavat naiset pääsivät nauttimaan revontulista, puhtaanvalkoisesta lumihangesta ja taianomaisesta talvesta Unelmien poikamies -sarjan 21. kaudella.

Tosi-tv-sarja The Bachelorin kuvaukset lennättivät poikamies Nick Viallin ja hänestä kisaavat kaunottaret talviseen taikamaahan Suomen Lappiin. Maisemat ja Lapissa koetut elämykset sopivat täydellisesti romanttisen sarjan tunnelmaan.

”Oli ilo seurata, kuinka yksityiskohtaisesti ja vaivaa säästämättä The Bachelor -sarjaa tehtiin. Riemuitsemme myös siitä, että pystyimme vastaamaan tuotannon meille esittämiin toiveisiin ja tarpeisiin. Meille lappilaisille oli hyvä muistutus huomata, kuinka kauniina ja erikoisena The Bachelor -tiimiläiset näkivät meidän maisemamme, aktiviteetit ja kaamoksen valon. Emme malta odottaa, että näemme Lapissa kuvatut hetket tv-ruuduilla”, toteaa Teija-Liisa Paananen Lapin elokuvakomissiosta.

Suomen Lappi on arktisen alueen helpoimmin saavutettavissa oleva erämaa, jonka neljä erilaista vuodenaikaa saavat Lapin puhtaan luonnon tarjoamaan parastaan ympäri vuoden.

“Lappi tarjoaa monipuolisia kuvausympäristöjä moneen tarpeeseen: tunturijonot, satumainen metsä ja poikkeuksellinen värimaailma ovat kaikki täällä käden ulottuvilla”, Teija-Liisa Paananen kuvaa.

House of Laplandin ja Lapin elokuvakomission lisäksi tuotannon yhteistyökumppaneina toimivat Visit Finland, Finnair sekä paikalliset kumppanit
Lapland Hotels, Lapin Safarit, Visit Rovaniemi ja Visit Inari-Saariselkä. The Bachelorin Lapissa kuvattu jakso nähdään USA:ssa ABC-kanavalla 27. helmikuuta klo 20:00 EST.

Kustannustehokkaita ja sujuvia kuvauksia Suomen Lapissa

Audiovisuaalisten tuotantojen tekeminen Lapissa on nyt myös entistä edullisempaa, sillä vuoden 2017 alusta Suomessa otettiin käyttöön 25 prosentin tuotantokannustin.

“Uusi tuotantokannustin tarjoaa suurillekin kuvausryhmille mahdollisuuden hyödyntää Lapin taikaa tuotannoissaan kustannustehokkaasti. Filmille saadaan välitettyä kuva kauniista erämaasta, vaikka selän takana on täysin moderni liikenneverkosto ja laadukkaat tukipalvelut”, kertoo Teija-Liisa Paananen.

Tuotantokannustimeen ovat hakukelpoisia pitkät näytelmäelokuvat, dokumenttielokuvat sekä sarjamuotoisen fiktion ja animaation tuotannot. Tuotannoille hyvitetään jopa 25 prosentti Suomessa toteutetun tuotannon kuluista.

Lapin Elokuvakomissiosta:
House of Laplandissa toimiva Lapin elokuvakomissio markkinoi Lappia elokuva-, TV- ja mainostuotantojen kuvauspaikkana ja palvelee tuotantoja yhteistyössä Film Friendly -yritysverkoston kanssa. www.lapland.fi/film-in

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?