0

Sieriporo Safaris on vuoden 2022 rovaniemeläinen maaseutuyritys

Rovaniemen kaupunki on palkinnut jo vuodesta 1978 alkaen maaseudulla toimivia yrityksiään. Vuodesta 2010 alkaen on palkittu vuorovuosin alkutuotantoa harjoittava maatilayritys ja muuta yritystoimintaa harjoittava maaseutuyritys. Vuonna 2022 palkitaan Sieriporo Safaris.

Vuoden maaseutu- ja maatilayrityksen palkinnon saajalta edellytetään, että se menestyy valitsemallaan toimialalla, toimii suunnitelmallisesti yrityksensä toimintaa ja tuotteita kehittäen sekä edistää ja ylläpitää elinkeinonsa jatkuvuutta ja maaseudun elinvoimaa. Tänä vuonna 2000 euron palkinnon  ja Vuoden maaseutuyritys -kunniakirjan vastaanottaa Sieriporo Safaris

Pitkän historian omaava yritys toimii Sierijärven rannalla Rovaniemellä. Perinteisen poronhoidon ohella yritys tarjoaa monipuolisia matkailu- ja elämyspalveluita niin koti- kuin ulkomaisille asiakkaille. Yritys on kehittänyt toimintaansa vuosien aikana ja laajentanut palveluitaan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

– Toiminnallaan yritys tuo positiivisesti esille lappilaista perinteistä elämäntyyliä korostaen niitä mahdollisuuksia, joita lappilainen luonto tarjoaa. Sosiaalisessa mediassa yleisö voi seurata lappilaista elämää, tapoja ja perinteitä, toteaa ehdokkaat elinvoimalautakunnalle esitellyt Tervolan yhteistoiminta-alueen maaseutupäällikkö Tanja Häyrynen.

Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa poro- ja pilkkisafarit, taide- ja käsityöohjelmat, ravintolapalvelut ja porotilavierailut niin kesällä kuin talvella.

Lue lisää Sieriporo Safarin toiminnasta ja palveluista

Lue lisää Poroajelut ja vierailut porotilalla Rovaniemellä

 

Julkaistu 30.11.2022

Sieriporo Reindeer Visit Rovaniemi Lapland Finland

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?