0

Scandic Rovaniemi City – Vastuullinen hotelli ydinkeskustassa

Juuri uudistettu Sustainable Travel Finland sertifioitu Scandic Rovaniemi City, on hotelli kaikilla mukavuuksilla Rovaniemen ydinkeskustassa. Lappi-sisustetut huoneet, tyylikäs ravintola ja ystävällinen palvelu takaavat viihtyisät puitteet. Scandic Rovaniemi City on lisäksi yksi Scandicin perheystävällisimmistä hotelleista.

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, ja Scandicille vastuullisuus on ollut aina tärkeää. Scandic onkin järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti työskennelleet ympäristökuormituksen pienentämiseksi sekä toiminut vastuullisena vaikuttajana yhteiskunnassa edistäen myös taloudellista hyvinvointia.  Jo vuonna 1996 Scandic aloitti energian ja veden kulutuksen säännöllisen seurannan kaikissa hotelleissaan. Nykyään 90 % yli 280 Scandic-hotellista onkin ympäristösertifioituja, mikä asettaa rajat CO2-päästöille, energian ja veden kulutukselle, jätehuollolle ja kemikaalien käytölle.

Bunk beds in Family Superior room, Scandic Rovaniemi City

Paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimiaan, saavuttaakseen Sustainable Travel Finland sertifioinnin, jonka ohjelma tarjoaa kehityspolun ja konkreettiset työkalut, kuten ohjelmalle luodut valmennukset, e-oppaan ja digitaalisen työympäristön, joiden avulla matkailualan yritykset kykenevät muokkaamaan toimintaansa entistä vastuullisemmaksi.

Aiemmin paikallinen kestävän kehityksen toimija pääsi otsikoihin kun Arctic SnowHotel & Glass Igloos – Paikallinen majoituspalveluyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä. Rovaniemi tarjoaa tulevaisuuden matkailijoille uutta luksusta, vastuullisuutta.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?