0

Santa Claus Golfilla ennätyksellinen golftalvi

Joulupukin virallisessa kotikaupungissa Rovaniemellä pelataan golfia paitsi kesällä, myös talvella. Santa Claus Golf avasi talvigolfkenttänsä Ounasvaaralla helmikuun alussa, ja jo nyt hätyytellään ennätyslukemia.

Santa Claus Golfin toiminnanjohtajan ja toimitusjohtajan Pia Lillbergin mukaan kasvu kierrosmäärissä on valtava ja paras osa kaudesta vielä edessä. ”Ylitämme todennäköisesti jo tällä viikolla viime talvikauden kokonaiskierrosmäärän, vaikka kausi on vasta puolivälissä” Pia totesi viime viikon haastattelussa. Viime vuosi oli tosiaan Rovaniemellä talvigolfin osalta ennätyksellinen. Kierroksia pelattiin 2 652, kun tänä talvena on jo pelattu 2 142 kierrosta, eli ennätys tullaan rikkomaan kirkkaasti.

Santa Claus Golf Rovaniemi Lapland

Talvigolfissa laji on tuttu, mutta uusi kokemus viehättää. Ounasvaaran pohjoisrinteille rakennettu Santa Claus Golfin 9 reikäinen talvigolfkenttä tarjoaa rentouttavan pelikokemuksen kauniissa vaaramaisemissa keskellä kimmeltäviä hankia. Onko siis ihmekään että myös kaupungin kuuluisin asukas Joulupukki viihtyy myös valkioilla?

Talvigolfkentällä käytetään osittain samoja väyliä kuin Ounasvaaran kesägolfkentällä. Talvi kuitenkin mahdollistaa kentän erilaisen käytön. Kohteena voi olla esimerkiksi vesieste, sillä osa talvikentän valkioista on sijoitettu jäälle, kentän jäätyneisiin vesiesteisiin.

Jos golfia ei vielä harrasta, on Santa Claus Golfin tarjoama talvigolfiin tutustuminen kouluttajan ohjauksella erinomainen tapa tutustua lajiin.

Santa Claus Golf Rovaniemi

Talvigolfkausi jatkuu, kunnes kenttä sulaa pois, todennäköisesti huhtikuun alkupuolelle. Golfklubi ravintoloineen palvelee paitsi golffareita myös hiihtäjiä ja muita halukkaita päivittäin. Klubin parkkipaikalta pääsee kätevästi myös kentän kauniissa maisemissa kulkeville hiihtoladuille ja laskettelurinteeseen.

 

LISÄTIETOJA:

Pia Lillberg, Toimitus / toiminnanjohtaja, Santa Claus Golf
pia.lillberg (at) santaclausgolfclub.fi, +358 (0)40 13 54321

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?