0

Sanna Kärkkäiselle Metsähallituksen kultainen ansiomerkki

Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäiselle myönnettiin tiistaina  21. elokuuta kultainen ansiomerkki hänen pitkäjänteisestä työstään Rovaniemen ja Lapin matkailun edistämiseksi. Ansiomerkin myönsi Metsähallitus.

Metsähallituksen mukaan Kärkkäinen on vienyt Rovaniemeä maailmalle, varsinkin Kaukoitään, ponnekkaalla ja valoisalla asenteella vuosien ennen kuin pohjoisen talvi revontulineen nousi matkailun ykköskohteeksi.

”Pitkäjänteinen työ kylmän ja pimeän myymisessä on tuottanut tulosta ennennäkemättömällä tavalla ja tuonut uusia luontoelämyksiä arvostavia matkailijoita Rovaniemen lisäksi kaikkialle Lappiin”, perusteluissa kerrotaan.

Lapin kansallispuistossa ja niitä ympäröivillä matkailualueilla on uusien matkailuryhmien myötä rikottu kaikki aikaisemmat vierailijaennätykset, mikä puolestaan on vauhdittanut merkittävästi Lapin aluetalouden kasvua.

Metsähallitus korostaa myös, että Metsähallitus ja Visit Rovaniemi ovat tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä Rovaniemen kongressimatkailun kehittämisessä. Pilke-talon kehittäminen biotalouskampukseksi avaa uusia yhteistyötyömahdollisuuksia, joiden avulla metsäbiotalouden valoisaa tulevaisuutta voidaan esitellä niin kotimaisille kuin ulkomaisellekin kohderyhmille nykyistä laajemmin. Tässä työssä Sanna Kärkkäisen johtama Visit Rovaniemi on ollut erinomainen partneri.

Metsähallitus palkitsee vuosittain vaikuttajia ja yhteistyökumppaneita, jotka vievät eteenpäin luonnonvarojen kestävää hoitoa, käyttöä ja suojelua, ja jotka jakavat samat arvot Metsähallituksen kanssa.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021 Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.
  • Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.
  • Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?