0

Sanna Kärkkäiselle Metsähallituksen kultainen ansiomerkki

Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäiselle myönnettiin tiistaina  21. elokuuta kultainen ansiomerkki hänen pitkäjänteisestä työstään Rovaniemen ja Lapin matkailun edistämiseksi. Ansiomerkin myönsi Metsähallitus.

Metsähallituksen mukaan Kärkkäinen on vienyt Rovaniemeä maailmalle, varsinkin Kaukoitään, ponnekkaalla ja valoisalla asenteella vuosien ennen kuin pohjoisen talvi revontulineen nousi matkailun ykköskohteeksi.

”Pitkäjänteinen työ kylmän ja pimeän myymisessä on tuottanut tulosta ennennäkemättömällä tavalla ja tuonut uusia luontoelämyksiä arvostavia matkailijoita Rovaniemen lisäksi kaikkialle Lappiin”, perusteluissa kerrotaan.

Lapin kansallispuistossa ja niitä ympäröivillä matkailualueilla on uusien matkailuryhmien myötä rikottu kaikki aikaisemmat vierailijaennätykset, mikä puolestaan on vauhdittanut merkittävästi Lapin aluetalouden kasvua.

Metsähallitus korostaa myös, että Metsähallitus ja Visit Rovaniemi ovat tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä Rovaniemen kongressimatkailun kehittämisessä. Pilke-talon kehittäminen biotalouskampukseksi avaa uusia yhteistyötyömahdollisuuksia, joiden avulla metsäbiotalouden valoisaa tulevaisuutta voidaan esitellä niin kotimaisille kuin ulkomaisellekin kohderyhmille nykyistä laajemmin. Tässä työssä Sanna Kärkkäisen johtama Visit Rovaniemi on ollut erinomainen partneri.

Metsähallitus palkitsee vuosittain vaikuttajia ja yhteistyökumppaneita, jotka vievät eteenpäin luonnonvarojen kestävää hoitoa, käyttöä ja suojelua, ja jotka jakavat samat arvot Metsähallituksen kanssa.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?