0

Rovaniemi – Silmäätekevien irtiotto arjesta

Rovaniemellä on tämän talven hangilla lomaansa viettämästä tavattu lukuisia kotimaisia julkisuuden henkilöitä kuten Alma, Pete Parkkonen, Shirly Karvinen sekä  Chachi ja Jukka Hildén. Joulupukin Virallinen Kotikaupunki on saanut vieraakseen useita silmäätekeviä, joko etätöiden tai arjesta irtioton merkeissä. Laura Lepistö  vietti puolisonsa Tommi Huovisen kanssa etätöiden merkeissä Rovaniemellä viikon helmikuussa. Suomen menestyneimpiin taitoluistelijoihin kuuluva Lepistö työskentelee nykyään urheilualan yrittäjänä. Vaikka tänä talvena pääkaupunkiseudullakin on päässyt hiihtämään poikkeuksellisen laajaa latuverkostoa suotuisan talvisään ansiosta. ”Mutta onhan se eri asia hiihtää Lapissa, kun pääsee keskelle luonnon rauhaa ja upeita maisemia” Lepistö totesi.

 

Rovaniemi tarjoaa irtioton arjesta

 

Pete Parkkonen totesi Instagram tilillään että muutaman päivän irtiotto Rovaniemellä teki ihmeitä, ja kiitteli vielä vuolaasti Rolloa. ”Tällä pärjää taas muutaman kuukauden❤️.”

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pete Parkkonen (@peteparkkonen) jakama julkaisu

 

Ihana Shirly Karvinen vieraili Joulupukin Pajakylässä Elf´s Farm Yard Tallitontun Pihassa ja totesi Instagram tilillään että ”elämäni paras päivä”.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

 

Upea Saara Aalto puolestaan sai muistutuksen siitä kuinka oikeasti rakastaa talvea. Saaralle oma ulkoporeallas, jonka ohi porot kirjaimellisesti käyskentelivät, oli selkeästi upea elämys.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Saara Aalto (@saaraaalto) jakama julkaisu

 

Missikaunotar Sara Sieppi lähti etsimään Lappiin hiljaisuutta mutta totesi oivaltavasti Instagramissaan ”lähin etsii hiljaisuutta, mut hemmetti täällähän kuuleekin omat ajatukset.”

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

 

Duudsoneiden Jarno Laasalalle viikonloppu Rovaniemellä tarjoili terapiaa; ”Mikä pitää mut balanssissa? Istun aamulla hiljaisuudessa meditoimassa ja päivällä päästän hanan pohjaan.”

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jarno Laasala (@jarnodudeson) jakama julkaisu

 

Chachi ja Jukka Hildén vierailivat perheineen Joulupukin Pajakylässä ja Chachille Joulupukin Tapaaminen oli kokemuksena herkistävä ”Sophia didn’t want to leave…SHE LOVED MEETING SANTA. My heart almost exploded” Chachi Hildén totesi Instagram postauksessaan.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Chachi Hildén (@chachigonzales) jakama julkaisu

 

Supertähti Alma innosti fanejaan Instagram postauksessaan ”Swipe for surprise” lupaamalla yllätyksen, ja tähti julkaisikin itsestään kuvan Joulupukin kanssa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

 

Glass Resortilla muita viihtyneitä tänä talvena olivat muun muassa NHL-tähti Joonas Donskoi puolisonsa Devine Donskoin kanssa, sekä Marko Vuoriheimo/Signmarkilta ja Marika Fingerroos.

 

Rovaniemi kampanjoi etätyöläisten saamiseksi kaupunkiin

 

Lapin Kansa uutisoi aiemmin kuinka Laura Lepistö nautti etä­työ­vii­kol­la Ro­va­nie­men luon­nos­ta. ”Ollaan tehty töitä ja välillä pidetty taukoa ulkoillen. Eilen raivasimme kalentereihin iltapäivän vapaaksi, että pääsimme hiihtämään valoisalla”, Laura Lepistö kertoi haastattelussa puhelimitse.  Tänä talvena pääkaupunkiseudullakin on päässyt hiihtämään poikkeuksellisen laajaa latuverkostoa suotuisan talvisään ansiosta. ”Mutta onhan se eri asia hiihtää Lapissa, kun pääsee keskelle luonnon rauhaa ja upeita maisemia” Lepistö toteaa Lapin Kansalle.

Lumberjacks candle bridge Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki on vastikään käynnistänyt markkinointikampanjan, jonka tavoitteena on saada etätyöntekijöitä kaupunkiin. Rovaniemellä useat hotellit ovat markkinoineet kevään aikana etätyöpaketteja, esimerkiksi Sokos Hotel Vaakuna huoneita päiväkäyttöön etätyöpisteeksi. Toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen Rovaniemen matkailu ja markkinointi oy:stä pitää etätyöntekijöitä niin Suomessa kuin ulkomailla potentiaalisena markkinana, johon Rovaniemenkin kannattaa panostaa. ”Työ ja vapaa-aika limittyvät jatkossa entistä enemmän. Monipaikkaisuus, jossa esimerkiksi vuorotellaan kahden kodin välillä sesongin ja tilanteen mukaan, on sekin varmasti yhä yleisempää tulevaisuudessa.”

Rovaniemeä Kärkkäinen pitää erinomaisena etätyökohteena muun muassa luonnonläheisyyden, liikuntamahdollisuuksien ja vuodenaikojen, mutta myös kaupunkimaisten palveluiden ja kulttuuritarjonnan vuoksi. ”Meillä on pitkä kevät ja esimeriksi kaamos, joka alkaa vasta nyt nousta kotimaanmatkailussakin tietoisuuteen, mutta yhtä lailla myös esimerkiksi hieno kirjasto ja konserttitarjonta.”

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?