0

Rovaniemi nousi jälleen otsikoihin kun The Most Amazing Vacation Rentals Netflix-sarja tuo katsojan ekologisen perheyrityksen Ollero Eco Lodgen vieraaksi

Rovaniemi nousi jälleen otsikoihin kun Netflixin The Most Amazing Vacation Rentals tosi-tv-sarjassa, kolme matkailija-asiantuntijaa Luis D. Ortiz, Megan Batoon ja Jo Franco esittelevät erilaisille budjeteille sopivia loma-asuntoja ympäri maailmaa ja jakavat niihin liittyviä asiantuntijavinkkejä.  Kolmikko vierailee Netflix-sarjan toisen tuotantokauden jaksossa majoituspalveluita tarjoavassa Ollero Eco Lodgessa Rovaniemellä, Napapiirillä.

TheWorld'sMostAmazingVacationRentals_Season2
Hiljaiset eSled sähkökelkat.

Moottorikelkkailua, saunomista, avantouintia ja lasi-iglu Ounasjoen jäällä

Sarjan toisella tuotantokaudella, kolme asiantuntijaa, vierailevat perheomisteisessa ekologisia majoituspalveluita tarjoavassa Ollero Eco Lodgessa Rovaniemellä, Napapiirillä. Netflixin maailmanlaajuinen miljoonayleisö saa nyt mahdollisuuden kurkistaa yhteen maailman upeimmista loma-asunnoista Rovaniemen Ollerossa, kun juontajat Luis, Megan ja Jo avantouivat ja ihastelevat maisemaa lasi-iglusta jäätyneellä Ounasjoella.

Ollero Eco Lodge, on neljän sisaruksen Aaron, Artun, Amalian ja Annin omistama Rovaniemeläinen perheyritys, joka tarjoaa Sustainable Travel Finland sertifioidusti ekologisia majoitus- ja elämysmatkailupalveluita Ounasjoen rannalla, jossa luonto ja hiljaisuus ympäröivät jokaisessa ilmansuunnassa. Täällä sisarukset viettivät lapsuutensa lomat ja viikonloput, tarjoten nyt perinteisiä sekä ekologisia elämyksiä vierailleen.

TheWorld'sMostAmazingVacationRentals_Season2_
Luminen Ollero Eco Lodge Rovaniemellä.

Ekologista paikallista elämäntyyliä sekä aktiviteetteja

Ekologisuus on otettu huomioon kaikessa Olleron toiminnassa, rakennusmateriaaleista energiankulutukseen ja aktiviteetteihin. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan ympäristöystävällisiä tuotteita ja vain paikallisia ja ekologisia raaka-aineita.

Paikan päärakennuksena toimii yli 100-vuotias hirsirakennus ja majoitustiloina toimivat lasi-iglu, sekä punainen aittarakennus. Majoittumisen lisäksi vieraille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, jotka toteutetaan Olleron ympäristössä. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jälkiä ympäristöön ei synny.

Ollerossa on myös sisarusten isän rakentama savusauna, joka on kevättulvista huolimatta seissyt nykyisellä paikallaan joen tuntumassa jo lähes 40 vuotta. Mikä on sen parempaa, kuin nauttia kunnon löylyt, käyden välillä kastautumassa avannossa tai pyörimässä lumihangessa.

Katso The World’s Most Amazing Vacation Rentals -sarjan toisen kauden traileri.

 

Northern Lights from AuroraHut, Ollero Eco Lodge, Rovaniemi, Lapland, Finland
Rovaniemi on yksi maailman parhaita paikkoja ihailla Revontulia.

 

Mediakontaktit sekä lisätiedot:

 

Amalia Pöyry, omistaja, Ollero Eco Lodge

info@olleroecolodge.com Tel. +358 50 305 5044

 

Sanna Kärkkäinen Managing Director, Visit Rovaniemi

sanna.karkkainen (at) visitrovaniemi.fi, Tel. +358 40 576 3414

 

Sari Hey, PR & Media Manager. Visit Finland | Business Finland

sari.hey (at) businessfinland.fi Tel. +358 46 923 4745

 

Heli Hemgård, Communications Manager. Visit Finland | Business Finland

heli.hemgard (at) businessfinland.fi Tel. +358 40 901 5219

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?