0

Rovaniemen Youtuben Joulupukin Pajakylän Live on tavoittanut jo reilut 10 miljoonaa katsojaa

 

Joulupukin Pajakylään joulun alla vuonna 2009 asennettu striimauskamera on osoittautunut  suosituksi. Katsojamäärä on tähän päivään mennessä ylittänyt reippaasti 10 miljoonan katsojan rajan.

Live webcamera santa claus village rovaniemi-

Joulupukin Pajakylän vierailijoita vilkuttamassa Live webkameralle 2. joulukuuta 2021

 

Pia Jokela Rovaniemen kaupungin tiedottaja haastatteli Rovaniemen kaupungin Internet-julkaisujärjestelmän pääkäyttäjää Seppo Rautapäätä sekä Loihteen myynti- ja asiakkuuspäällikköä Niko Tervoa, ja he molemmat iloitsivat Joulupukin Pajakylän keskusaukion Liven menestyksestä. Rautapään mukaan katseluja on ollut viimeisen kuukauden aikana 1,1 miljoonaa, Tervo puolestaan lupaa, että Joulupukin Pajakylän Live ihastuttaa ihmisiä ympäri maailman jatkossakin.

Rovaniemen Webkameroista on tullut nähtävyyksiä jo itsessään

Visit Rovaniemi saa viikoittain paljon kysymyksiä liittyen Rovaniemen suosittuihin webkameroihin, ja vannoutuneimmat Joulun ystävät raportoivat pienimmätkin toimintakatkokset livelähetyksissä. ”Meistä on täällä Visit Rovaniemellä ihanaa, kuinka Joulun ystävät eri puolilta maailmaa ovat ottaneet Rovaniemen webkamerat osaksi elämäänsä ja arkeaan. Webkameroiden lähetystä seurataan aamiaisen yhteydessä ja tarkistetaan vaikkapa kun päästään töistä kotiin, ja nämä ihmiset tahtovat jakaa nämä hetket kanssamme. Joka talvi saamme viestiä jos Lordinaukiolla on lunta tuiskuttanut Webkameran linssin eteen tai jos Joulupukin Pajakylässä alkaa kameran linssi peittyä tuoreeseen lumeen ja niin edelleen. Eli katsojat tosiaan välittävät Rovaniemen livelähetysten jatkuvuudesta. Ihmiset jotka sitten pääsevät vihdoin matkustamaan tänne Napapiirille Rovaniemelle, suunnittelevat jo etukäteen kotiin jääneiden läheistensä kanssa vilkutushetken Rovaniemen Livekameroiden välityksellä, eli kameroista on tullut nähtävyyksiä jo itsessään,” toteaa Jenny Silvennoinen Visit Rovaniemen sisällöntuottaja,

Tutustu Rovaniemen webkameroihin!

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?