0

Rovaniemen yhteydet Eurooppaan kasvavat -Ryanair avaa uusia reittejä ensi talveen

Ryanairin matkailijat Brysselin Etelä-Charleroista, Dublinista sekä Lontoon Stanstedista, voivat nyt matkustaa keskelle Joulu-unelmaa vain parissa tunnissa, sillä Ryanair lentää suoraan Rovaniemelle Joulupukin viralliseen kotikaupunkiin ensi talvena.

Rovaniemi on irlantilaisille, englantilaisille ja belgialaisille matkailijoille satumainen ja laadukas talvilomakohde, joka jokaisen tulisi ainakin kerran elämässään kokea. Rovaniemellä matkailijaa odottavat luminen talvi, jouluntaika sekä arktiset elämykset kuten revontulet sekä husky- ja porosafarit.

Talven Brysselin Etelä-Charleroin ja Dublinin reitit Rovaniemelle palvelevat kahtena päivänä viikossa ja Lontoon Stanstedin lentoreitti neljänä päivänä viikossa. Lennot alkavat loka-marraskuun vaihteessa jatkuen aina maaliskuun keväthangille saakka.

”Rovaniemen ja Lapin talvimatkailu elpyy nopeasti kysynnän palautuessa ja jopa ylittäessä pandemiaa edeltävää aikaa” toteaa Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen. Kärkkäinen jatkaa reittien olevan Rovaniemelle mielenkiintoinen avaus Euroopan elpyvään matkailutalveen.

Lisätietoja:

Sanna Kärkkäinen

toimitusjohtaja, Visit Rovaniemi

sanna.karkkainen (at) visitrovaniemi.fi, Tel. +358 40 576 3414

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?