0

Rovaniemen revontulet loimusivat Tel Avivin yllä

Finland and Israel 70 years Diplomatic relations

Visit Rovaniemi jatkaa verkostoitumistaan poikkeusoloissa virtuaalisesti.

 

Visit Rovaniemi toi tervehdyksen Suomen ja Israelin 70-vuotisten diplomaattisuhteiden virtuaaliseen juhlistamiseen Tel Avivissa. Juhlallisuudet järjestettiin aiemmin täällä viikolla, tiistaina 24. marraskuuta, jolloin Visit Rovaniemen revontulivideo projisoitiin Tel Avivin keskeisellä paikalla.

Visit Rovaniemi lähetti tervehdyksensä Israelilaisille matkailijoille videoinstallaation välityksellä. Alueen matkailuyrittäjät ovat luoneet vuosien aikana tiiviit ja laajat verkostot kansainvälisellä matkailukentällä, ja pitävät huolen suhteistaan myös poikkeusoloissa. Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen kertoo Tel Avivin revontulinäytöksen olleen upea, ja että projisointi oli niin näkyvällä paikalla, että revontulet näkyivät kauas. Kärkkäinen paljastaa, että Tel Avivin yllä loimunneet revontulet olivat ihan aidot Rovaniemen revontulet.

”On upeaa, että poikkeusoloista huolimatta voimme olla virtuaalisesti läsnä diplomaattisesti tärkeissä tilaisuuksissa, edustamassa Rovaniemeä matkakohteena, sillä se on aina ollut yksi tärkeistä työtehtävistämme” Kärkkäinen toteaa ja jatkaa kuinka tärkeää brändityö on juuri nyt, ”kunnioittaa luotuja suhteita ja olla läsnä niille lukuisille matkailijoille, jotka vuosi toisensa jälkeen ovat matkustaneet Rovaniemelle talvea ihastelemaan.”

Deiv Salutskij kehuu myös juhlallisuuksien onnistumista ”70-vuotisjuhlallisuudet ovat upea juttu – tilaisuuteen haluttiin revontulet symboloimaan Rovaniemen matkailua, koska niin moni Israelilainen on tämän unelman päässyt Rovaniemellä toteuttamaan”. Deiv Salutskij on hallituksen puheenjohtaja Suomi Israel Kauppayhdistyksessä, jonka tavoitteena on edistää kaikin tavoin maiden välisiä kauppasuhteita. Salutskij on pitkän linjan ammattilainen ja on toiminut Israelin ja Rovaniemen matkailun menestystarinassa alusta lähtien avaten charter-tuotantoa Tel Aviv-Rovaniemi välille, yhdessä Shimon Bitonin kanssa. Sekä Kärkkäinen että Salutskij tahtovat kiittää Ruut-Lea Zabania koordinoinnista, ja lisäksi kiitokset kuuluvat merkittävänä yhteistyökumppanina tapahtuman toteutuksessa toimineelle Jetflitelle sekä JetFliten myyntijohtajalle Jan Lindholmille.

 

Channel 12 news Tel Aviv Visit Rovaniemi Northern Lights.

 

Visit Rovaniemen revontulet ja logo projisoitiin Tel Avivin Habima Teatterin korkeaan seinään ilta seitsemästä ilta yhteentoista. Juhlallisuuksien revontulinäytös huomioitiin paikallisradiota myöten ja Rovaniemen revontulet pääsivät jopa TV 12 kanavan suoraan uutislähetykseen loimuamaan. ”Tällaista näkyvyyttä ei kenelläkään olisi varaa rahalla hankkia, tämän tason näkyvyys ansaitaan vuosien verkostoitumisella ja läsnä olemisella” Kärkkäinen painottaa.

Asiasta uutisoi myös Ikkunapaikka.

 

Kuvat: Yulia PhotoArt

 

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?