0

Rovaniemen ravintolatarjontaan uusi tulokas – Gustav on lämminhenkinen, rento ja tyylikäs kokonaisuus.

Gustav Kitchen & Bar, uusi tyylikäs à la carte ravintola ja rento skandinaavisen ilmeen omaava arjen olohuone. Haastattelimme Keittiömestari Roope Kotilaa, joka toivoi tiimin hyvän fiiliksen ja ammattitaidon välittyvän rentona ilmapiirinä ja laadukkaana tarjontana Gustavin asiakkaille.

Gustav on luonut muuttoliikkeen, kun Rovaniemelle on pääkaupunkiseudulta muuttanut ravintola-alan huippuammattilaisia. Ravintoloitsijoina toimivat Juha Eskelinen, Elisa Honkavuori ja Roope Kotila, joka toimii myös ravintolan keittiömestarina. Kiinnostuksen muuttaa etelästä pohjoiseen ravintolatyön mukana, ymmärtää kun katselee Gustavin huikeaa, joka yksityiskohtaa myöten mietittyä sisustusta. Tekijöiden rakkaus ruokaan ja ihmisten viihtymiseen on ilmeistä.

Gustavissa tarjoillaan omaperäistä, mutta silti yksinkertaisen nerokasta ruokaa, hyvistä raaka-aineista valmistettuna kohtuulliseen hintaan. Tarjolla on arkipäivisin lounasta pöytään tarjoiltuna ja tiistaista lauantaihin à la carte keittiö palvelee iltaisin. Suunnitelmissa on hyviä esiintyjiä viikonlopun ohjelmistoon, paljastaa Kotila.

Ravintola Gustav Visit Rovaniemi Lapland Finland

”Rovaniemellä on paljon ravintoloita, mutta me ollaan haluttu luoda tosi erilaista ja omaperäistä tästä. Se näkyy niin meidän tarinoissa, kuin drinkkitarjonnassa ja viinilistoissa sekä ruoissa.” Keittiömestari Roope Kotila kertoo. Poikkeuksellisen kattavasta viinilistasta Kotila paljastaa, että heillä on kaksi erittäin hyvää viinitoimittajaa, perinteisempi Nordalco, jonka kautta taataan klassiset viinimaiden helmet sekä Soil Wine Group jolta puolestaan voi poimia valikoimaan pienten ekologisten tuottajien aarteita.

Gustav Kitchen & Bar sijaitsee Visit Rovaniemen uuden matkailuneuvonnan viereisessä toimitilassa osoitteessa Koskikatu 12.

https://www.gustavkitchenbar.fi/

info@gustavkitchenbar.fi

+358 400 421244

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?