0

Rovaniemen perinteistä Joulunavausta tähdittää yksi Suomen suosituimmista puhujista André Noël Chaker

Joulun odotus lähtee virallisesti käyntiin Rovaniemellä tulevana lauantaina 18. marraskuuta, jolloin perinteistä Joulunavausta juhlitaan jälleen Joulupukin Pajakylässä. Napapiirillä tapahtuu ja rakennetaan nyt paljon, joten rennoin tapa lähteä avajaistunnelmiin on bussikuljetus. Maksuttomia busseja lähtee puolen tunnin välein Hotel Santa Clausin edestä kello 14.00–15.30 välisenä aikana. Paluukyydit Napapiiriltä kaupunkiin starttaavat klo 17 alkaen.

Suuri ohjelmallinen Joulunavaus starttaa virallisesti kello 16, mutta jo kello 14.30 Pajakylän aukiolla esiintyy akustisesti kiinalainen lapsikuoro Beijing Philharmonic Choir. Noin 10–12-vuotiaista laulajista koostuva kuoro tekee vierailun Rovaniemelle Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi. Kuoroa ehtii kuuntelemaan, kun hyppää kaupungista kello 14 lähtevään bussiin.

Musiikkipitoista Joulunavausta isännöi tänä vuonna yksi Suomen suosituimmista puhujista, kanadalaissyntyinen André Noël Chaker, joka saa karismallaan yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan.

Vuoden Puhujaksi jo kaksi kertaa valittu Chaker tunnetaan eläväisestä, kansainvälisestä ja viihdyttävästä tyylistään, jossa suuret eleet ja tunteet näkyvät ja innostunut tunnelma on takuuvarma.

Chaker kuljettaa tarinoillaan avajaistunnelmaa kohti odotettua loppuhuipennusta eli Joulupukin saapumista. Joulupukki pitää jokavuotisen puheensa, jonka jälkeen tanssitaan yhdessä jouluisten diskohittien tahdissa. Joulunavausviikonloppuna avaa ovensa juhlakauteen myös SantaPark, joka on avoinna joka päivä 13. tammikuuta 2018 saakka. Joulupukin elämysluola on investoinut tälle joululle uuteen kansainväliseen Magic of the Arctic Circle Show Night –show´hun, joka tarjoaa taikuruutta ja akrobatiaa.

”Kannattaa tulla paikan päälle hyvissä ajoin. Kaikkien aikojen vilkkaimpaan matkailusesonkiin valmistautuvalla Napapiirillä tapahtuu nyt paljon ja parkkipaikkoja on tarjolla vähemmän kuin aiempina vuosina. Vaikka liikenteenohjaus toki on järjestetty lauantain autoliikenteen sujumiseksi, kannattaa varata aikaa ja varmistaa, ettei myöhästy tapahtuman alusta”, neuvoo Kaisa Heiskari Visit Rovaniemestä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Juhlaa voi seurata myös kotisohvilta suorana lähetyksenä Visit Rovaniemen Facebookissa www.facebook.com/VisitRovaniemi.fi ja Livestreamissa www.visitrovaniemi.fi/watch-live.

Rovaniemen Joulunavaus La 18.11.2017 klo 16, Joulupukin Pajakylä, Napapiiri
Ilmainen bussikuljetus:
Santa’s Hotel Santa Clausin edestä Napapiirille klo 14.00, 14.30, 15.00 ja 15.30.
Napapiiriltä takaisin keskustaan klo 17.00, 17.30 ja 18.15.

Lisätietoja:
Kaisa Heiskari, Marketing Designer, Visit Rovaniemi
+358 400 479 954
kaisa.heiskari (at) visitrovaniemi.fi
www.visitrovaniemi.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?