0

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunalle ja Levin Break Sokos Hotel Leville kansainvälistä tunnustusta

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakuna sekä Levin Break Sokos Hotel Levi olivat mukana maailmanlaajuisessa hotellialalla arvostetussa World Luxury Hotel Awards -äänestyksessä ja molemmat hotellit voittivat omassa kategoriassaan.

Kansainvälinen World Luxury Hotel -palkinto on jaettu vuodesta 2006 alan toimijoille ja se on yksi hotellialan arvostetuimmista kilpailuista. Hotelli voi joko asettua itse ehdolle äänestyksen tai hotellin vieraat, matkatoimistot tai matkanjärjestäjät voivat nimetä sen. Hotellien osallistuminen arvioidaan vielä tämän jälkeen asiakaspalautteiden perusteella ja tämän jälkeen hyväksytyt hotellit kutsutaan mukaan kisaan. World Luxury Hotel -palkinnon voittajat valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Vuosittain yli 300 000 kansainvälistä matkustajaa äänestää netin kautta omaa suosikkiaan neljän viikon ajan.

Äänestyksessä hotellit on jaettu eri kategorioihin ja palkinnot myönnetään sekä maittain, maanosittain että maailmanlaajuisesti. Break Sokos Hotel Levi oli voittaja Euroopan Luxury Ski Hotel -sarjassa ja Original Sokos Hotel Vaakuna Pohjois-Euroopan Luxury City Hotel – sarjassa. Palkintokategorioita on yhteensä yli 100.

World Luxury Hotel -palkinnot jaettiin Balilla marraskuun 10. päivänä järjestettävässä gaalassa, jonne kokoontuu yli 360 kansainvälisten luksushotellien edustajia. Gaala järjestettiin upeassa Ayana Resort & Spa -hotellissa, jossa puitteet gaalailtaan olivat hulppeat. Tapahtumaa on kuvattu alan Oscar-gaalaksi ja Ayana Resort & Span upea sijainti aivan Intian valtameren rannalla sekä ylellinen tunnelma antoivat tapahtumalle oman säväyksen. Gaala järjestettiin nyt 12. kertaa ja osallistujia oli yli 100 eri maasta.

Punaiselle matolle Ayana Resort & Spassa palkintoja saapuvat vastaanottamaan Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan sekä Break Sokos Hotel Levin hotellipäälliköt Tiina Määttä ja Virpi Mäkilä sekä Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemistoimialan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Olemme erittäin otettuja ja kiitollisia saamastamme huomioista. Tämä palkinto on koko henkilökunnan ansaitsema ja velvoittaa meitä pitämään tekemisen standardit korkealla jatkossakin”, kommentoi palkintoja Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemistoimialan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina
Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja
ulla.peltoniemi@sok.fi
p. 0500 516855

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?