0

Rovaniemen kesästä leivotaan matkailun hittiä – mediavaikuttajille luvataan valoa 24/7

Kesällä 2018 Rovaniemellä nähdään suuri määrä kansainvälisiä media-alan vaikuttajia, kun Visit Rovaniemen #RovaniemiSummerAmbassador -kampanja tuo paikkakunnalle tempaukseen mukaan valitut sosiaalisen ja uuden median vaikuttajat. Hakuaika on 14.2.-16.3.2018.

Mukaan valitaan parikymmentä henkilöä, jotka viipyvät Rovaniemellä kolme vuorokautta oleskelukuukauden teeman mukaisesti ja tekevät Rovaniemen kesää tunnetuksi kansainväliselle yleisölle.

”Emme voi taata 100-prosenttista auringonpaistetta, mutta ympärivuorokautisen valon voimme vieraillemme luvata”, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen sanoo.

”Kesän kasvua pitää tavoitella yhdessä. Tällainen suuri kampanja ei olisi mahdollinen ilman tekemiseen sitoutuneita matkailuyrityksiämme”, hän jatkaa.

Kesäkuun teema on yöttömän yön aurinko ja mökki, ja henkilöt majoittuvat mökeissä Kemijoen rannalla. Heinäkuussa valitut pääsevät kokemaan Lapin pääkaupungin vivahteikasta kesäkulttuuria aitiopaikalta Arctic Hotel Collectionin hotellihuoneissa. Elokuun valituilla on mahdollisuus nähdä revontulia pimenevissä syysilloissa ja he majoittuvat teemaan sopivasti lasi-igluissa.

Joulupukin virallinen kotikaupunki Rovaniemi tunnetaan valkopartaisesta keulahahmostaan ja talvesta, mutta kaupungin kesä tarjoaa hienoja kokemuksia siinä missä talvikin. Toistaiseksi vain harva ymmärtää, miten uniikin ympäristön arktinen yötön yö tarjoaa. Kampanjaan valitut pääsevät kertomaan Lapin ainutlaatuisesta kesästä yleisölleen omin sanoin ja kuvin.

Mukaan voivat hakea median ja sosiaalisen median vaikuttajat sekä valokuvaajat, bloggarit ja tubettajat.

#RovaniemiSummerAmbassador

  • Hakuaika 14.2.-16.3.2018. Kampanjaan voi hakea sivulla www.visitrovaniemi.fi/rovaniemi-summer-ambassador.
  • Kampanja on tarkoitettu median ja sosiaalisen median vaikuttajille, mm. valokuvaajille, bloggareille, tubettajille ja Instagram-persoonille.
  • Vierailut Rovaniemelle tapahtuvat 1.6.-1.9.2018.
  • Hakulomakkeessa voi valita itselle sopivan matkustusajankohdan.
  • Kampanjan tarkoituksena on lisätä Rovaniemen tunnettuutta kesämatkakohteena.

 

Lisätiedot: 
Salla Tauriainen
salla@visitrovaniemi.fi
Puh. 040 776 2418
www.visitrovaniemi.fi/rovaniemi-summer-ambassador

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?