0

Rovaniemen Joulunavausta juhlitaan lauantaina – helpoiten paikalle pääsee ilmaisella bussilla

Perinteinen Rovaniemen Joulunavaus juhlitaan lauantaina 17. marraskuuta kello 16 alkaen Napapiirillä Joulupukin Pajakylässä. Tapahtuma alkaa perinteiseen tapaan konsertilla, joka huipentuu Joulupukin puheeseen ja sitä seuraavaan tonttujen discoon.

Koko perheen ohjelma alkaa Pajakylässä lauantaina jo kello 12. Santapark juhlii 20-vuotissynttäreitään ja sisäänpääsy Joulupukin elämysluolaan on ilmainen koko päivän ajan. Pajakylän aukiolla on tavattavissa Mara-poro ja Cafe Loft sekä Cafe Santa Claus pystyttävät terasseilleen glögikioskit. Joulutalosta löydät Fazerin tuote-esittelyitä ja erikoistarjouksia. Tallitontun kotieläinpihalla sisäänpääsymaksun hintaan sisältyy lauantaina poniratsastusta. Rovaniemen hirsitalot tarjoaa kello 14 alkaen ilmaiset makkarat tuhannelle ensimmäiselle Balmuirin myymälän edessä ja Visit Rovaniemen hassunhauskalla joulukuvauspisteellä voit ikuistaa jouluisen itsesi Pajakylän aukiolla.

Rovaniemeltä Pajakylään saapuville on järjestetty nonstop-bussikuljetus lauantaina. Bussi lähtee Rovaniemen keskustasta Hotel Santa Clausin edestä nonstoppina klo 14­­–15.30. Bussikuljetukset Pajakylästä takaisin keskustaan alkavat välittömästi tapahtuman jälkeen ja ne pyörivät nonstoppina klo 18 asti tai niin kauan, kun kyytiläisiä riittää. Pajakylään pääsee myös maksullisella Santa’s Express –bussilla ja paikallisbussilla numero 8. Santa’s Expressin aikataulut voit katsoa täältä ja kasibussin aikataulun täältä.

Autolla paikalle saapuvien on hyvä huomioida tapahtumapaikan liikenteenohjaus. Omilla autoilla saapuville on varattu paikoitustilaa Pajakylän etelä- ja pohjoispäädyistä. Eteläpäässä saapuminen paikoitusalueelle tapahtuu Tähtikujan liittymästä ja pohjoispäässä Pukinpolulta Joulumaankujan kautta paikoitusalueelle.

Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata tapahtuman livelähetystä kotisohvalta klo 15.45 alkaen Facebook LIVEn kautta Visit Rovaniemi – The Official Hometown of Santa Clausin Facebook-sivulla tai osoitteessa www.visitrovaniemi.fi/watch-live.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?