0

Rovaniemen Joulunavausta juhlitaan lauantaina – helpoiten paikalle pääsee ilmaisella bussilla

Perinteinen Rovaniemen Joulunavaus juhlitaan lauantaina 17. marraskuuta kello 16 alkaen Napapiirillä Joulupukin Pajakylässä. Tapahtuma alkaa perinteiseen tapaan konsertilla, joka huipentuu Joulupukin puheeseen ja sitä seuraavaan tonttujen discoon.

Koko perheen ohjelma alkaa Pajakylässä lauantaina jo kello 12. Santapark juhlii 20-vuotissynttäreitään ja sisäänpääsy Joulupukin elämysluolaan on ilmainen koko päivän ajan. Pajakylän aukiolla on tavattavissa Mara-poro ja Cafe Loft sekä Cafe Santa Claus pystyttävät terasseilleen glögikioskit. Joulutalosta löydät Fazerin tuote-esittelyitä ja erikoistarjouksia. Tallitontun kotieläinpihalla sisäänpääsymaksun hintaan sisältyy lauantaina poniratsastusta. Rovaniemen hirsitalot tarjoaa kello 14 alkaen ilmaiset makkarat tuhannelle ensimmäiselle Balmuirin myymälän edessä ja Visit Rovaniemen hassunhauskalla joulukuvauspisteellä voit ikuistaa jouluisen itsesi Pajakylän aukiolla.

Rovaniemeltä Pajakylään saapuville on järjestetty nonstop-bussikuljetus lauantaina. Bussi lähtee Rovaniemen keskustasta Hotel Santa Clausin edestä nonstoppina klo 14­­–15.30. Bussikuljetukset Pajakylästä takaisin keskustaan alkavat välittömästi tapahtuman jälkeen ja ne pyörivät nonstoppina klo 18 asti tai niin kauan, kun kyytiläisiä riittää. Pajakylään pääsee myös maksullisella Santa’s Express –bussilla ja paikallisbussilla numero 8. Santa’s Expressin aikataulut voit katsoa täältä ja kasibussin aikataulun täältä.

Autolla paikalle saapuvien on hyvä huomioida tapahtumapaikan liikenteenohjaus. Omilla autoilla saapuville on varattu paikoitustilaa Pajakylän etelä- ja pohjoispäädyistä. Eteläpäässä saapuminen paikoitusalueelle tapahtuu Tähtikujan liittymästä ja pohjoispäässä Pukinpolulta Joulumaankujan kautta paikoitusalueelle.

Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata tapahtuman livelähetystä kotisohvalta klo 15.45 alkaen Facebook LIVEn kautta Visit Rovaniemi – The Official Hometown of Santa Clausin Facebook-sivulla tai osoitteessa www.visitrovaniemi.fi/watch-live.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021 Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.
  • Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.
  • Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?