0

Rovaniemelläkin kuvattu Routa -elokuva ensi-iltaan 2023

Ohjaaja Tony Heinon uutta Routa-elokuvaa on kuvattu muun muassa Rovaniemellä, Porissa ja Hämeenlinnassa. Elokuva kertoo kahden erilaista elämää viettäneen ihmisen kohtaamisesta. Elokuvan päänäyttelijöitä ovat Jouko Ahola ja Samuli Vauramo. Heidän lisäkseen mukana on muitakin tunnettuna näyttelijöitä, kuten Ville Haapasalo, Juha Veijonen, Vesa Vierikko ja Esko Roine.

”Halusin yhdistää tässä tarinassa kaksi aivan erilaista roolihahmoa yhteen elokuvaan – Juho ja Mikael, joita esittää Jouko ja Samuli. Juho on väkivaltainen rikollinen, joka on istunut valtaosan elämästään vankilassa ja yhtäkkiä pääsee vapaalle jalalle. Ja Mikael on taaskin teknologia yrityksen johtaja, joka koittaa taistella yrityksestään vihamielisen valtauksen edessä. Minun mielestäni on todella hienoa nähdä kuinka nämä kaksi erilaista maailmaa kohtaa tässä samassa elokuvassa.” kertoo Heino.

Yöttömät yöt ovat kiehtovia matkailijoille ja myös elokuvantekijöille, tarjoten tunnelmallisia kuvausmahdollisuuksia vaikka ympäri vuorokauden. Routa -elokuvan tuotannossa olivat mukana Visit Rovaniemi, Finncredible, Korundi Kitchen & Cafe, Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Villa Nietos ja FC Santa Claus Juniorit.

Routa -elokuvan ”teaser” traileri

Julkaistu 5.10.2022.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?