0

Rovaniemellä oma osasto Singaporen matkailualan supermessuilla

Visit Rovaniemellä on tänä vuonna oma osasto jättimäisillä matkailualan ammattilaisille tarkoitetuilla ITB Asia –messuilla Singaporessa lokakuun lopussa. Visit Rovaniemi on ensimmäinen oman osaston messuille pystyttävä suomalainen matkailudestinaatio.

”Olemme siinä vaiheessa, että voimme osallistua messuille omalla brändijulistuksella. Uskalsimme laittaa oman osaston, koska paikallisten yrityksien halukkuus lähteä myymään ja markkinoimaan oli kova. Yritykset ovat tehneet töitä jo vuosia Singaporen messuilla ja tulokset näkyvät nyt Rovaniemen talvikauden myynnissä”, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen sanoo.

Visit Rovaniemi on näyttävästi mukana myös messujen oheisohjelmassa, kun yritys isännöi 400 kutsuvieraan iltatilaisuutta.

Aikaisempina vuosina Visit Rovaniemi on ollut mukana tapahtumassa Visit Finlandin osastolla. Visit Finland oli viime vuonna ITB Asian messupartneri ja Suomi oli näyttävästi esillä tapahtumassa. Tämä toi nostetta Suomen matkailuun.

”Singapore on meille vahva talviasiakas ja heidän viestinsä on, että he haluaisivat tulla Rovaniemelle myös kesällä. Tämä on musiikkia korvillemme. Vahva talvimarkkina tuo meille tasaista kauppa, mutta kestävää kasvua tehdäksemme meidän on avattava ovet kanta-asiakkaallemme Singaporelle myös kesä- ja syyskauteen”, Kärkkäinen sanoo.

ITB Asia on yrityksille valtava kansainvälinen kauppapaikka ja mahdollisuus verkostoitua. Yrittäjät tapaavat kolmisenkymmentä matkanjärjestäjää päivässä jokaisena kolmena messupäivänä.  Singaporen messuilla liikkuvat matkanjärjestäjät tulevat Australiasta, Intiasta, Japanista, Malesiasta ja muualta Aasian ja Tyynenmeren alueelta. Erityisesti Australia on Rovaniemellä kasvava markkina.

”Australia on ostovoimainen ja pitkän viipymän markkina. Australialaiset matkailevat Lapissa jo nyt ympäri vuoden”, Kärkkäinen sanoo.

Visit Rovaniemen osastolla Singaporessa ovat rovaniemeläisyrityksistä mukana:

Arctic TreeHouse Hotel
Lapland Hotels & Safaris
Safartica
Arctic Hotel Collection
Arctic Circle Tourist Info
Beyond Arctic
Pyhä Igloos
Glass Resort
Wild Nordic Finland
Santa’s Hotels
Polar Explorer Icebreaker 
Arctic Fox Igloos
Ranua Wildlife Park
WildLife Safaris
Holiday Village Gulo Gulo

Mukana on myös kestävään matkailuun erikoistuva Pure Lapland, johon kuuluvat Arctic Snow Hotel & Glass Igloos, Bearhill Husky Tours sekä sähkökelkkavalmistaja Aurora eMotion.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?