0

Rovaniemeläisyritys on saanut lisää Muumi-tuotteita yksinoikeudella – nyt myös verkkokaupasta

Muumimukit ovat suosittu keräilykohde. Erityisesti harvinaiset erikoismukit saavat keräilijät  liikkeelle. Nyt Rovaniemellä on tarjolla lisää ikiomia, yksinoikeudella Joulupukin  Pajakylän Valley Shopissa ja putiikin uudessa verkkokaupassa  myytäviä muumimukeja, joissa tutut  muumihahmot seikkailevat Lapin maisemissa.

Valley Shopin yrittäjät Riina Hyöky ja Outi Aska ovat innoissaan uusista tuotteista. Uudesta valikoimasta osa on rakentunut Valley Shopissa vuosi sitten julkaistun Moomin Winter Night -emalimukin ympärille. Winter Night -sarja laajenee Muurlan valmistamaan tarjoilulautaan ja ruotsalaisen Ekelundin valmistamaan ekologiseen keittiöpyyhkeeseen, joissa on emalimukista tuttu kuvitus revontulineen.  Ekelundin keittiöpyyhkeet tulevat myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

Täysin uutena on nyt valikoimassa Muurlan valmistamat Moomin Magic Winter -emalimuki ja  tarjoilulauta. Tove Janssonin kirja ”Taikatalvi” on ollut inspiraationa Valley Shopin uudelle Moomin Magic Winter -emalimukille. Lappilaisen lisän kuvitukseen tuo poro ja revontulet, jotka olivat aiheena jo Moomin Winter Night -emalimukissa.

Periksiantamattomuutta koronan keskellä

Kaikesta on kiittäminen rovaniemeläisyrittäjien periksiantamattomuutta. He eivät jääneet tuleen makaamaan, kun korona sulki Suomen viime keväänä. Aikaisemmista kovista kokemuksista oppineet yrittäjät seurasivat hyvin herkällä korvalla uutisointia jo tammikuusta alkaen, kun kiinalaiset matkailijat katosivat Lapista.

”Ensimmäisten varoitusmerkkien ilmaannuttua alettiin jo varautumaan huonoihin aikoihin, ja kun poikkeuslait astuivat voimaan, olimme jo valmiita toimimaan” kertoo Hyöky,

Kaksikko oli jo laatinut aikaisemman kassabudjetin rinnalle ”koronabudjetin”, joka oli karua luettavaa. Kaikki luvut näyttivät, että kesän yli voitaisiin ehkä selvitä, mutta sen jälkeen kassasta loppuvat varat jos mitään ei tehdä.

Valley Shopin yrittäjät saivat Business Finlandilta myönteisen päätöksen kehitysrahoituksesta keväällä ja tämän jälkeen alettiin heti tuumasta toimeen. Ensimmäiseksi selkeytettiin Valley Shopin tuotevalikoimaa ja päätettiin jatkossa keskittyä entistä enemmän vain muumituotteisiin. Lisäksi saatiin luotua  muumituotevalikoima, johon Valley Shopilla on yksinmyyntioikeus.

Valley Shopin Muumi-erikoisvalikoima löytyy Rovaniemen Pajakylän myymälässä ja lokakuussa avatusta verkkokaupasta www.valleyshop.fi

Lisätietoja:

Valley Shop
Joulupukin Pajakylä
96930 Rovaniemi
info@valleyshop.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021 Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.
  • Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.
  • Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?