0

Rovaniemeläinen Luxury Action maailman suurimman luksusmatkailuverkoston Virtuoson jäseneksi

Luksusmatkailun uranuurtaja ja palkittu suomalainen Luxury Action on ensimmäinen suomalainen matkanjärjestäjä, joka on hyväksytty luksusmatkailuverkostoon nimeltään Virtuoso, johon kuuluu 2200 palveluntarjoajaa tai matkailukohdetta ja yli 20 000 matkailun ammattilaista sadasta maasta. Ennen Luxury Actionia, Suomesta verkostoon on kutsuttu vain hotelli Kämp ja Visit Finland.

-Virtuosoon kutsuminen on perusteellinen ja pitkä prosessi, sanoo Luxury Actionin perustaja ja toimitusjohtaja Janne Honkanen. Honkanen jatkaa, kuinka luksusmatkailussa on Suomessakin valtava potentiaali ja mahdollisuus. Vain neljä prosenttia maailman matkailijoista on luksusmatkailijoita, mutta he tuovat 30 prosenttia matkailun liikevaihdosta. 25–30 miljardin dollarin vuosimyynti tekee Virtuososta luksusmatkailualan merkittävimmän verkoston.

Rovaniemeläinen luksusmatkailuyrittäjä Honkanen on virtuoosi itsekin. Hänet tunnetaan useista matkailuun liittyvistä innovaatioista sekä rohkeudestaan. Honkanen teki muun muassa korona-aikana miljoonainvestointeja monien vetäytyessä matkailumarkkinoilta, avatessaan ensimmäisen yksityisen luksusluokan kylpylän erämaamaisemiin, ja luksusluokan matkailuauton lanseeraus puolestaan toi aivan uuden tason esimerkiksi pohjoismaiden kiertämisestä haaveileville luksusmatkailijoille.  Talvikaudella yli sata työntekijää työllistänyt Luxury Action, on ottanut tavoitteekseen kouluttaa ja kehittää myös alihankkijoita, jotta matkailijan kokema palvelu olisi saumatonta ja osa heille luvattua laadukasta palvelukokonaisuutta.

 

 

Lisätietoja:

 

Janne Honkanen, CEO Luxury Action

janne(at)luxuryaction.com

Puh. 0445151796

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?