0

Rovaniemeläinen Lappiravintola Nili juhlii 15-vuotista taivaltaan

Ravintola Nili on lämminhenkinen, perheomisteinen Lappiravintola, joka tarjoaa maailman parhaista lähialueen raaka-aineista alusta alkaen itse valmistettua herkullista lappilaista ruokaa. Tämä ainutlaatuisen tunnelman omaava ravintola on hyvin kuuluisa ja pidetty paikallisten keskuudessa.

Nilin iloinen ja ammattitaitoinen keittiöhenkilökunta on kuin yhtä suurta perhettä, ja maukkaiden sekä näyttävien annosten valmistumista puhtaista lappilaisista ja suomalaisista raaka-aineista, voi seurata keittiön avonaisista luukuista.

Ravintola Nilin menu tarjoaa aina aitoja Lapin herkkuja, kuten puhtaista Lapin järvistä pyydettyjä kaloja, riistaa, marjoja ja sieniä. Sesongin erikoisuus on paikallinen ansapyydetty Riekko.

Nilin ainutlaatuinen tunnelma vie sinut tuntureille ja erämaihin

Nilin sisustus henkii lappilaista käsityötä ja materiaalina on käytetty jäkälälautaa, keloa, poronsarvia ja poronnahkaa. Vierailu Nilissä onkin kuin matka Lapin tuntureille ja erämaihini, poistumatta Lapin pääkaupungin Rovaniemen keskustasta.

Ravintolan henkilökunta on sydämellistä ja aito lappilainen vieraanvaraisuus kietoo sinut miellyttävään ravintolaelämykseen, jonka täydentävät tarinat sekä tieto nauttimiesi annosten takaa, ja alkuperästä.

Varaukset ja lisätiedot

restaurant@nili.fi

Puh. +358 400 369 669

 

Nilin 15-vuotis synttärimenu tarjolla 5.11.2021 asti

Aloita Nilin 15-vuotis synttärimenu mustikan- ja mintunmakuisella Roi Rojitolla sekä haukea tai Kemijärven karhua sisältävällä moussella tai tahnalla täytetyllä ”Skageneilla” Nilin tapaan, joista tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto, ja tiedät olevasi unohtumattomalla Lapin makumatkalla.

Menu jatkuu samettisella, Peltolan-blue sinihomejuustolla maustetulla punajuurikeitolla, Kuksasta tarjoiltuna. Pääruoka tarjoaa vaihtoehtoina Havumetsän taikaa tai Meri-Lapin siikaa unohtamatta Lapin majesteetillista Poroa. Synttärimenu huipentuu Hillajänkä -nimeä kantavaan jälkiruokaan, joka kannattaa nauttia Arktisen Kahvin kera.

Suosittelemme täydentämään elämystä Riekko-maistiaisella, sillä kannan ollessa nyt voimissaan, tarjolla on paikallista Keskitalon ansapyydettyä Riekkoa.

Nili local Rovaniemi Lappish restaurant

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?