0

Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla

Apukka tarjoaa kaiken pidempään viipymään

Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti ollen silti mukavan matkan päässä palveluista. Lomakeskus Olkkajärven rannassa tarjoaa ravintolapalveluita, elämyksellistä majoitusta sekä seikkailuja aktiviteettien parissa.

Olemassa oleva Apukka Resortin majoitusvalikoima laajenee, kun Apukan tarinassa aukeaa uusi luku. Apukan vahvat juuret sekä tarina, liittyvät alueen historiaan poropaimentolaisten asuinsijana. Kahden järven välissä sijaitseva Apukka Resort on palvellut asiakkaitaan vertaansa vailla olevalla vieraanvaraisuudella ja toivottanut vieraansa tervetulleiksi kuin vanhat ystävät. Apukan lupaus vastuullisuudesta on rakastaa Lappia sellaisena kuin se on.

Apukka Resort Rovaniemi Lapland Finland Komsio suite

Apukka Resortin Komsio Suite

Apukan satumainen majoitusvalikoima

Vehreällä järvenranta-alueella Apukka Resortin Aurora Cabinit tarjoavat täydellisen luontokokemuksen ihanteellisesti kahdelle hengelle. Apukan Komsio Suitet puolestaan ovat 360-asteisen näkymän tarjoavia lasikattoisia kaksikerroksisia sviittejä, joissa makuuhuone on rakennettu yläkertaan panoraamamaiseman alle.

Apukka Resortin huoneistot tarjoavat kotoisan majoituksen perheille tai jopa seitsemän hengen ryhmille. Huoneistoista suurimmat ovat kooltaan jopa 75 m² ja osa huoneistoista tarjoaa upeat näkymät Apukkaa vartioivalle Olkkajärvelle. Villa Apukka on lämminhenkinen ja tilava (230m²) majoitusmuoto isommille perheille tai ryhmille ja sen piha-alueella on oma puusauna ja palju.

Apukka Resort Rovaniemi Lapland Finland Aurora Wagon outside

Apukka Aurora Wagon

Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee Lapin kylällä, jonka tilavat Kammit tarjoavat Lapin luksusta järvimaisemassa. Keittiölliset Kammit on suunniteltu pidempää viipymää varten. Suunniteltu laajennus tulee tarjoamaan myös lisää ravintola- sekä saunapalveluita. Rantaan on suunnitteilla 5 kappaletta perhesviitti Kammeja, jotka majoittavat jopa 6 henkeä, sekä 15 – 20 kappaletta Lapin sviitti Kammeja jopa 4 hengelle.

Apukka Resort Rovaniemi Lapland Finland Kammi Suite view from bed

Kammi tarjoaa ainutlaatuisen luontokokemuksen 

Apukan uniikit, innovatiiviset elämykset liittyvät vahvasti alueen perinteisiin sekä upeaan ympäröivään luontoon

Apukka palvelee suurella sydämellä ja erityisellä, Apukan intohimolla. Perinteisten poro-, husky- ja moottorikelkkaretkien lisäksi voit kokea Apukassa koko alueen erikoisuuden -Lumijunan, joka kaikessa hauskuudessaan tarjoaa miellyttävän tavan matkustaa luontoon. Aktiviteettien jälkeen on mahtava rentoutua Apukan saunan lämmössä ja kokea sielläkin jotain ihan uutta – löylyt Jääsaunassa!

Lämminhenkinen ravintola Aitta on lomakeskuksen sydän, joka tarjoaa päivittäinen aamupalan, lounaan ja päivällisen. Ravintola on kuuluisa lähes kolmimetrisestä kivitakasta, joka luo tilaan aivan erityistä tunnelmaa ja suora ikkunanäkymä järvelle on suorastaan henkeä salpaava. Aitta Ravintolaan voit tulla syömään, vaikka olisitkin vain ohikulkumatkalla!

Apukka Resort Investment Rovaniemi Lapland Finland Kammi Family Suite outside

 Kammi Perhesviitit järven rannalla

 

Lisätietoja:

Harri Mällinen, toimitusjohtaja
Apukka Resort Oy
harri.mallinen(at)apukkaresort.fi
+358 40 059 1002

Markus Kolari, hallituksen puheenjohtaja
Apukka Resort Oy
markus.kolari(at)apukkaresort.fi
+358 40 536 2194

https://apukkaresort.fi/fi

 

 

 

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?