0

Ounasvaaran laskettelukausi käynnistyy perjantaina

Ounasvaaran hiihtokeskuksen kausi käynnistyy perjantaina 15.11. upean talvisissa tunnelmissa. Maisemaa valkaisee runsas luonnonlumi ja laajalti tykitetyt rinteet. Laskettavaa onkin heti kauden alusta asti enemmän kuin aiemmin. Avajaispäivänä lipunmyynti aukeaa klo 12.00 ja hissit sekä ensimmäiset rinteet avataan klo 15.00. Vuopalan päärinteen lisäksi silloin aukeavat myös Snowpark ja Rendin Lumimaa. Myöskään Toton ensimmäisen rinteen aukaisu ei ole enää kovin kaukana.

Ounasvaaralla on tehty kesätauon aikana useita uudistuksia, joiden tavoitteena on houkutella mäkeen entistä enemmän uusia harrastajia. Suorituspaikkoja ja palveluita on kehitetty tällä kertaa erityisesti aloittelijoiden tarpeita ajatellen.

Lasten suosimaa Rendin Lumimaata on muokattu entistä ehommaksi. Muutoksien ansiosta aloittelijoille on saatu aikaan laaja ja yhtenäinen harjoittelualue. Aktiviteetit ja laitteet, jotka eivät liity lasketteluun, on keskitetty lumimaan toiselle reunalle. Samalla myös supersuosittua tuubimäkeä on korotettu ja pidennetty. Nouseminen huipulle tapahtuu mukavasti mattohissillä tai naruhissillä.

Tottorakan siirtymäreiteistä on rakennettu maapohjia leventämällä ja valaistusta parantamalla 1500 metriä pitkä rinne. Se sopii erityisen hyvin aloittelijoille, sillä se on vaikeusasteeltaan erittäin helppo ”vihreä”. Sen lisäksi Routalanrinteen viereen on muokattu kaksi uutta, vaikeusasteeltaan helppoa ”sinistä” rinnettä.

Hiihtokoulun henkilöresursseja on kasvatettu ja sen toiminnasta vastaamaan on löydetty vakinainen vetäjä. Ympärivuotisen toiminnan ansiosta hiihtokoulu pystyy tarjoamaan entistä enemmän opetusta ja kursseja, sekä ohjausta myös kesäajan kasvavaan hissi- ja alamäkipyöräilyyn. Lisäksi yhteistyö koulujen ja paikallisten lasketteluseurojen kanssa tulee lisääntymään merkittävästi.

Edellisten lisäksi tulevan kauden uudistuksia ovat välinevuokraamon tilojen laajennus, sekä sinne tuleva uusi sähköinen välineiden vuokrausjärjestelmä.

Perheen pienimmille oma kausikortti Lumimaahan

Perheen pienimmille lanseerataan tänä talvena täysin uusi tuote, edullinen ensikausari, jolla pääsee harjoittelemaan Rendin Lumimaahan. Jos isommat mäet alkavat kiinnostaa, niin ensikausarin voi vaihtaa saman kauden aikana normaaliin lasten kausikorttiin, jolloin siitä maksettu hinta hyvitetään kokonaan.

Ennakkomyynnistä kausikortit edullisimmillaan jopa puoleen hintaan! Kausikorttien ennakkomyynti jatkuu verkkokaupassa avajaisvuorokauden loppuun asti. Ounasvaaran Basic-kausari on tarkoitettu pelkästään Oukulla laskeville. Vaihtelua kaipaaville tarjolla on Super-kausari, jolla voi laskea Ounasvaaran lisäksi myös Lapland Hotelsin hiihtokeskuksissa Luostolla, Oloksella ja Pallaksella.

Lisätietoja:
Juhani Roininen
Rinnetoimenjohtaja
P. 0400 629321
juhani.roininen (at ) laplandhotels.com

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?