0

NorthCape4000 – Uskomaton Pyöräseikkailu

Käynnissä on parhaillaan uskomaton pyöräilyseikkailu NorthCape4000 ja Joulupukin Pajakylää kohti pyöräilee useita urheilijoita, saavuttaakseen seikkailun neljännen kisaportin Napapiirillä. Napapiiriltä matkaa on taitettavana vielä unohtumattomat 700 kilometriä maailmanlaidalle Nordkappiin. Unohtumaton pyöräilyseikkailu sai alkunsa Gardajärveltä ja ylittää yhden mantereen, 11 maata ja matkaa kertyy kokonaiset 4000 kilometriä.

Joulupukin tonttu antamassa NorthCape4000 hyväksyntää, Napapiirillä Joulupukin Pajakylässä.

 

NorthCape4000 on yksilöllinen seikkailu

 

Napapiirin valloitus pyöräillen, on mahdollista toteuttaa joko kunnianhimoisesti tai matkasta nautiskellen. Tarkkaan valmisteltu reitti huolehtii pyöräilijöiden matkasta läpi 11 maan ja 4000 kilometrin, aina Gardajärveltä Nordkappiin asti. Vehreistä ja lämpimistä Välimeren oloista, Euroopan halki, läpi laaksojen ja vuoristoteiden, ikivanhojen kaupunkien ja kylien kautta, Lapin metsiin Joulupukkia tapaamaan Napapiirille, ja siitä Nordkappiin Magerøyan saarelle Pohjois-Norjaan.

Ensimmäinen perille Nordkappiin saapui ranskalainen Steven Le Hyaric, numerolla 159 ”The Hammer”. Hän pyöräili 4000 kilometriä 10 päivässä, 9 tunnissa ja 25 minuutissa.

 

Lisää uskomattomasta seikkailusta:

www.northcape4000.com

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?