0

Nellim Wilderness Hotels & Safaris kohteille Green Key -ympäristömerkit

Visit Rovaniemen partnerille, Nellim Wilderness Hotels & Safaris kohteille on myönnetty Green Key -ympäristömerkit. Arvostettu ympäristömerkki myönnetään yrityksille, jotka ovat tehneet merkittävää ympäristötyötä muun muassa energiatehokkuuden, kierrätyksen ja ympäristötietoisuuden lisäämisen suhteen.

Nellim Wilderness Hotels on koko Inari-Saariselkä alueen ensimmäinen Green Key -hotelliketju.

Olemme toimineet vastuullisen matkailun puolesta jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Meille Pohjoisen kasvateille on tärkeää, että luonto pysyy puhtaana ja monimuotoisena myös tuleville sukupolville. Sen vuoksi olemmekin aina valinneet kestäviä ja ekologisia materiaaleja, ottaneet uusinta teknologiaa käyttöön ja kehittäneet toimintaamme tulevaisuuden tarpeisiin sopiviksi,” kertovat yrittäjät Mari ja Jouko Lappalainen.

Voidaankin sanoa, että yrityksen punaisen langan rinnalla on aina kulkenut vihreä lanka.

“On hienoa, että nyt meillä on virallinen ympäristömerkki, joka osoittaa, että pitkään jatkunut ympäristötyömme on ollut toimivaa. Jatkamme ja kehitämme toimintaamme myös tulevaisuudessa.”

Lisätietoa:
Mari ja Jouko Lappalainen
e-mail: sales@nellim.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021 Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.
  • Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.
  • Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?