0

Napapiirin eksotiikkaa ja huippuraviurheilua Rovaniemellä 14.12.

Lapissa koetaan jotain ainutlaatuista lauantain 14.12.2019 Arctic Horse Racessa. Rovaniemen ravirata Mäntyvaara tarjoaa koko lauantaipäivän ajan ennen kokemattomia elämyksiä hevosten ympärillä.

– Rovaniemi ja joulukuu ovat juuri se aika ja paikka, jolloin haluamme tarjota turisteille ja kaupunkilaisille ainutlaatuisia elämyksiä. Tiedossa on tunnelmaa ja aistimuksia, joita vain hevoset voivat tarjota, Rovaniemen raviradan toimitusjohtaja Anna Paavola kertoo

– Iltapäivä alkaa koko perheen ilmaistapahtumalla, jossa jokainen voi kokea ja aistia hevosten sekä pienten ponien tuottamia elämyksiä. Illalla järjestämme talven kovatasoisimmat ravikilpailut ja illalla pelataan vielä jälkipelit jäädiscossa.

Tapahtumaan odotetaan jopa 10 000 kävijää iltapäivän ja illan aikana.

– Toissa kesän Rovaniemen Kuninkuusravit olivat suuri menestys, joka luotiin yhdessä alueen hevosväen kanssa. Haluamme jatkaa tällä tiellä ja hyödyntää Mäntyvaara Areenan ainutlaatuisia puitteita uudessa suurtapahtumassa. Meillä riittää tilaa ja napapiirin joulunaika tarjoaa hienon mahdollisuuden.

Joulukuun puolivälin suurtapahtuma alkaa klo 13 koko perheen monipuolisella ilmaistapahtumalla, jossa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan poniratsastusta ja opiskelijat kisaavat vauhdikkaassa ravikärryjenvedossa.

Illan ravit alkavat klo 18, jolloin Mäntyvaaran amfiteatterilla nähdään huippuraviurheilijoita. Suomen kaikkien aikojen menestynein ohjastaja Jorma Kontio johdattaa suomalaiskuskit Arctic Challenge-ohjastajaotteluun, johon matkaa myös tähtikuski Tim Tetrick USA:sta. Ravien perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) maksaa 35 euroa.

Ravien päätyttyä Arctic Horse Racen VIP-alue muuntautuu jäädiscoksi, jossa biletetään puoleenyöhön saakka.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?