0

Kaikkien aikojen Jukola – Napapiiri-Jukola järjestetään 19.-20.6.2021 Rovaniemellä

Napapiiri-Jukolasta on kehkeytymässä totisesti kaikkien aikojen Jukola kun maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti siirtyy koronaviruksen takia vuodella eteenpäin. Napapiiri-Jukola järjestetään 19.-20.6.2021 Rovaniemellä ja siirrosta tekivät päätöksen Ounasvaaran Hiihtoseura, Suomen Suunnistusliitto sekä Jukolan viestin johtoryhmä yhdessä tuumin.

Vaikka Ounasvaaran hiihtoseuralla oli kaikki edellytykset järjestää Napapiiri-Jukola sovitusti jo nyt kesällä 2020 kilpailunjohtaja Martti Anttilan mukaan, niin Jukolan johtoryhmän puheenjohtajan Juhani Sihvosen mukaan yhdessä päätettiin että ei ollut järkevää siirtää suunnistustapahtumaa vain parilla kuukaudella eteenpäin. Kaikki mahdolliset vaihtoehdot selvitettiin huolella eri tahojen kanssa, jotta myös tulevien vuosien järjestäjien järjestelyoikeuksien siirto oli mahdollista. Lisäksi esimerkiksi elokuulle siirtäminen nähtiin menetyksenä jo siinä mielessä että suunnistuksen oli määrä tapahtua Napapiirillä keskiyön auringon valon aikaan. Päätös siirtämisestä oli yksimielinen Sihvonen viimeistelee.

“Neljänkymmenen vuoden odotuksen jälkeen jaksamme odottaa yhden vuoden lisää” toteaa Anttila. 

Napapiiri-Jukola pitää ilmoittautumiset sekä osanottomaksut voimassa joten kaikki ilmoittautuneet joukkueet ovat automaattisesti nyt siirtyneet vuoteen 2021. Uusiin ilmoittautumisiin annetaan myöhemmin lisäohjeita ja tapahtuman virallisilla sivuilla voi käydä tutustumassa aikanaan päivitettävään kilpailukutsuun.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Sami Leinonen
Puh. +358 50 557 8003
sami.leinonen@jukola.com

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Virtuaalisafarit – Lapland Safariksen luontoretkille voi nyt lähteä kotisohvalta! Lapland Safariksen virtuaalisafarit tulevat myyntiin viikolla 9. Ensimmäisessä vaiheessa tarjolla on neljä ohjelmavaihtoehtoa, jotka voi varata samaan tapaan www.laplandsafaris.com verkkokaupasta kuin yhtiön tarjoamat normaalit safarit.
  • Aurinkomatkat avaa myyntiin Rovaniemen kesän yöttömät yöt 2021 Aurinkomatkat uutisoi juuri avaavansa kesän pakettimatkojen myynnin Rovaniemelle. Kotimaan matkojen ympärivuotisen paketoinnin ansiosta matkalle lähtö helpottuu ja tuo kotimaan kiinnostavimmat matkakohteet parempaan tietoisuuteen. Laatua arvostaville Rovaniemi on kesän ehdoton ykköskohde. Lapin pääkaupungin vetovoima perustuu korkeaan palvelutasoon, kulttuurikohteiden rikkauteen, palkittuihin majoituksiin sekä ainutlaatuisiin elämyksiin. Rovaniemi on Arktisen designin sekä kulinarismin koti.
  • Teimme yhdessä historiaa - Arctic Rally Finland Powered By Capitalbox oli menestys Ott Tänak ja Martin Järveoja sijoittuivat Hyundaillaan ensimmäisiksi, perässään hienosti kakkosina Toyotan Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen ottaen johdon WRC kokonaistilanteessa. Kolmanneksi ajoivat Hyundain Thierry Neuville & Martijn Wydaeghe. Tänään ajetussa viimeisessä erikoiskokeessa Toyota-kuski Kalle Rovanperä nappasi mestaruuskilpailun kokonaistilanteen johdon voittaen viimeisen live TV Wolf Power Stagen ja viisi bonus pistettä. Suomalaisilla on triplasti syytä juhlaan sillä WRC2 luokassa EsaPekka Lappi sekä Janne Ferm veivät ykkössijan ja puolestaan WRC3 luokan voiton veivät Teemu Asunmaa ja Marko Salminen.
icon

Psst… Miten asiointi sivuillamme sujuu? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään sivustoamme.

Osallistu kyselyyn