0

Laskettelukausi alkaa Ounasvaaralla 11.11.

Ounasvaaran rinteiden portit avataan lauantaina 11.11.2017 kello 10.00. Käytössä on tällöin Vuopalanrinne ja Rendin Lumimaa.

Talvikauden avajaisia juhlitaan Snow Xon Ounasvaara -tapahtumalla kello 11.00 alkaen. Kolmeen asti kestävässä tapahtuman ohjelmassa on lumisählyturnaus, kisailua, musiikkia, haastatteluja ja loppuhuipennuksena karkkisadetta.

Käynnistyvällä kaudella hiihtokeskuksen aukioloaikoja on selkiytetty ja samalla myös pidennetty aamusta. Keskus aukeaa koko kauden ajan joka päivä jo klo 10.00. Maanantaista lauantaihin lasketellaan iltaseitsemään, ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä viiteen asti.

Toinen merkittävä uudistus on se, että Ounasvaaran kausikortit ja hissiliput käyvät jatkossa myös Luoston, Oloksen ja Pallaksen laskettelukeskuksissa. Voidaan varmaan sanoa, että kyseinen neljän keskuksen yhteiskausikortti on Suomen monipuolisin.

Ounasvaaran kaudesta on tulossa reilusti yli viiden kuukauden mittainen, sillä suunniteltu sulkemispäivä on 22.4.2018. Päätösviikonloppuna ohjelmassa on laskettelun lisäksi myös iso kelkkatapahtuma.

Lisätietoja:
Juhani Roininen
Rinnetoimenjohtaja
P. 0400 629321

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

icon

Psst… Miten asiointi sivuillamme sujuu? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään sivustoamme.

Osallistu kyselyyn