0

Kiinnostus Rovaniemen Joulupukin Youtube-kanavaa kohtaan vahvassa kasvussa COVID-19 aikoina

Santatelevision Youtube-kanava täyttää kymmenen vuotta, ja sen katsojamäärät ovat nousseet tänä jouluna 50%.

Vaikka ulkomaalaiset matkailijat eivät tänä jouluna juuri pääse matkustamaan Lappiin, niin ainakaan heidän kiinnostuksensa Joulupukkia kohtaan ei osoita pienintäkään hiipumisen merkkiä. Tästä yhtenä osoituksena on, että rovaniemeläisen Joulupukki TV:n YouTube-kanava on tänä jouluna 50% ennätyskasvussa.

Joulupukin pajakylässä ja sen lähiympäristössä kuvattu Santatelevision Youtube-kanava täyttää tänä vuonna pyöreät kymmenen vuotta. Kanavaa tuottavan rovaniemeläisen Joulupukki TV Oy:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen toteaa ilokseen, että juhlavuonna Santatelevision, joka on yksi Suomen kansainvälisimpiä Youtube-kanavia, on ennätyskasvussa. Joulukaudella 2020 kasvua edellisjouluun on peräti 50%. Joulun alla kanavalla katsotaan tänä jouluna puolisen miljoonaa videota päivittäin.

Kanavalla on tällä hetkellä yli 400 000 tilaajaa sekä yli 150 miljoonaa katsottua videota. Videoita kanavalla on yli 300. Tämä tekee Santatelevision -kanavasta suosituimman Pohjois-Suomessa tuotetun Youtube-kanavan. Monikielisen matkailukanavan katsojista 99% tulee ulkomailta: tärkeimpiä maita ovat Ranska, Italia, Espanja, Argentiina, Brasilia ja Meksiko.

Yleisesti Lapin joulumatkailun ekosysteemi on tällä hetkellä erittäin haastavassa tilanteessa, huokaa Lappalainen. On kuitenkin upeaa, että ihmiset hakevat piristystä haastavina aikoina juuri Joulupukista ja joulutunnelmista kertovista videoista sekä televisio-ohjelmista.

LISÄTIETOA
Joulupukki TV Oy
Tommi Lappalainen
Toimitusjohtaja ja tuottaja
www.youtube.com/santatelevision
www.joulupukkitv.com
040 8351428
tommi@santatelevision.com

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?