0

Kansainvälisellä kesäkampanjalla vaikuttajia Lappiin keskiyön auringon alle

Lapin kärkikohteet Rovaniemi, LeviYlläs ja Lapland North kutsuvat sosiaalisen median vaikuttajia, toimittajia ja uuden median toimittajia Lappiin keskiyön auringon alle. Keskiyön auringon lähettiläät saavat kokea Lapin kesän ehdottomat helmet. Heitä hemmotellaan unohtumattomilla erikoismajoituksilla sekä yöttömän yön aktiviteeteilla.

Yhteisiä tekoja Lapin kesämatkailun eteen

-Yhdessä Lapin keskiyön auringon -sesonkiin panostamalla pyrimme rakentamaan Lapin matkailua kestäväksi, ympärivuotiseksi menestykseksi, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen toteaa. Lapland Northin markkinointijohtaja Hanna Kouri jatkaa kuinka hienoa on päästä markkinoimaan Lapin kesää yhdessä Lapin muiden alueorganisaatioiden kanssa. Kourin mukaan Lapin matkailun kasvu saavutetaan juuri ympärivuotisuudella ja tämä kampanja on loistava väylä tavoittaa nuorempi kohderyhmä sosiaalisessa mediassa.

-Lapin kesä ja keskiyön aurinko ovat taianomainen kokemus, ja verrattavissa kiehtovaan revontulikauteen. Keskiyön auringon ilmiön ymmärtää parhaiten tunturin laella tai valonsäteiden leikkiessä pohjoisessa luonnossa. Haluamme kutsua vaikuttajia ympäri maailmaan kokemaan tuon tunteen ja jakamaan sitä seuraajilleen, toteaa Visit Levin toimitusjohtaja Satu Pesonen. -Lapin kesä pitää itse kokea, sen ainutlaatuisuutta ei voi muuten ymmärtää, viimeistelee Visit Ylläksen toimitusjohtaja Kati Vehmas.

Nelikko painottaa kuinka kaikki Lapin kesän kansainväliset markkinointitoimet hyödyttävät myös paikallista ympärivuotista työllisyyttä ja ovat tärkeä osa ympäristö- ja sosiokulttuurisesti vastuullisen matkailualan rakentamista.

Lapin kesäöiden taika tunnetuksi maailmalla

Rovaniemellä kansainvälisiä vaikuttajia ja toimittajia odottaa maagisen Napapiirin linjan ylitys, kesäyön luonnon lumo ja Arktisen pääkaupungin meno, kulttuurin sekä helposti saavutettavien aktiviteettien lisäksi. Levin kesä on rauhallisia tunturimaisemia, kompakti kyläkeskusta, unohtumattomia ja ainutlaatuisia elämyksiä sekä arktisia makuja. Ylläs tarjoaa seitsemän tunturin maisemat ja kaksi autenttista kylää ainutlaatuisessa arktisessa luonnossa. Lapland North kutsuu lumoaviin hetkiin keskiyön auringon alla Suomen pohjoisimmassa Lapissa. Keskiyön auringon lähettiläät saavat valita joko 4 yötä ja 2 Lapin kohdetta tai 8 yötä ja kaikki neljä Lapin kärkikohdetta.

Lapin kärkikohteiden käynnistämä yhteinen kesän vaikuttajakampanja houkuttelee mediatoimittajia ja sosiaalisen median vaikuttajia maailmalta Lappiin kesä-heinäkuuksi 2022. Midnight Sun Ambassador-hakuaika päättyy 20.5.2022.

 

Lisää tietoa:

 

Sanna Kärkkäinen toimitusjohtaja, Visit Rovaniemi

sanna.karkkainen (at) visitrovaniemi.fi, Puh. 040 576 3414

 

Hanna Kouri, Markkinointijohtaja, Lapland North

hanna.kouri (at) inarisaariselka.fi, Puh. 040 709 8999

 

Satu Pesonen, toimitusjohtaja, Visit Levi

satu.pesonen (at) visitlevi.fi, Puh. 040 820 9419

 

Kati Vehmas, toimitusjohtaja, Visit Ylläs

kati.vehmas (at) yllas.fi, Puh. 040 512 7203

 

 

#MidnightSunLapland #LaplandMidnightSunAmbassador

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?