0

Joulupukki kävi Roomassa ja nyt Ferrarit saapuvat vastavierailulle Pajakylään

Joulupukki saa heinäkuun alussa erikoislaatuisia vieraita Joulupukin Pajakylään, kun Ferrari Owners Club Passione Rossan jäsenet saapuvat Roomasta Rovaniemelle lähes 30 Ferrarilla. Ferrarit ja niiden omistajat tapaavat Joulupukin ja ylittävät napapiirin 6. heinäkuuta Joulupukin Pajakylässä. Italialaiset Ferrari-klubin jäsenet toivottavat kaikki tervetulleiksi paikan päälle.

”Saimme tämän mahtavan idean Rovaniemelle tulemisesta, koska yksikään Ferrari Clubi ei ole koskaan vielä ylittänyt Napapiiriä”, Passione Rossan puheenjohtaja, italialainen Fabio Barone sanoo.

Ferrarit saapuvat Helsinkiin 5. heinäkuuta ja klubilaiset suuntaavat saman tien Ferrarit Helsingistä kohti Rovaniemeä. Kyseessä on Passione Rossan 20-vuotissyntymäpäivän juhlatempaus. Rovaniemelle saapuvat Ferrarit ovat mallia Ferrari 360 Challenge Stradale, jota on maailmassa vain 999 kappaletta, Ferrari 248 Italia, Ferrari 488 ja Ferrari F12.

Joulupukki Roomassa.

Passione Rossan jäsenet tulevat itse asiassa vastavierailulle. Joulupukki vieraili Roomassa tapaamassa paikallisia lapsia, asukkaita ja Ferrari-klubin jäseniä toukokuun lopussa. Vastaanotto oli mitä lämpimin: Italialaiset ovat perhekeskeisiä, mistä johtunee osittain heidän rakkautensa Joulupukkia kohtaan. Joulupukki toimi matkan aikana hyväntahdon lähettiläänä ja hän muun muassa toimitti lahjoja lapsille. Joulupukki myös kävi katsomassa paikallisia nähtävyyksiä: hän vieraili Colosseumilla ja Musei Capitoli –museossa katsomassa alkuperäistä susipatsasta, jossa susi imettää Rooman kaupungin perustajia, Romulusta ja Remusta. Joulupukin vierailu uutisoitiin Italiassa laajasti: hän vieraili kansallisella tv-kanavalla, radiossa ja muun muassa yksi Italian tunnetuimmista sanomalehdistä, Corriere Della Sera, uutisoi vierailusta.

Joulupukin Pajakylän Ferrari-tapahtuma on avoin ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtuma järjestetään Joulupukin Pajakylässä perjantaina 6. heinäkuuta klo 15-18.30, jolloin yleisö pääsee ihailemaan Ferrareita ja keskustelemaan niiden omistajien kanssa. Joulupukki saapuu paikalle kello 18 saattelemaan Ferrarit turvallisesti kotimatkalle takaisin kohti Italiaa.

Lisätietoja:

Kaisa Heiskari

kaisa@visitrovaniemi.fi

040  047 9954

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?