0

Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla

Matkailu toimialana on muuttunut pysyvästi. Kuluttajien asenne verkon yli tapahtuvaan opastukseen on arkipäiväistynyt. Yrityksillä on kiinnostusta tarjota etäopastuksia, mutta käytetyt ratkaisut ovat hyvin vaihtelevia. Visitlo tarjoaa alustan ostaa ja kuluttaa etämatkoja. Yrityksen ei tarvitse tätä varten perustaa omaa verkkokauppaa eikä kuluttajan ladata ohjelmistoja. Visitlon käyttäminen on helppoa, se onnistuu niin   Joulupukilta kuin pikkulapsiltakin.

Visitlo.com on pilottivaiheessa, jossa on mukana kahdeksan yritystä. Yksi niistä on Napapiirin Joulutalon Joulupukki, joka lukee Visitlossa Joulupukin iltasadun ja juttelee osallistujien kanssa. Lippua ostaessa lapsesta voi antaa taustatietoja jutunjuureksi.

– Tietokonetontut avasivat Visitlon, ja seuraavassa hetkessä tapasinkin lapsia ja aikuisia eri puolilta maailmaa. Yhteiskuvakin otettiin, niin kuin meillä täällä Napapiirillä on tapana, Joulupukki iloitsee.

– Näin poikkeuksellisena aikana ja myös tulevaisuudessa, on todella hienoa
päästä tapamaan iloisia, kilttejä, joskus hieman ujojakin lapsia ja
lapsenmielisiä aikuisia näin digitaalisten välineiden kautta, sanoo Joulupukki.

 

Etäopas etähiihtää kesät talvet ja näyttää revontulet takuuvarmasti

Etämatkailu luo yrityksille uuden markkinan ja kiinnostusta matkakohteisiin. Matkailuyrittäjä voi viedä asiakkaat revontuliretkelle kesällä sekä paikkoihin, joihin on vaikea päästä tai jotka eivät kestä fyysistä matkailua. Etäopastetun matkan voi myydä silloinkin, kun asiakkaat eivät tule paikan päälle.

Visitlon digitaaliset opastukset tasaavat kausivaihteluita. Resurssit, kuten oppaiden tietämys ja tarinankerrontataidot, voivat olla käytössä ympäri vuoden. Siksi kesällä voi myydä talvituotteita ja päinvastoin.

 

Ei korvaa fyysistä matkailua, vaan lisää sen kiinnostavuutta

Matkailu ja viihde yhdistyvät Visitlossa omaksi lajityypikseen. Matkailutuotteista luodaan vuorovaikutteista viihdettä, ja niiden brändit nostetaan samalle tasolle kuin kirjat, elokuvat ja teatteri.

Ihmisellä on tarve kohdata ihmisiä ja kokea uutta opastetusti. Visitlossa se on mahdollista ajasta, statuksesta, fyysisistä rajoitteista tai varallisuudesta riippumatta. Tarvitaan vain tietokone tai mobiililaite ja verkkoyhteys.

Koska tapahtumat ja paikka on kuvattu etukäteen, elämyksiä voi rikastaa elementeillä, jotka eivät ole mahdollisia reaalimaailmassa. Visitlossa tavataan mm. puhuva poro. Etäelämyksessä käytettävät videot voi koostaa yritysten olemassa olevasta kuvamateriaalista.

Visitlo-the-aurora-hunter-pilot-user

 

Visitlo-faktat

  • Vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.
  • Toimii selaimella, myös mobiilissa.
  • HD-tason kuva ja ääni.
  • Visitlossa on tarjolla laadukkaita, matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja.
  • Visitlon käyttö on yrityksille ilmaista. Yritys itse päättää tuotteidensa hinnoittelusta. Visitlon kautta myydyistä tuotteista peritään 20 % komissio.
  • Pilottiyrityksiä on kahdeksan eri puolilta Lappia ja Kuusamosta. Asiakkaita on ollut eri puolilta maailmaa, Euroopan lisäksi mm. Kiinasta, USA:sta, Chilestä ja Intiasta.
  • Visitlon on kehittänyt rovaniemeläinen mainostoimisto Seven-1 Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämällä Euroopan aluekehitysrahaston tuella.

 

 

Lisätietoja antavat:

 

Susanna Jänkälä Kehitysjohtaja, mainostoimisto Seven-1

susanna.jankala@seven-1.com

Puh. 050 511 9392

 

Arttu Saastamoinen Toimitusjohtaja, mainostoimisto Seven-1

arttu.saastamoinen@seven-1.com
Puh. 050 077 9090

 

 

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Lapland Rovaniemi with a fresh paint of autumn yellow, orange and red 🥰 @nordicodyssey
Lapland Rovaniemi with a fresh paint of autumn yellow, orange and red 🥰 @nordicodyssey
5 days ago
View on Instagram |
1/6
Leena has been serving customers in Rovaniemi Tourist Information with a big heart for exactly 40 years today. Congratulations! ❤️

#visitrovaniemi #rovaniemi
Leena has been serving customers in Rovaniemi Tourist Information with a big heart for exactly 40 years today. Congratulations! ❤️ #visitrovaniemi #rovaniemi
2 weeks ago
View on Instagram |
2/6
@antti_tuisku ❤️‍🔥Rovaniemi 

Rovaniemi-native artist Antti Tuisku performed two huge gigs at Helsinki Olympic Stadium on Friday and Saturday. "Bailantai" was so far the biggest music show a Finnish artist has ever performed there. And what a Show it was! 

We are so proud of Antti ❤️‍🔥✨

#visitrovaniemi #rovaniemi #anttituisku #bailantai
@antti_tuisku ❤️‍🔥Rovaniemi 

Rovaniemi-native artist Antti Tuisku performed two huge gigs at Helsinki Olympic Stadium on Friday and Saturday. "Bailantai" was so far the biggest music show a Finnish artist has ever performed there. And what a Show it was! 

We are so proud of Antti ❤️‍🔥✨

#visitrovaniemi #rovaniemi #anttituisku #bailantai
@antti_tuisku ❤️‍🔥Rovaniemi Rovaniemi-native artist Antti Tuisku performed two huge gigs at Helsinki Olympic Stadium on Friday and Saturday. "Bailantai" was so far the biggest music show a Finnish artist has ever performed there. And what a Show it was! We are so proud of Antti ❤️‍🔥✨ #visitrovaniemi #rovaniemi #anttituisku #bailantai
3 weeks ago
View on Instagram |
3/6
Psst..If you happen to be in Rovaniemi today, @bearhillhusky has open doors today at 9.30am–3.30pm! Get to know the life of huskies and their mushers, enjoy coffee and lunch 🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺

#rovaniemi #visitrovaniemi #rovaniemiviikko #huskylove
Psst..If you happen to be in Rovaniemi today, @bearhillhusky has open doors today at 9.30am–3.30pm! Get to know the life of huskies and their mushers, enjoy coffee and lunch 🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺 #rovaniemi #visitrovaniemi #rovaniemiviikko #huskylove
3 weeks ago
View on Instagram |
4/6
See millions of stars from a premium class hotel (or, if you're lucky, even the Northern Lights) ✨

✨@glass_resort on the Arctic Circle opens at 30th September.

✨In all probability, there won't be snow by then as the first snow is normally due sometime between October and November. Permanent snow arrives later. 

#rovaniemi #visitrovaniemi #glassresort #lapland #arcticcircle
See millions of stars from a premium class hotel (or, if you're lucky, even the Northern Lights) ✨ ✨@glass_resort on the Arctic Circle opens at 30th September. ✨In all probability, there won't be snow by then as the first snow is normally due sometime between October and November. Permanent snow arrives later. #rovaniemi #visitrovaniemi #glassresort #lapland #arcticcircle
3 weeks ago
View on Instagram |
5/6

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?