0

Irlantilaisen Corrina Stonen blogipostaukset ovat tuoneet yli 600 vierasta Rovaniemelle

Irlannin Kildaressa asuva bloggaaja ja somettaja Corrina Stonen vuonna 2016 julkaistut blogipostaukset budjettilomasta aiheuttivat Stonelle sähköpostiryöpyn, johon hän ei osannut valmistautua. Ainakin 600 Stonen blogin lukijaa inspiroitui helposti lähestyttävistä ja informatiivisista kirjoituksista. He kaikki ovat nyt käyneet Rovaniemellä.

Stone on niin sanottu mikrovaikuttaja: some-vaikuttaja, jonka kanavilla ei ole miljoonayleisöä, mutta sitäkin massiivisempi vaikuttavuus. Ihmiset todella alkavat toimia Stonen tekstejä luettuaan. Kun Stone matkustaa, hänen mukanaan on yleensä koko perhe: kuusi lasta ja aviomies.

”Ihmiset tunnistavat minut, kun matkustan. Tälläkin reissulla minulta on kysytty, olenko Corrina Stone. Nämä henkilöt olivat matkustaneet Rovaniemelle luettuaan blogiani”, Stone sanoo.

Kotonaan Irlannissa Stone kirjoittaa cherrysuedointhedo-nimistä blogia yhdessä siskonsa kanssa. Stone kirjoittaa matkailua käsittelevät artikkelit, mutta blogin muista artikkeleista vastaa Stonen sisko. Matkapostauksissa kerrotaan selkeästi kaikki keinot avaten, miten Stone onnistuu matkustamaan pienellä budjetilla eri puolilla maailmaa.

Corrina Stone vieraili miehensä ja kuuden lapsensa kanssa Rovaniemellä uudestaan joulukuussa 2018. Perhe majoittui Airbnb-asunnossa ja viipyi Rovaniemellä neljä yötä ja viisi päivää.

Matkan kokonaiskustannukset tulevat olemaan yhteensä noin 2500 euroa”, Stone arvioi.

Edellisen matkan kustannukset olivat 1826 euroa. Nämä kustannukset Stone on eritellyt tarkasti kolmiosaisessa blogipostauksien sarjassaan.

Kävijämäärissä mitattuna Stonen suosituin vaikuttamisen kanava on hänen Facebook-tilinsä, joka löytyy nimellä Stone Travel. Siellä Stonen Rovaniemen-matkaa pystyi tälläkin kertaa seuraamaan jokapäiväisissä julkaisuissa. Instagram-storeja Stone tuotti reissultaan useita kymmeniä päivässä.

Stonen mukaan matkustaminen lasten kanssa on helppoa. Stonen vanhin lapsi on 12-vuotias ja nuorin 8 kuukautta.

Paikan päällä osallistumme paljon aktiviteetteihin. Rovaniemellä kävimme koiravaljakkoajelulla, poron kyydissä, SantaParkissa ja ajamassa moottorikelkoilla”, Stone kertoo.

Stonen perheen seuraava Rovaniemen-matka on jo suunnitteilla. Perhe aikoo saapua katsomaan Lapin yöttömän yön.

Lue Stonen blogia: www.cherrysuedointhedo.com

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?