0

Huoli ympäristöstä käynnisti yrittäjien yhteiset roskatalkoot Rovaniemellä

Kauniista sanoista tulee konkreettisia tekoja ensi viikon maanantaina, kun rovaniemeläiset yritykset kokoontuvat yhteisvoimin keräämään roskia Rovaniemen lentokentän ja napapiirin väliseltä alueelta. Tempauksen takana ovat Visit Rovaniemi, Visit Finland sekä rovaniemeläinen yritys Roll Outdoors.

Huoli ympäristön roskaantumisesta on yrittäjille yhteinen ja se nousi esiin lokakuun alussa Rovaniemellä pidetyssä Arktinen kestävä matkailudestinaatio -seminaarissa. Visit Finlandin Liisa Kokkarinen otti ajatuksesta kopin ja spontaani idea roskien keräämisestä konkretisoituu tulevana maanantaina pidettävissä talkoissa.

Rovaniemen lähiympäristön kunnossa on parantamisen varaa. Jos haluamme kehittää Lapin kesämatkailua, joka perustuu meidän luonnon puhtauteen, niin jotain on tehtävä. Roskaaminen on lisääntynyt huomattavasti”, Roll Outdoorsin toimitusjohtaja Johannes Perkkiö sanoo.

Tapahtuman järjestäjät ovat haastaneet mukaan kaikki Visit Rovaniemen osakasyritykset keräämään yhdessä roskia. Talkoot järjestetään maanantainan 29. lokakuuta klo 10-13. Kokoontuminen tapahtuu napapiirillä Joulupukin Pajakylän eteläisellä parkkipaikalla, mistä talkoilijat levittäytyvät keräämään roskia napapiirin ja lentokentän väliseltä alueelta.

Lisätietoja: Johannes Perkkiö, Roll Outdoors, p. 050 380 7159

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?