0

Huoli ympäristöstä käynnisti yrittäjien yhteiset roskatalkoot Rovaniemellä

Kauniista sanoista tulee konkreettisia tekoja ensi viikon maanantaina, kun rovaniemeläiset yritykset kokoontuvat yhteisvoimin keräämään roskia Rovaniemen lentokentän ja napapiirin väliseltä alueelta. Tempauksen takana ovat Visit Rovaniemi, Visit Finland sekä rovaniemeläinen yritys Roll Outdoors.

Huoli ympäristön roskaantumisesta on yrittäjille yhteinen ja se nousi esiin lokakuun alussa Rovaniemellä pidetyssä Arktinen kestävä matkailudestinaatio -seminaarissa. Visit Finlandin Liisa Kokkarinen otti ajatuksesta kopin ja spontaani idea roskien keräämisestä konkretisoituu tulevana maanantaina pidettävissä talkoissa.

Rovaniemen lähiympäristön kunnossa on parantamisen varaa. Jos haluamme kehittää Lapin kesämatkailua, joka perustuu meidän luonnon puhtauteen, niin jotain on tehtävä. Roskaaminen on lisääntynyt huomattavasti”, Roll Outdoorsin toimitusjohtaja Johannes Perkkiö sanoo.

Tapahtuman järjestäjät ovat haastaneet mukaan kaikki Visit Rovaniemen osakasyritykset keräämään yhdessä roskia. Talkoot järjestetään maanantainan 29. lokakuuta klo 10-13. Kokoontuminen tapahtuu napapiirillä Joulupukin Pajakylän eteläisellä parkkipaikalla, mistä talkoilijat levittäytyvät keräämään roskia napapiirin ja lentokentän väliseltä alueelta.

Lisätietoja: Johannes Perkkiö, Roll Outdoors, p. 050 380 7159

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021 Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.
  • Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.
  • Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?