0

Finnair – Kevätretki Arktiseen Pääkaupunkiin

Finnair lennättää Lapin pääkaupunkiin nyt alkaen 42€ ja joustaa varauskäytännöissään. Täydellinen yhdistelmä arktista luontoa ja kulttuurielämyksiä odottaa sinua napapiirillä Rovaniemellä! Pohjoisen keväthanget tarjoilevat vielä mahdollisuuden moniin talvisiin aktiviteetteihin, ja voit kruunata vierailusi viettämällä yösi upeassa lasi-iglussa. Finnair lupaa että varata voi nyt luottavaisin mielin – voit tarvittaessa muuttaa matkustuspäiviäsi Finnairin joustavan varauskäytännön mukaisesti.

 

Aerial from Vaattunkikongas in Arctic Circle Hiking Area in Rovaniemi, Lapland, Finland

Ikimuistoinen loma Lapin pääkaupungissa

Rovaniemi on pohjoisen erämaan urbaani keidas, jossa yhdistyvät kulttuuri, vauhdikas toiminta ja satumaailma. Joulupukin virallisen kotikaupungin ehdoton nähtävyys on Joulupukin Pajakylä, jossa pääset kokemaan välitöntä  joulun taikaa. Rovaniemellä laatua arvostavaa matkailijaa odottavat modernin elämäntyylin kanssa sekoittuneet pohjoisen perinteet, sekä maailmanluokan ravintolatarjonta ja paikallista elämäntapaa edustavat panimo- ja tilavierailut. Anna pohjoisen designin ja arkkitehtuurin sekä jokilaakson monipuolisten harrastusmahdollisuuksien hurmata sinut.

 

Northern Lights in Rovaniemi, Lapland, Finland

Lapin pääkaupungin vetovoima perustuu korkeaan palvelutasoon

Lapin suurimpana kaupunkina Rovaniemeltä löytyy runsain mitoin ravintoloita sekä ostosmahdollisuuksia, lisäksi Rovaniemi on tunnettu myös palkituista majoituksistaan. Rovaniemi on Arktisen designin sekä kulinarismin koti ja luonto on aina helposti saavutettavissa ja erilaista luontoon liittyvää tekemistäkin löytyy kaikenikäisille: kuten upeat hiihtomaastot, arktinen eläinpuisto, koiravaljakko-, poro- ja moottorikelkkaretkiä. Kaiken huipuksi saatat päästä todistamaan huikeita revontulia kirkkaana talviyönä, jopa majoituksestasi käsin.

Lomalle Rovaniemelle – Meno alkaen 42 €  >>

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Tervetuloa ilmoittautumaan elokuiseen Napapiiri-Jukolaan 2021 Ounasvaaran Hiihtoseura päätti kokouksessaan maanantaina 21.6. että Napapiiri-Jukola pystytään järjestämään, joten elokuista suunnistusjuhlaa lähdetään viemään täydellä vauhdilla eteenpäin kohti huipennusta.
  • Rovaniemeläinen Apukka Resort – Lapin luksusta järven rannalla Apukka pitää Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto. Apukan hurmaava lomakeskus Rovaniemellä Suomen Lapissa kutsuu sinua rentoutumaan Lapin luonnon helmaan. Apukka Resortin sijainti 16 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja 9 kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä mahdollistaa luonnon kokemisen monimuotoisesti. Apukka Resortin investointiuutisen myötä lomakeskus laajenee.
  • Joulupukki juttelee lasten kanssa uudella rovaniemeläisellä Visitlo-etämatkailualustalla Mukaan etsitään matkailun ammattilaisten tuottamia etäohjelmapalveluja. Kyseessä on vuorovaikutteinen etämatkailualusta, jolla voi ostaa, maksaa ja kokea etäelämyksiä. Elämystä johtaa aina ammattimainen liveopas, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko matkan ajan.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?