0

Etsimme talvikaudelle sesonkityöhön Matkailuneuvojaa

Tulevan talvikauden sesonkityö Visit Rovaniemen matkailuneuvonnassa

Rovaniemen matkailuneuvonta etsii monikielisiä ja palveluhenkisiä kausityöntekijöitä mielenkiintoiseen ja kansainväliseen työympäristöön. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Rovaniemen monipuolisen matkailutarjonnan parissa. Matkailuneuvonnan päätehtäviä ovat Rovaniemen seudun matkailuneuvonta, neuvontaan liittyvä monikanavainen asiakaspalvelu, ohjelmapalveluiden välittäminen sekä markkinointiviestinnän avustaminen.

Rovaniemen matkailuneuvonnassa vierailee vuosittain noin 36 000 matkailijaa, joista merkittävä osa on ulkomaalaisia. Sesonkiaikana tehtävän pääkieli on englanti.

Työn kesto: Osa-aikatyö, sopii myös opiskelijalle. Pääasiassa lokakuusta maaliskuuhun, jatkoaika mahdollinen.

Työaika: Matkailuneuvonnan aukioloaikojen mukaan. Työvuoroista sovitaan erikseen. Joulupukki on ystävämme ja talvisesonki on kiireinen, joten edellytämme valitulta henkilöltä sitoutumista joulun ja uudenvuoden töihin matkailuneuvonnan aukioloaikojen puitteissa.

Kielitaito: sujuva englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi

Hakemukset: Hakemuskirje ja CV 23.9.2023 mennessä sähköpostitse: info@visitrovaniemi.fi

Visit Rovaniemi vastaa Rovaniemen alueen matkailumarkkinoinnista, imagomarkkinoinnista, media- ja PR-näkyvyydestä, matkailuneuvonnasta ja tapahtumamarkkinoinnista. 

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?