0

Beyond Arctic – Paikallinen matkailupalveluyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Rovaniemeläinen Sustainable Travel Finland sertifioitu matkailupalveluyritys Beyond Arctic tarjoaa valokuvaukseen liittyviä aktiviteetteja, ja heidän palveluissaan korostuvat korkea laatu, sekä aidot elämykset Lappilaisessa luonnossa. Yrityksen arvoja ovat luonnon kunnioittaminen, sekä kestävän matkailun ylläpitäminen ja kehittäminen.

Beyond Arctic pyrkii omalla toiminnallaan pitämään huolta alueemme erityislaatuisuudesta ja herkästä luonnosta. Kaikki retkeilykohteet valitaan huolellisesti paikkojen kulutuskestävyyden huomioiden ja samalla myös kokemusten asiakastyytyväisyyden. Beyond Arctic kertoo poistavansa ja kierrättävänsä kaikki retkillään syntyneet roskat. Lisäksi he tuottavat itse kaikki käyttämänsä puut, eivätkä käytä bensiinikäyttöisiä moottorikelkkoja, ja käyttävät ajoneuvoissaan uusinta päästöjä hillitsevää tekniikkaa.

Aurora Borealis Workshop in Beyond Arctic Office in Rovaniemi, Lapland, Finland

Paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimiaan kuluneen vuoden aikana, saavuttaakseen Sustainable Travel Finland sertifioinnin, jonka ohjelma tarjoaa kehityspolun ja konkreettiset työkalut, kuten ohjelmalle luodut valmennukset, e-oppaan ja digitaalisen työympäristön, joiden avulla matkailualan yritykset kykenevät muokkaamaan toimintaansa entistä vastuullisemmaksi.

Aiemmin paikallinen kestävän kehityksen toimija pääsi otsikoihin kun – Bearhill Husky paikallinen koiravaljakkoretkiä järjestävä perheyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä. Rovaniemi tarjoaa tulevaisuuden matkailijoille uutta luksusta, vastuullisuutta.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?