0

Bearhill Husky – Paikallinen koiravaljakkoretkiä järjestävä perheyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Bearhill Husky on perheyritys, jolla on pitkä kokemus unohtumattomien, ja nyt myös Sustainable Travel Finland sertifioitujen, valjakkoretkien järjestämisestä niin perheille kuin ryhmille. Bearhill Huskyn tila sijaitsee keskellä kaunista luontoa Sinetässä, Viiksjärven rannalla. Täällä koirat ovat perhettä ja eläinten kunnioitus sekä kestävä kehitys luovat yrityksen arvot. Bearhill Huskyn tilalta voi varata myös majoituksen perinteisestä saunamökistä. Mökki sijaitsee järven rannalla.

Bearhill Husky suosii paikallista työvoimaa sekä paikallisia materiaaleja toiminnassaan. Yritys käyttää tuulienergialla tuotettua sähköä sekä maalämpöä. Rakennuksia lämmitetään osittain myös puulla joka on peräisin tilan omista metsistä. Kierrätys sekä kestävien materiaalien suosiminen näkyy myös Bearhill Huskyn arjessa.

Cozy bed in Bearhill husky wilderness cabin, Rovaniemi, Lapland, Finland

Paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimiaan kuluneen vuoden aikana, saavuttaakseen Sustainable Travel Finland sertifioinnin, jonka ohjelma tarjoaa kehityspolun ja konkreettiset työkalut, kuten ohjelmalle luodut valmennukset, e-oppaan ja digitaalisen työympäristön, joiden avulla matkailualan yritykset kykenevät muokkaamaan toimintaansa entistä vastuullisemmaksi.

Aiemmin paikallinen kestävän kehityksen safariyritys pääsi otsikoihin kun – Wild About Lapland palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä. Rovaniemi tarjoaa tulevaisuuden matkailijoille uutta luksusta, vastuullisuutta.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?